Forum » Programska oprema » Onemogočen AGP slot
Onemogočen AGP slot
Sasso ::
problem se glasi : matična asus k8n, grafična asus ati radeon 9600xt/td 128 mb ddr ne morem omogočiti 8x hitrosti agp-ja in fast writerja. V programu Everest mi napiše :
Status AGP : Onemogočeno
Podprte hitrosti : 1x, 2x, 4x, 8x
Trenutna AGP hitrost : 4x
Fast - Write : Podprto , onemogočeno
Side Band Addresing : Podprto , Onemogočeno
Kot da bi se mi smejal ta program mi spodaj pod problemi in predlogi napiše da je AGP onemogočen in to lahko povzroči perfomančne težave in da je trenutna AGP hitrost nižja od podprte in da to lahko povzroči perfomančne ( ja tko piše ) težave
Status AGP : Onemogočeno
Podprte hitrosti : 1x, 2x, 4x, 8x
Trenutna AGP hitrost : 4x
Fast - Write : Podprto , onemogočeno
Side Band Addresing : Podprto , Onemogočeno
Kot da bi se mi smejal ta program mi spodaj pod problemi in predlogi napiše da je AGP onemogočen in to lahko povzroči perfomančne težave in da je trenutna AGP hitrost nižja od podprte in da to lahko povzroči perfomančne ( ja tko piše ) težave
............./Edina bajta k je dost velika je mikrobajt\.....................
SavoS ::
Kaj ko bi ti malo napisal kako je do tega prišlo.......a je ob vgraditvi kakšne komponente to ratalo, ali si kaj šaril po BIOSU....ali se je to zgodilo po ponovni instalaciji sistema???
Malo več podatkov bi pa lahko dal, da bi lažje našli rešitev......sicer pa imaš verjetno v BIOSU naštimano DISABLE AGP port....preglej bios
Če je tam vse vredu, pa naloži nove driverje od matične plošče.....
Malo več podatkov bi pa lahko dal, da bi lažje našli rešitev......sicer pa imaš verjetno v BIOSU naštimano DISABLE AGP port....preglej bios
Če je tam vse vredu, pa naloži nove driverje od matične plošče.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Ma ne vem kdaj je sploh do tega pršlo in ne zakaj. V biosu zgleda use u redu usaj kukr se jest spoznam sam v properties za radeona mam en zavihek smartgart(tm) kjer piše in citiram SMARTGART(tm) ensures system stability by automaticaly performing a variety of bus test that determine your optimal graphic accelerator setinga.
mam pa spodaj za nastavt AGP speed tri možnosti off, 4x, 8x zraven piše current AGP speed off, fast write off curent status off
in poa se retest all
probu spreminjat dalč retest dal apply reseteru comp pa useen vedno isto
hvala za vsak odgovor
mam pa spodaj za nastavt AGP speed tri možnosti off, 4x, 8x zraven piše current AGP speed off, fast write off curent status off
in poa se retest all
probu spreminjat dalč retest dal apply reseteru comp pa useen vedno isto
hvala za vsak odgovor
ja sm naložu use na nov kr sm se spomnu pa je še zdej isto ne vem
predlogi
predlogi
Resetiraj bios! vzami ven baterijo z plošče za kakšno minuto, in odklopi štrom iz napajalnika.....
Prej si pa seveda zapomni ali pa napiši nastavitve biosa , preden potem resetiraš.....
Prej si pa seveda zapomni ali pa napiši nastavitve biosa , preden potem resetiraš.....
No bom probu pa bom povedu kako je blo
Ne še vedno isti šmorn se ni spremenil čist nč sam to da sm ga potem komi spet zagnov je neki težil sam je zdej recimo ok to more bit neki druzga pa jest žal nimam pojma kaj bi lohk blo
hvala za vsak odgovor
hvala za vsak odgovor
ja nič... bo treba obiskati servis, če je še v garanciji pa še tolko boljše.....
ja zgleda da res hvala za pomoč če se pa še kej spomnete pa bi prosu če napišete
hvala
hvala
Schranzman ::
Pozdrav,
imam enako problem isto mi piše v evererstu da lahko povzroči manjša hitrost agp performančne težave, imam novo agp grafo x1650pro sapphire, prej sem imev 9600xt se pravi, 1x slabša kot 1650pro in res ni skor nobene razlike, nekaj je norobe... res pa je da še nisem formatirav ob menjavi grafičnih kartic
imam enako problem isto mi piše v evererstu da lahko povzroči manjša hitrost agp performančne težave, imam novo agp grafo x1650pro sapphire, prej sem imev 9600xt se pravi, 1x slabša kot 1650pro in res ni skor nobene razlike, nekaj je norobe... res pa je da še nisem formatirav ob menjavi grafičnih kartic
Asus M3A32-mvp deluxe,Phenom II x3-720be@3.4ghz,HD 4850,4gb HyperX/1066mhz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z grafično kartico Radeon 9800 ProOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1572) | DominusSLO |
» | Intel Celeron II, 633 MHzOddelek: Pomoč in nasveti | 2354 (2095) | Spajky |
» | Grafična noče delovat na AGP8x?Oddelek: Pomoč in nasveti | 963 (912) | Lith |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1639 (1302) | boštjan |
» | The weakest link za gledanje divx: ram ali graficna?Oddelek: Strojna oprema | 1378 (1134) | Clemento |