Forum » Elektrotehnika in elektronika » Elektronski vžig na kosilnici z motorjem LA300
Elektronski vžig na kosilnici z motorjem LA300
rebro ::
Zdravo!
Zanima me, če ve kateri od vas.......Doma imam kosilnico iz Gorenja, staro okoli 15 let, na njej pa 4-taktni motor LA300 (mislim da Lamborginijev) , na katerem je malo nazaj spustil dušo elektronski vžig , ki je bil priklopljen med maso in vžigno tuljavo...Elekt. vžig je ena mala škatlica z elektronskimi elementi, ki pa ne morem prit do njih, ker so zaliti v smolo ....Težava je ta, da takšnih modulov ne prodajajo več, v trgovini pa ne dobim ustreznega...Zanima me, če kdo od vas pozna vezje tega elektronskega vžiga...Bi lepo prosu....Mejl: rebro2@gmail.com
Hvala...LP Robert
Zanima me, če ve kateri od vas.......Doma imam kosilnico iz Gorenja, staro okoli 15 let, na njej pa 4-taktni motor LA300 (mislim da Lamborginijev) , na katerem je malo nazaj spustil dušo elektronski vžig , ki je bil priklopljen med maso in vžigno tuljavo...Elekt. vžig je ena mala škatlica z elektronskimi elementi, ki pa ne morem prit do njih, ker so zaliti v smolo ....Težava je ta, da takšnih modulov ne prodajajo več, v trgovini pa ne dobim ustreznega...Zanima me, če kdo od vas pozna vezje tega elektronskega vžiga...Bi lepo prosu....Mejl: rebro2@gmail.com
Hvala...LP Robert
Vikking ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 taktni motor ne vžge navodilaOddelek: Loža | 6432 (5744) | hojnikb |
» | Elektronski vžig za motrocikelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4284 (3960) | TESKAn |
» | Tomosev vžig-platine-->>elektronskiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8704 (8499) | Azrael |
» | Kako zmanjšati emisijo izpušnih plinov na starejših avtih?Oddelek: Loža | 5398 (5075) | SkIDiver |
» | zna kdo popravljat ALFE, mi noče vžgat da bi sploh prišu na servisOddelek: Loža | 1872 (1401) | Lith |