Forum » Pomoč in nasveti » Ne vidim menijev v mojih dokumentih?
Ne vidim menijev v mojih dokumentih?
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Imam problem v mojih dokumentih ne vidim menijev datoteka, urejanje, pogled orodja in ostalo ampak imam samo sistem pod sistem pa odpri zapri minimiraj maksimiraj manjka pa mi preimenuj lastnosti itd.
Kaj bi bilo lahko narobe je kaj narobe nastavljeno ali je kakšna softverska napaka?
Prosim če mi lahko pomagate.
Na drugem disku in v drugih apliakcijah vidim menije datoteka urejanje itd torej problem je samo pri mojih dokumentih.
Hvala za pomoč.
Imam problem v mojih dokumentih ne vidim menijev datoteka, urejanje, pogled orodja in ostalo ampak imam samo sistem pod sistem pa odpri zapri minimiraj maksimiraj manjka pa mi preimenuj lastnosti itd.
Kaj bi bilo lahko narobe je kaj narobe nastavljeno ali je kakšna softverska napaka?
Prosim če mi lahko pomagate.
Na drugem disku in v drugih apliakcijah vidim menije datoteka urejanje itd torej problem je samo pri mojih dokumentih.
Hvala za pomoč.
nokia6310 ::
Rešitev sem našel, toda samo delno v orodni vrstici je bila zaprta.
Sepravi če grem pod moj računalnik in potem desni klik imam te opcije ko dam razširi spet vidim menije samo problem je, ker ko zaprem moj računalnik mi spet zgine orodna vrstica ve mogoče kdo kako bi rešil ta problem?
Sepravi če grem pod moj računalnik in potem desni klik imam te opcije ko dam razširi spet vidim menije samo problem je, ker ko zaprem moj računalnik mi spet zgine orodna vrstica ve mogoče kdo kako bi rešil ta problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1221) | Malajlo |
» | Google Chrome menijska vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1789) | sese12 |
» | Kako spremeniti menije nazaj v slovenščino?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2487 (2247) | nokia6310 |
» | Vklop opravilne vrstice v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1328 (1189) | darkolord |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6337 (4899) | Doman |