Forum » Pomoč in nasveti » The path is too deep ???
The path is too deep ???
beerhunter ::
Mreža: 1 PC z XP, 2 PC-ja w95, 2 laptopa XP, vsi povezani preko switcha, ta pa na router in na ADSL.
Vsi se vidijo, šerajo, se imajo radi itd.
Do nedavnega, ko se je iz mreže "izgubil" en laptop. Naložil sem na novo XP-je, nič boljše. Nesel sem ga v trgovino, smo zamenjal mrežno, sedaj je popolnoma nova, in dela. Vendar so še vedno problemi s tem laptopom.
Vidim druge računalnike v mreži, laptop se vidi iz drugih računalnikov v mreži, celo kopiraš lahko kaj nanj iz drugih. Tudi internet dela. Problem pa nastane, ko hočem iz tega laptopa kaj prenest na kak drug računalnik. Namreč, traja in traja in traja, pol pa napiše "THE PATH IS TOO DEEP". Kak manjši fajl še gre (do ene 200 KB, pa še to traja par minut), če pa je večji, recimo 1MB, pa že ne gre. Ta problem se pojavu tudi, če hočem poslati email s priponko.
Sem že guglal, pa nisem nič pametnega našel. Vsi folderji in imena fajlov so kratki, ne presegajo limita.
Če ima kdo kakšno idejo bi bil hvalažen!
Vsi se vidijo, šerajo, se imajo radi itd.
Do nedavnega, ko se je iz mreže "izgubil" en laptop. Naložil sem na novo XP-je, nič boljše. Nesel sem ga v trgovino, smo zamenjal mrežno, sedaj je popolnoma nova, in dela. Vendar so še vedno problemi s tem laptopom.
Vidim druge računalnike v mreži, laptop se vidi iz drugih računalnikov v mreži, celo kopiraš lahko kaj nanj iz drugih. Tudi internet dela. Problem pa nastane, ko hočem iz tega laptopa kaj prenest na kak drug računalnik. Namreč, traja in traja in traja, pol pa napiše "THE PATH IS TOO DEEP". Kak manjši fajl še gre (do ene 200 KB, pa še to traja par minut), če pa je večji, recimo 1MB, pa že ne gre. Ta problem se pojavu tudi, če hočem poslati email s priponko.
Sem že guglal, pa nisem nič pametnega našel. Vsi folderji in imena fajlov so kratki, ne presegajo limita.
Če ima kdo kakšno idejo bi bil hvalažen!
-----
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno shranjevanje podatkov / MrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 604 (557) | dash_wallace |
» | problem z Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3192 (2293) | Dober dan |
» | Mreža Win7 in XPOddelek: Omrežja in internet | 1508 (1426) | masterpsi |
» | Dolgo odpiranje Office datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (856) | dusangonzo |
» | Dostop do interneta preko drugega recunalnika - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (1907) | Ag.Smith |