Forum » Igre » COD UO server problem
COD UO server problem
homesucker ::
LP
Sam sem si naredil server za COD UO in sicer za Search & Destroy, zanima me, kako lahko vključim mode kot so npr pam ali rifles only, ker mi do sedaj še ni uspelo za vaše odgovore se vam zahvaljujem
Sam sem si naredil server za COD UO in sicer za Search & Destroy, zanima me, kako lahko vključim mode kot so npr pam ali rifles only, ker mi do sedaj še ni uspelo za vaše odgovore se vam zahvaljujem
Goldee ::
Lahko napises sam svoje skripte in jih potem zazenes in mas sam rifle itd. :)
Navaden .txt dokument preimenujes v .cfg in ga zazenes v konzoli.
lp
Navaden .txt dokument preimenujes v .cfg in ga zazenes v konzoli.
lp
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
kako pa v konzoli zaženem cfg file, ker sem z neta zlovdo mode kot so mercikles - da je igra bol krvava, ter pam mod za search and destroy pravila, samo ga nisem znal zaštartat
ustvaril sem si pa server na www.epcgaming.com, ter nastavil vse kot je tam napisano samo modi me zajebavajo
Hvala LP
ustvaril sem si pa server na www.epcgaming.com, ter nastavil vse kot je tam napisano samo modi me zajebavajo
Hvala LP
Goldee ::
zaganjanje cfg-ja: exec "ime fajla".cfg
And Now for Something Completely Different...
zdaj sem si naštimo pam pack za uo, zanima me samo kako nastavim da ekipi npr.: po 10 rundi zamenja, ter da se mapa prekini po 20 rundah
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81667 (7746) | Superboyy |
» | Kako narediti svoj server v Call of Duty 2 ?Oddelek: Igre | 8844 (2504) | deadzone |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 55439 (19972) | Bananovec |
» | Call of duty 2!ne dela server!problems!Oddelek: Igre | 5473 (3475) | ViperR |
» | call of dutyOddelek: Igre | 1461 (1187) | urbnzy |