Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se kar naekrat ugasne???
Računalnik se kar naekrat ugasne???
50Cent ::
Zanima me, če se da kako izključiti tisti WARNING, da se mi ne bo comp ugašal......imam pa plato Asus K8n in napajalnik Chieftec 410W in mi v Asus Probe 2 kaže : Power Fan = 0RPM.......ali je mogoče, da se mi zaradi tega ugaša comp (sem pogledal napajalc in ventilator čisto lepo dela).....ali se mi potem mogoče ne bo več ugašal, če bom dal v Biosu za merejenje RPM napajalca IGNORED????
50Cent ::
Aja, naj povem še to, da se mi to dogaja odkar sem kupil napajalnik Chieftec 410W (enega so mi že zamenjali, ker se je comp ugašal, pri novem je pa isto), namreč pri starem 300W napajalniku se mi to ne dogaja (tudi, če ga dam zdaj nazaj), vendar jaz rabim močnejšega kot 300W, zato sem kupil tega 410W. Ali je možno, da je Chieftec 410W nekompatibilen z matično (ali s čim drugim, vendar se mi to zdi skoraj nemogoče).......tako da zagotovo lahko trdim, da je nekaj narobe z napajalnikom (vendar so mi ga že zamenjali z novim, zato mi je vse skupaj precej čudno)....Ali bi morda pomagalo, če bi namesto Chiefteca 410W vzel katerega drugega??? Na servisu so mi že rekli, da mora biti nekaj drugega narobe, ne pa napajalnik, vendar sem jim rekel, da s 300W dela v redu (saj bi ga uporabljal, samo nima dovolj priključkov, pa še 300W, se mi zdi nekoliko malo za vse kar imam v kišti). Ali ima kdo kakšno idejo kaj naj storim???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik Chieftec 410W ali Power LC6550 550WOddelek: Kaj kupiti | 2665 (1832) | Lynx |
» | Tomos A3 računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2055 (1608) | Golnar |
» | mnenje o spodnjem sistemuOddelek: Kaj kupiti | 1269 (1008) | Veron |
» | Kupil bi napajalnik - najbolj tihega! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5369 (4189) | St@jler |
» | Nakup PCjaOddelek: Kaj kupiti | 1507 (1246) | para-site |