Forum » Strojna oprema » Tipkovnica Microsoft Wireless Desktop Elite...
Tipkovnica Microsoft Wireless Desktop Elite...
cekr ::
Kakšne imate kaj izkušnje s to tipkovnico oz. z MS-ovimi tipkovnicami na sploh?
Sem pričakoval, da bo kvaliteta na visokem nivoju, pa sem zelo razočaran. Med tipkanjem je veliko čričkov, zadnje dni pa so se začeli tudi problemi z zaznavanjem. nekaterih tipk. Garancija je ravno potekla, tako da jo bom kar podrl in pogledal, kaj je narobe.
Kolešček na tipkovnici je še kar, na miški sem ga moral pa že 2x popravljat.
Pohvale pa letijo na izredno dobro elektroniko, ki je izredno varčevalno naravnana. Baterije zdržijo izredno dolgo, tako v tipkovnici, kot tudi pri miški.
Sem pričakoval, da bo kvaliteta na visokem nivoju, pa sem zelo razočaran. Med tipkanjem je veliko čričkov, zadnje dni pa so se začeli tudi problemi z zaznavanjem. nekaterih tipk. Garancija je ravno potekla, tako da jo bom kar podrl in pogledal, kaj je narobe.
Kolešček na tipkovnici je še kar, na miški sem ga moral pa že 2x popravljat.
Pohvale pa letijo na izredno dobro elektroniko, ki je izredno varčevalno naravnana. Baterije zdržijo izredno dolgo, tako v tipkovnici, kot tudi pri miški.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Calligula ::
Imel 3 leta to tipkovnico in mis-oz mam se. ZAKON. Nikakrsnega problema. Zdaj mam novo verzijo par dni in je se boljsa.
Se hitreje zbudi iz spanja, scrollanje gor in dol z levo roko-na tipkovici, scrollanje levo in desno-v bistvu razen v Excellu ni neke potrebe, baterije pa bojda zdrzijo pol leta.
Material enak kot pri prvi verziji-se pravi IZJEMNO kvaliteten samo podpora za roke je se boljsa.
Nova mis je bolj okretna a se mi zdi, da je prejsnja enako ali bolj ergonomicna, tipkovnica pa stara celo malo lepsa.
USB bluetooth key je pri tanovi smesno majhen. Nasploh so to zakon izdelki. Mali mehki mogoce napol zaudarja pri softweru ampak pri teh tipkovnicah in misih je pa izdelava vrhunska skupaj z materiali.
5 let garancije pa tudi nekaj pomeni.
Kar se tice garancije-Microsoft tudi brez garancije kar hito zamenja kaj, ce se izkaze, da je izelek sub-par...
Poslji jim mail z serijsko in opisom tezave. Znajo tudi zamenjat. Po mojem mas kak cuden primerek.
Moje izkusnje so presenetljivo pozitivne.
Se hitreje zbudi iz spanja, scrollanje gor in dol z levo roko-na tipkovici, scrollanje levo in desno-v bistvu razen v Excellu ni neke potrebe, baterije pa bojda zdrzijo pol leta.
Material enak kot pri prvi verziji-se pravi IZJEMNO kvaliteten samo podpora za roke je se boljsa.
Nova mis je bolj okretna a se mi zdi, da je prejsnja enako ali bolj ergonomicna, tipkovnica pa stara celo malo lepsa.
USB bluetooth key je pri tanovi smesno majhen. Nasploh so to zakon izdelki. Mali mehki mogoce napol zaudarja pri softweru ampak pri teh tipkovnicah in misih je pa izdelava vrhunska skupaj z materiali.
5 let garancije pa tudi nekaj pomeni.
Kar se tice garancije-Microsoft tudi brez garancije kar hito zamenja kaj, ce se izkaze, da je izelek sub-par...
Poslji jim mail z serijsko in opisom tezave. Znajo tudi zamenjat. Po mojem mas kak cuden primerek.
Moje izkusnje so presenetljivo pozitivne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26364 (12921) | scipascapa |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98563 (55459) | Kr_Edn |
» | Logitech izdelal milijardto miškoOddelek: Novice / Ostale najave | 5132 (3468) | djordjevic |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2413 (2082) | bluefish |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8162 (5523) | SnakeBite |