Forum » Omrežja in internet » emule problem z odpiranjem portov (udp)
emule problem z odpiranjem portov (udp)
sand ::
Živjo! Imam en problem in sicer pred kratkim sem kupil router smc barricade 7004 abr in nanj priklopil dva compa. Zdaj je pa težava v tem da ko testiram porte v muli mi na obeh pokaže udp test failed. Na ta prvem mi mula dela in se konekta na strežnike in začne z loudanjem na drugemu pa se niti ne poveže na strežnik. Pri routerju imam odprte porte! Prosim za eno razložitev. Hvala
- zaklenil: OmegaBlue ()
ne porti so isti samo ip adrres mam drugačen recmo 192.168.2.10 in drugi 192.168.2.20.Na obeh testih portov mi pokaže udp failed
Ziga Dolhar ::
> ne porti so isti
Porti morajo bit drugačni. 4662 in 4672 na eni, 4663 in 4673 na drugi kištni, naprimer.
Zato bold.
Porti morajo bit drugačni. 4662 in 4672 na eni, 4663 in 4673 na drugi kištni, naprimer.
Zato bold.
https://dolhar.si/
A to napišem tm pod nastavitvami za router. A se kej spoznaš na smc barricade 7004 abr router? A se to napiše pod virtual server v nastavitvah za router.
OmegaBlue ::
eMule , eDonkey, Overnet, Kazaa & co.
Kako forwardirat oz odpret porte na routerju
Poišči rešitev v teh temah, smo šli skozi to že vsaj 100x in si ne zasluži nove teme.. Zaklepam.
Kako forwardirat oz odpret porte na routerju
Poišči rešitev v teh temah, smo šli skozi to že vsaj 100x in si ne zasluži nove teme.. Zaklepam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kompletna pomoč za Emule uporabnike (porti, Emule, zaščita)Oddelek: Omrežja in internet | 12935 (11091) | jurre |
» | Modem Callisto 821 prekinja povezavo na internetOddelek: Omrežja in internet | 2172 (1959) | Gill |
» | server za FW na switchu ?Oddelek: Izdelava spletišč | 944 (880) | bmen |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5452 (4182) | plavko61 |
» | Router AT-AR220E in delovanje P2P programov.?Oddelek: Omrežja in internet | 2668 (2352) | Narcos Satanicos |