Forum » Pomoč in nasveti » Disk - unreadable! ?!
Disk - unreadable! ?!
Goldee ::
Mislim, da slika pove skoraj use:
kako naj dobim moji dve particiji na Maxtorju nazaj? Rabim tiste podatke! Prosim pomagajte hitro...
kako naj dobim moji dve particiji na Maxtorju nazaj? Rabim tiste podatke! Prosim pomagajte hitro...
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
AngelOfDeath ::
Kaj pa na drug kabbel si poskusil ?
drugače pa si z maxtorjeve strani dol potegni program in stestiraj disk :)
s fixboot si proval ?
drugače pa si z maxtorjeve strani dol potegni program in stestiraj disk :)
s fixboot si proval ?
Sem poskusil testirat disk - vse teste prestane! Kabel je nov in bi mogel delat - na tem istem kablu je vedno bil stari Maxtor - sedaj je na njem Hitachi, ki deluje. Star HD sem poskusil prikljuciti zraven cdroma (drug kabel) in lih tko, ko pridem u windowse mi ne bere diska. Pise, da je v sistemu in da dela normalno, ampak jaz ne morem dostopat do njega. Niti s partition magicom... Kaj mi je storiti? JE PA NUJNO!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goldee ()
Aja se to - na starem disku sm mel tud Ubuntu-je. Mogoce je to kaj krivo? Ker ni ntfs file system?
Pa se to - ce mam prikljucena oba diska (master, slave) sploh ne morem normalno u windowse. Sam safe mode mi dela. Ko pa starega odklopim, pa dela. Na starega ne morem ponovno instalirat windowsow, ker mi v setupu, kjer delas particije napise, da setup ne more dostopat do tega diska
Pa se to - ce mam prikljucena oba diska (master, slave) sploh ne morem normalno u windowse. Sam safe mode mi dela. Ko pa starega odklopim, pa dela. Na starega ne morem ponovno instalirat windowsow, ker mi v setupu, kjer delas particije napise, da setup ne more dostopat do tega diska
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goldee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | reinstall kupljenih windows 7 HP z piratskim cdjem/imageom ter original cdkeyem...Oddelek: Operacijski sistemi | 2318 (1826) | Duhec |
» | Ne morem v BiosOddelek: Pomoč in nasveti | 2110 (1870) | solatko |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1603) | alien13 |
» | Okvara diska!Oddelek: Strojna oprema | 1047 (942) | Goldee |
» | Disk, particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1061) | 1309976 |