Forum » Pomoč in nasveti » Prepogosto vklapljanje ventilatorja pri novem prenosniku Acer Aspire 1692 WLMI
Prepogosto vklapljanje ventilatorja pri novem prenosniku Acer Aspire 1692 WLMI
stari_ribic ::
Imam cisto novi prenosnik Acer Aspire 1692 WLMI. Moti me, da se prepogosto vklaplja ventilator, ki je kar glasen in moteč. Tudi ko nimam pognanega nobenega programa (obremenjenost procesorja 0,2-1,5%), se ventilator prizge na vsakih 5-10 min in nato priblizno ravno toliko casa brni. Poskusil sem zmanjšati hitrost procesorja, pa niti to ne pomaga. Speedfan 4.25. pravi, da je temperatura procesorja ves cas 38-39 oC.
Ali mogoce kdo ve, ce se da kako nastaviti, pri kateri temperaturi se ventilator prizge ?
Hvala in LP!
Ali mogoce kdo ve, ce se da kako nastaviti, pri kateri temperaturi se ventilator prizge ?
Hvala in LP!
Alkoman ::
Zaenkrat ti nebi mogel pomagati, rekel bi pa samo to, da sem tudi jaz pravkar nabavil ta prenosnik in me zanima, kako si drugače zadovoljen z njim. Ima kaksne posebne slabosti in kako dolgo ti ponavadi zdrzi baterija!
lp, Ales
lp, Ales
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto - Visoka Temperatura Motorja?Oddelek: Na cesti | 9111 (7936) | koyotee |
» | gretje motorja 1,9 JTD - fiat, lancia, alfaOddelek: Loža | 6297 (5697) | koyotee |
» | Asus A7V600-X crknila ?Oddelek: Strojna oprema | 1141 (1011) | dustphoenix |
» | Pregrevanje notebookaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1052 (931) | Lery |
» | Pregrevanje radeona 9700 mobility ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 979 (836) | dmalis |