Forum » Slo-Tech » Pritožbe - 2
Pritožbe - 2
Temo vidijo: vsi

Primoz ::
Samo pojdi na novo stran in pritisni "briši".
There can be no real freedom without the freedom to fail.

V-i-p ::
V-i-p
Poslano: 22.04.2008 13:18:47
[To temo je izbrisal Primoz dne 26.04.2008 ob 13:39:21.]
[To temo je ustvaril V-i-p dne 22.04.2008 ob 13:18:47.]
Niste gladki, samo to bom rekel...
[Ni treba vsega limat -Omy]
Poslano: 22.04.2008 13:18:47
[To temo je izbrisal Primoz dne 26.04.2008 ob 13:39:21.]
[To temo je ustvaril V-i-p dne 22.04.2008 ob 13:18:47.]
Niste gladki, samo to bom rekel...
[Ni treba vsega limat -Omy]
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()

OmegaBlue ::
Sem ti povrnil oglas.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

V-i-p ::
Omy, zakaj ne? Če je oddelek pritožb, ne vidim razloga, da ne bi napisal kakšne bedarije se pišejo in da bi jih videli tudi drugi... Ali smo spet pristranski tu gor?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()

Eh. Kot prvo copy & paste izbrisanega v pritožbe ni argumentirana pritožba, zadostuje link do teme ali čas objave ter kje. Vse ostalo je nepotrebni plevel.
In preberi si 5. točko spodaj, to ni debatni krožek.
In preberi si 5. točko spodaj, to ni debatni krožek.
Zgodovina sprememb…

gregy ::
a mi vrnete prosim bel design .. glupa crna .. že črnci v Timbuktu so ugotovili, da se najlažje bere črno na belem ...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...

WarpedGone ::
a mi vrnete prosim bel design.. Glupa crna.. že črnci v timbuktu so ugotovili, da se najlažje bere črno na belem...
Če se odjavim in sem na st prisoten kot gost, imam desno spodaj okvirček peronalizacija. Tam sta zraven napisa stil en bel in en črn kvadratek. Klik na bel kvadratek mi povrne belo ozadje.
Edit: Aja, izbrani stil mi ostane v veljavi tudi po ponovni prijavi.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()

Good Guy ::
ok sicer ne vem kaj sm narobe povedu.
ampak
prosm da se mi pojasni tole
napišem naj prečekira dotsis (ki je če omega še ne ve zlo obiskan forum za mobilno tehnologijo,software... in vse ostalo akr se tega tiče..)..
tko da omega prosm objasn zakva si tok zalsužim naziv?
------
Dovolj je referenca.
ampak
prosm da se mi pojasni tole
* izbrisal: OmegaBlue (29. apr 2008 ob 20:01:40)
* ustvaril: rovtar (29. apr 2008 ob 19:30:12)
napišem naj prečekira dotsis (ki je če omega še ne ve zlo obiskan forum za mobilno tehnologijo,software... in vse ostalo akr se tega tiče..)..
tko da omega prosm objasn zakva si tok zalsužim naziv?

------
Dovolj je referenca.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Zgodovina sprememb…

Ker si bil že večkrat opozorjen glede takšnih strani in dotsis ni nič drugega kot warez board za mobilne telefone.

Good Guy ::
Ker si bil že večkrat opozorjen glede takšnih strani in dotsis ni nič drugega kot warez board za mobilne telefone.
sory ampak to je blo 1.
pa še to brez karšnega koli opozorila ampak samo tvoje grožnja poa nazivu..
http://goo.gl/7ItKpU

To je opozorilo. In prej si že fasal zaradi ipmart.

hamax ::
verjetno uporabljas ff3 beta.
Ko ti odpre error message imas spodaj na izbiro: Or you can add an exception…
Smotana zadeva. Celo za klik od nlb mi je to javl. Sm kr porabu cajta, da sm pogruntu, da to ni error 104 :D
Ko ti odpre error message imas spodaj na izbiro: Or you can add an exception…
Smotana zadeva. Celo za klik od nlb mi je to javl. Sm kr porabu cajta, da sm pogruntu, da to ni error 104 :D

suntrace1 ::
Izbrisana imam zasebna sporočila, nujno pa potrebujem tel. številko od enega uporabnika. Kako bi jih dobil nazaj, zakaj jih brišete in zakaj ne ostanejo v arhivu uporabnika?

Ker jih ne brišemo. In nič kar je izbrisano ni izbrisano, samo skrito.
Zgodovina sprememb…

suntrace1 ::
OK, lepo slišat. Je možen še kakšen namig kako jih odkrijem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: suntrace1 ()

Pojdi v oddelek zasebna sporočila. Če se karkoli spomneš vpiši v iskanje na desni strani.

Well... uporabljaj novega.

subby ::
link do oglasa
1. prepovedano je prodajat tribal wars accounte
2. tudi če ne bi bilo prepovedano, bi bila cena močno pretirana
1. prepovedano je prodajat tribal wars accounte
2. tudi če ne bi bilo prepovedano, bi bila cena močno pretirana
§7) §7) Selling and Buying of accounts and ingame objects
It is not allowed to play accounts for commercial purposes. It is not allowed to sell, buy or offer accounts or parts of accounts in exchange for Premium points or any other financial benefit in/outside of the game. Trades involving more than one game world are also forbidden.
Examples:
* Is it forbidden to sell, buy or offer accounts or any part of it (resources, villages, troops...) on ebay or any other medium.
* It is forbidden to offer resources for money or premium points in your profile.
* It is forbidden to trade resources between game worlds (like giving resources on world 1 to get resources on world 2).
* It is allowed to offer your army in exchange for resources on the same world.
* Is it forbidden to offer money or premium points as reward for attacks or support or to ask for payment in return for those services.

Ko že misliš da si videl vse ;)

Meizu ::
Dogodki na cestah
Zakaj je bil moj post izbrisan? Nemara zato ker sem imenoval nepridiprava "bedak"?
Zakaj je bil moj post izbrisan? Nemara zato ker sem imenoval nepridiprava "bedak"?

flipflop ::
Zakaj je bil tale post izbrisan?
tema
Tip se očitno zlaže in zavaja, potem pa meni zbrišeš post.
Alien: kdaj si pa nazadnje videl tovornjakarje voziti na AC 80? Včeraj KR-Lesce nisem našel nikogar pod 100. Go figure.
Števc ti laže. Al pa ti.
tema
Tip se očitno zlaže in zavaja, potem pa meni zbrišeš post.

WarpedGone ::
@flipflop in meizu:
Oba sta bila offtopic.
Temo želim obvarovat prerekanja in splošnega debatiranja o prometu. Jih imamo vsaj 10 drugih, kjer se to počne.
V tej temi se piše o dogodkih na cestah. Komentiranje tujih postov je nezaželjeno.
Oba sta bila offtopic.
Temo želim obvarovat prerekanja in splošnega debatiranja o prometu. Jih imamo vsaj 10 drugih, kjer se to počne.
V tej temi se piše o dogodkih na cestah. Komentiranje tujih postov je nezaželjeno.
Zbogom in hvala za vse ribe

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Urc ::
Jaz imam tudi eno pritožbo. Bi se dalo kaj ukrepati zoper tistih, ki jim je težko pritisnit gumb "povezava" ? Mogoče krajši vodič kako se to naredi? Ker to je zelo moteče ob prebiranju foruma, da moraš vsak link od določenega osebka copy/paste...

Je bilo dodano v zadnjem update packu, se povezave same pretvorijo ;)

Spikster ::
Eno vprašanje:
čisto tako informativno me zanima, zakaj je bil moj odgovor na temo zbrisan?
Domnevam, da zaradi tega, ker sem napisal samo "
" (in verjetno imam prav). Če mi lahko mogoče kdo obrazloži
čisto tako informativno me zanima, zakaj je bil moj odgovor na temo zbrisan?
Domnevam, da zaradi tega, ker sem napisal samo "

STASI ::
Spikster: Tvoj odgovor je bil brisan, ker ne vsebuje nič razen smileya. Odgovori s samo elementi kot so LOL, ROFL in smileyi se brišejo.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()

Snegec ::
Moj prispevek je pa malo manj pritožba, ampak predlog.
Ne nekem forumu, mislim, da je bil http://www.aionsource.com/ sem ob kreiranju nove teme zasledil, da je sam forum po vpisu naslova teme in preskoku v pisanje sporočila same teme, samodejno našel vse že kreirane teme z podobnim naslovom ali omenjenimi besedami.
Je možno kaj takega implementirati v Slo-tech in se izogniti ponovitvam enih in enakih tem večkrat na dan?
Slika za primer:
Ne nekem forumu, mislim, da je bil http://www.aionsource.com/ sem ob kreiranju nove teme zasledil, da je sam forum po vpisu naslova teme in preskoku v pisanje sporočila same teme, samodejno našel vse že kreirane teme z podobnim naslovom ali omenjenimi besedami.
Je možno kaj takega implementirati v Slo-tech in se izogniti ponovitvam enih in enakih tem večkrat na dan?
Slika za primer:
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()

Karaya 52 ::
Zakaj je moderator zaklenil temo "Brez priznanja ne bo sprave", ko pa je bilo še na veliko polresnic potrebno odgovoriti?

Primoz ::
Ker smo nehal z polresnicami in začeli z medosebnim obračunavanjem. Poglej si link do zadnje verzije te teme (sem nalepil v tisto temo), kjer je določen paket ljudi ugotovil, da bi v primeru napada na Slovenijo takoj in brezpogojno izdal. Nadaljna debata ni potrebna.
Ker očitno leta 2008 nismo sposobni imeti debate na to temo, ne da bi ljudi rojene po letu 1950 delili med domobrance in partizane (kar je rahlo tragikomično), očitno te teme ne moremo imeti.
Ker očitno leta 2008 nismo sposobni imeti debate na to temo, ne da bi ljudi rojene po letu 1950 delili med domobrance in partizane (kar je rahlo tragikomično), očitno te teme ne moremo imeti.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

imagodei ::
Primoz> "Ker očitno leta 2008 nismo sposobni imeti debate na to temo, ne da bi ljudi rojene po letu 1950 delili med domobrance in partizane (kar je rahlo tragikomično), očitno te teme ne moremo imeti."
Žalostno, ampak resnično... Jaz sebe ne bi postavljal na partizansko stran, če ne bi nekateri tukaj sebe vztrajno postavljali na domobransko stran. Žal še 60+ let po WWII nekateri ne morejo priznati, da sodelovanje z okupatorjem ni hvalevredno dejanje.
Zato je pač smiselno, da če nekdo na to namiguje, da se takšno mišljenje spodkopava in ruši.
Žalostno, ampak resnično... Jaz sebe ne bi postavljal na partizansko stran, če ne bi nekateri tukaj sebe vztrajno postavljali na domobransko stran. Žal še 60+ let po WWII nekateri ne morejo priznati, da sodelovanje z okupatorjem ni hvalevredno dejanje.
Zato je pač smiselno, da če nekdo na to namiguje, da se takšno mišljenje spodkopava in ruši.
- Hoc est qui sumus -

Mare2 ::
Se strinjam v celoti. Torej, če se ni možno opredeliti za nevtralno stran je potrebno temo izbrisati.
Jaz nočem biti niti pri partizanih niti pri domobrancih. Hvala.
Jaz nočem biti niti pri partizanih niti pri domobrancih. Hvala.

R33D3M33R ::
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

bluefish ::
tale tema bi tudi potrebovala eno temeljito čiščenje. Stvar se vse bolj razvija v osebno obračunavanje. Poleg tega se praktično ne komentira več konstruktivnih odgovorov, temveč le še neke medvzklike.
http://slo-tech.com/forum/t292064/674
http://slo-tech.com/forum/t292064/674

Bistri007 ::
Zakaj je moderator spremenil vsebino prvega posta moje teme Kako narisati preroka? , potem pa to temo še naknadno zaklenil?
V nadaljevanju tudi ni pustil argumentirati, zakaj nadomeščeno besedilo ni relevantno glede na besedilo, ki sem ga jaz napisal v postu.
Originalno besedilo te teme je prilepljeno spodaj:
// izbris. -moderator
V nadaljevanju tudi ni pustil argumentirati, zakaj nadomeščeno besedilo ni relevantno glede na besedilo, ki sem ga jaz napisal v postu.
Originalno besedilo te teme je prilepljeno spodaj:
// izbris. -moderator
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 562216 (11092) | delavec44 |