Forum » Mobilne tehnologije » Motorila V550 MMS in GPRS nastavitve
Motorila V550 MMS in GPRS nastavitve
c00L3r ::
Imam rabljeno motorolo V550. Prejšnji lastnik je uporabljal simobil. Jaz pa predplačniško Mobi.
Nikjer ne najdem nastavitev za GPRS in MMS na telefonu. Mi lahko kdo napiše kje se le te skrivajo?
Hvala za odgovore.
Nikjer ne najdem nastavitev za GPRS in MMS na telefonu. Mi lahko kdo napiše kje se le te skrivajo?
Hvala za odgovore.
ajko ::
Pozdravljen.
Zdaj trenutno nimam tukaj teh aparatov, vendar mms nastavitve mislim da moras iti pod sporocila-nastavitve- in tam nekje profili ....
vendar je se en drugi problem. če še imaš vedno vodafonov software gori ti verjetno ne bo šlo surfati in pošiljat mms sporočil. no moreš probat.
lp
Zdaj trenutno nimam tukaj teh aparatov, vendar mms nastavitve mislim da moras iti pod sporocila-nastavitve- in tam nekje profili ....
vendar je se en drugi problem. če še imaš vedno vodafonov software gori ti verjetno ne bo šlo surfati in pošiljat mms sporočil. no moreš probat.
lp
-----------
AjkoSan
Sba ::
Probi tukej Motorola, al pa poklič na mobitel...pa ti bojo al narekval nastavitve, al pa poslal sms z nastavitvami...
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
c00L3r ::
Sem poklical na mobitel, pa so rekli da oni nimajo tega telefona v prodaji in mi zato ne morejo povedat kako se kaj nastavi. Imam tudi slovenska navodila v katerim tudi nič ne najdem.
Sumim da je ta telefon še dodatno zakjenjen na simobil/vodafone, tako da onemogočijo spreminjanje teh nastavitev
Sumim da je ta telefon še dodatno zakjenjen na simobil/vodafone, tako da onemogočijo spreminjanje teh nastavitev
Sba ::
Poglej tole Nastavitve za Motorolo neboš verjel...slišal so za tvoj mobite...pa še za Mobitel...
A nisi pogledu linka prej, je lepo viden kvadrat na strani kjer piše "nastavitve operaterja"
PS: tist k je z rdečim napisano je link (za vsak slučaj)
A nisi pogledu linka prej, je lepo viden kvadrat na strani kjer piše "nastavitve operaterja"
PS: tist k je z rdečim napisano je link (za vsak slučaj)
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sba ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 85067 (51487) | Ciklamen |
» | Samsung Wave (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 51193 (33115) | paix |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41061 (19181) | Jazzie |
» | Huge dillema...simobil paketiOddelek: Mobilne tehnologije | 5117 (4234) | mojsterleo |
» | motorola v 360!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2962 (1570) | schranzek |