Forum » Programska oprema » Kopiranje fajlov in buffer (Windows)
Kopiranje fajlov in buffer (Windows)
Djuro ::
Zdravo!
V TotalCommander-ju je ena fina opcija za nastavit Buffer size for big files (Options / Copy-Delete), ki mi kopiranje velikih fajlov pohitri kar za nekajkrat.
Zanima me, a se da buffer nastavljat tudi za Windows Explorer? S kakšnim vnosom v register? Ve kdo kaj o tem? Sprašujem stička Gugla, pa mi ne zna nič pametnega povedat.
LP
V TotalCommander-ju je ena fina opcija za nastavit Buffer size for big files (Options / Copy-Delete), ki mi kopiranje velikih fajlov pohitri kar za nekajkrat.
Zanima me, a se da buffer nastavljat tudi za Windows Explorer? S kakšnim vnosom v register? Ve kdo kaj o tem? Sprašujem stička Gugla, pa mi ne zna nič pametnega povedat.
LP
jurre ::
sicer odgovora na tvoj vprasanje ne vem, me pa zanima na koliko imas nastavljen tist buffer? Ker tudi sam vedno uporabljam total commander in nisem tega nikol nastavljal tnx
Djuro ::
Tako kot je po defaultu (10240 / 64), pa je pohitritev več kot opazna. Ostalih vrednosti niti nisem testiral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako duplicirati podatke iz manjšega na večji disk, čim hitrejeOddelek: Programska oprema | 2480 (1928) | k4vz0024 |
» | Trdi disk deluje počasi.Oddelek: Strojna oprema | 1823 (1546) | fabi1 |
» | Dve vprašanjiOddelek: Strojna oprema | 1020 (795) | Sami |
» | Težava s SB ExtigyOddelek: Strojna oprema | 960 (897) | Yerpo |
» | API+VBOddelek: Programiranje | 2095 (1799) | webblod |