Forum » Kaj kupiti » hladnilnik za prenosnik
hladnilnik za prenosnik
pupsi1984 ::
oi,
glede nato, da nimam pojma o hladilnikih za prenosne računalnike (in imam doma težavo z pregrevanjem prenosnika) me zanima koliko so ti v bistvu učinkoviti in ali se jih splača kupit? če, katerega in kje?
neki sem gledu tukaj, sam ne vem kaj naj vzamem... tist za 3 jurje se mi zdi brezveze, medtem ko so ostali nekak enaki, kwa bi blo najboljas sredina med tezo, porabo, ceno in kvaliteto... a je kaka alternativa druga v slo kje se?
aja mam 15,4" prenosnik...
hvala lp
glede nato, da nimam pojma o hladilnikih za prenosne računalnike (in imam doma težavo z pregrevanjem prenosnika) me zanima koliko so ti v bistvu učinkoviti in ali se jih splača kupit? če, katerega in kje?
neki sem gledu tukaj, sam ne vem kaj naj vzamem... tist za 3 jurje se mi zdi brezveze, medtem ko so ostali nekak enaki, kwa bi blo najboljas sredina med tezo, porabo, ceno in kvaliteto... a je kaka alternativa druga v slo kje se?
aja mam 15,4" prenosnik...
hvala lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetujte mi en dvb Tv tunerOddelek: Kaj kupiti | 3074 (2677) | Alexius Heristalski |
» | Ugašanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3663 (2925) | slassi |
» | Crknjena grafična v HP prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1925 (1610) | jan01 |
» | Kako 3,5'' disk priključiti v prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1266) | kulSMS |
» | Vista in CPU throtling...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2447 (1807) | *TV* |