Forum » Kaj kupiti » Kje bi se dalo nabavit LumaRay FL6 LED flashlight
Kje bi se dalo nabavit LumaRay FL6 LED flashlight
kuglvinkl ::
review je tu. Oziroma kakšno pametno baterijo z LEDicami?
Your focus determines your reallity
antonija ::
Vzemi SureFire. Res hude lucke, mocne ko 100 mater, majhne, robustne, a nazalost drage. Jst osebno mam E2E Executive Elite pa morm rect da je zakon. S ksenonovo glavo je kr mal premocna za okol sotora brskat pa to, z LED glavo je pa zakon. E1E je prakticno ista stvar, sam da dela na samo eno baterijo (E2E ma dve) in ma zato cca. za 1/2 krajsi delovni cas.
Je pa jeba ker stvar kar nekaj stane (ampak je zato prekleto zanesljiva in robustna, dela potopljena pod vodo, steklo iz lexana, ohisje mas lahko "Hard Anodized" kar ful dobr zgleda () pa stvar je tko trda da jst ne upam baterije drzat z zobmi ko kej delam ker mam filing da mi jih bo odbruslo...
Ce pa rabis kej res mocnega pol pa vzemi M6 Guardian z 500 lumni...
EDIT: Kolega ma Centuriona pa te zadeva res oslepi za kar nekaj minut ce ti kdo posveti v oci (ni vazno a podnevi a ponoci)
Je pa jeba ker stvar kar nekaj stane (ampak je zato prekleto zanesljiva in robustna, dela potopljena pod vodo, steklo iz lexana, ohisje mas lahko "Hard Anodized" kar ful dobr zgleda () pa stvar je tko trda da jst ne upam baterije drzat z zobmi ko kej delam ker mam filing da mi jih bo odbruslo...
Ce pa rabis kej res mocnega pol pa vzemi M6 Guardian z 500 lumni...
EDIT: Kolega ma Centuriona pa te zadeva res oslepi za kar nekaj minut ce ti kdo posveti v oci (ni vazno a podnevi a ponoci)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
antonija ::
Uf, nebi vedu... mogoce ma kaksna lovsko/ribiska stacuna al pa army shop, sam bo drago ko hudic. Mal poglej po EU stacunah ki posiljajo na dom. Pa ful se splaca narocit se kaksen paket baterij (mislim da jih je 12 not) od surefireta, ker so pri nas zelooo drage (ker jih prodajajo kot "foto" baterije, pa vse kar ma predpono "foto" je pri nas drago). Aja, baterije so pa CR123.
EDIT: Najceneje je pa itak v USA, sam carina pa to......
EDIT2: Moja je iz ebay.de... Itak se nima kaj za pokvarit. Sm pa kupo vse skupaj, lucko + LED glavo. Baterije sm kupu ko sem bil v svici, ker so res ble cheap nekje na netu...
EDIT: Najceneje je pa itak v USA, sam carina pa to......
EDIT2: Moja je iz ebay.de... Itak se nima kaj za pokvarit. Sm pa kupo vse skupaj, lucko + LED glavo. Baterije sm kupu ko sem bil v svici, ker so res ble cheap nekje na netu...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava vezja za alarm za motorno koloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4304 (1199) | DimmniBurek |
» | OjačevalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1763 (1526) | flasha |
» | Vaše mnenje, Proxxon ali Dremel?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4127 (3943) | Jonny boy! |
» | Timer 12 VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3636 (3163) | drjack.dj |
» | Na kaj priključiti prenosnik???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2218 (1852) | stromar |