Forum » Pomoč in nasveti » Creative Live 5.1 in server 2003
Creative Live 5.1 in server 2003
dexterboy ::
Hojla!
Zanima me, ali je že komu uspelo usposobiti delovanje omenjene zvočne kartice (creative sound blaster live 5.1 digital) pod Serverjem 2003. Gledal sem na Creativovi spletni strani, tam so zadnji gonilniki le za XP 64, forumi po netu omenjajao "usposobitev" v navezi servis za zvok skupaj z gonilniki za XPje, nikjer pa nisem našel napisano ali to deluje. Kupil bi jo zgolj za "osnovni" zvok v Winampu ali WinDVDju za filme, nikakršnega snemanja zvoka, večsteznih montaž... ... skratka, zgolj gonilnike.
Pogledal sem tudi na slovenskih forumih, vendar ničesar oprijemljivega, razen, da pišem direktno na MS ali Creative
Hvala!
Zanima me, ali je že komu uspelo usposobiti delovanje omenjene zvočne kartice (creative sound blaster live 5.1 digital) pod Serverjem 2003. Gledal sem na Creativovi spletni strani, tam so zadnji gonilniki le za XP 64, forumi po netu omenjajao "usposobitev" v navezi servis za zvok skupaj z gonilniki za XPje, nikjer pa nisem našel napisano ali to deluje. Kupil bi jo zgolj za "osnovni" zvok v Winampu ali WinDVDju za filme, nikakršnega snemanja zvoka, večsteznih montaž... ... skratka, zgolj gonilnike.
Pogledal sem tudi na slovenskih forumih, vendar ničesar oprijemljivega, razen, da pišem direktno na MS ali Creative
Hvala!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5947 (4713) | Enron x86 |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12533 (8392) | Janac |
» | S/PDIF in AC3-passthrough n-tičOddelek: Zvok in slika | 2451 (2287) | 20sdfj093f |
» | SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvokaOddelek: Zvok in slika | 2720 (2050) | KTr1sk |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5058 (3700) | skyspy |