Forum » Programska oprema » Iz dvd-ja v video clip(Divx)?
Iz dvd-ja v video clip(Divx)?
Thunder ::
Zanima me postopek kako iz DVD plošče naredim film za na CD ploščo (format video clip, oz. divx).
Zanima me celoten postopek, ustrezni (najboljši programi), delo s tem oz. temi programi, možni problemi, nasveti
Hvala
Zanima me celoten postopek, ustrezni (najboljši programi), delo s tem oz. temi programi, možni problemi, nasveti
Hvala
Wolverine ::
pejt na tale link:
http://www.digital-digest.com/dvd/downl...
in pod Rip-packs najdes nekaj zazipanih datotek, ki vsebujejo vse kar potrebujes, men najboljsa je BH's DivX Rippack(velika pa je 6.5Mb)-noter je vse kar potrebujes, tudi navodila, vendar so v francoscini:(
lp
http://www.digital-digest.com/dvd/downl...
in pod Rip-packs najdes nekaj zazipanih datotek, ki vsebujejo vse kar potrebujes, men najboljsa je BH's DivX Rippack(velika pa je 6.5Mb)-noter je vse kar potrebujes, tudi navodila, vendar so v francoscini:(
lp
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
matevzm ::
Poglej na Doom9
Ima packe, lepo razlozeno vse, s slikicami vred.
Ce on ne ve, bos odgovor tezko nasel.
Preberi si The Guides zza stvari ki jih hoces vedeti in potem poskusi. Ko si te zatakne, pojdi se enkrat prebrati. Jaz sem prebral vse ze x krat, pa se se vedno najde kaksen trik.
Ima packe, lepo razlozeno vse, s slikicami vred.
Ce on ne ve, bos odgovor tezko nasel.
Preberi si The Guides zza stvari ki jih hoces vedeti in potem poskusi. Ko si te zatakne, pojdi se enkrat prebrati. Jaz sem prebral vse ze x krat, pa se se vedno najde kaksen trik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spraviti vso kolekcijo DVDjev na en medijOddelek: Zvok in slika | 1473 (1153) | zrataj4201 |
» | Adobe Premiere Pro vsesorteOddelek: Zvok in slika | 2294 (1387) | jozekuch |
» | s čim bi lahko predvajal?Oddelek: Zvok in slika | 1253 (1073) | podtalje |
» | DVD ovitki?Oddelek: Programska oprema | 1988 (1907) | lolek84 |
» | Linux in gledanje DiVXovOddelek: Programska oprema | 1057 (890) | roscha |