Forum » Pomoč in nasveti » težava : zaseden disk, vendar ne vidim datoteke...
težava : zaseden disk, vendar ne vidim datoteke...
primmy ::
Živjo!
Imam težavo. Na usb disk sem od kolega z dvdja presnel gta san andreas, sedaj pa doma ves vesel, da bom špil inštaliral z diska, pa praznina. Pod lastnosti mi napiše, da je disk zaseden, datoteke pa ni nikjer. A obstaja kakšna rešitev? Špil je drugače že razpakiran, tako da si tudi z daemoon tools ne morem pomagat. Cilj mi je torej samo to, da se mi pokažejo vse ikone, ki se pokažejo na dvdju.
Hvala!!!
Imam težavo. Na usb disk sem od kolega z dvdja presnel gta san andreas, sedaj pa doma ves vesel, da bom špil inštaliral z diska, pa praznina. Pod lastnosti mi napiše, da je disk zaseden, datoteke pa ni nikjer. A obstaja kakšna rešitev? Špil je drugače že razpakiran, tako da si tudi z daemoon tools ne morem pomagat. Cilj mi je torej samo to, da se mi pokažejo vse ikone, ki se pokažejo na dvdju.
Hvala!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj povzroči vidne črte na DVD ploščku med zapisovanjem - ta DVD ne deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (892) | boogie_xlr |
» | Q9650 dela samo z dvemi jedri??Oddelek: Strojna oprema | 1737 (1343) | ixus100 |
» | Xbox 360 in čipi, flashi, ipd... Oz. kako si olajšam življenje z njimOddelek: Konzole | 1363 (1233) | gunserman |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2472 (2105) | frenkb |
» | Pomoč - bo fleširanje "firmvera" pomagalo?Oddelek: Strojna oprema | 924 (818) | sketch |