Forum » Slo-Tech » Pritožbe - 2
Pritožbe - 2
Temo vidijo: vsi

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zakaj je bil brisan moj post kje ma primerjavo???

OmegaBlue ::
Ker se post ne drži teme. Svetuj človeku glede njegovega nakupa.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Pa zanima me, ce bi kaj pridobil ce grem iz Pentium D 805 2.66ghz@3.8ghz na amd 3800+ X2.
To nisi vido?
To nisi vido?

OmegaBlue ::
Sem premaknil povezavo v tvoj 1. post.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Goldee ::
Nekdo ni prebral pravil? Klik.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Good Guy ::
Smem prosit mode naj zaklenejo temo o oc-labu, ker je way off topic, in pa vse je že zbogi pojasnu..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

zakaj pa ne?
itak se sam kregamo tm notr, kar pa bi moglo letet na naslov teme, ki pa je zakaj je oc-lab biu down in ot je blo vidno že v prvih nekaj postih.
BTW zbogi je tut uradno to pojasnu kaj je blo tko da ne vidim smisla da bi brali to kreganje...
itak se sam kregamo tm notr, kar pa bi moglo letet na naslov teme, ki pa je zakaj je oc-lab biu down in ot je blo vidno že v prvih nekaj postih.
BTW zbogi je tut uradno to pojasnu kaj je blo tko da ne vidim smisla da bi brali to kreganje...

perci ::
Ne kregaj se več, pa ti ne bo treba brati tega kreganja. Pa bo volk sit in koza cela.
Ali si morda tako zasvojen, da se moras mal kregat in te naj mi kontroliramo?
Pa kdaj moras it spat, ti moramo tudi sporočiti?
Ali si morda tako zasvojen, da se moras mal kregat in te naj mi kontroliramo?
Pa kdaj moras it spat, ti moramo tudi sporočiti?

Joj perci bog ti pomagaj....
pa tak moderator
pa tak moderator

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()

R33D3M33R ::
Zahtevam obrazložitev izbrisa mojega oglasa o pokvarjenih napajalnikih. Če je vzrok to da nisem napisal točno cene vam pač bog pomagaj
. Jasno piše da sem pripravljen menjati za delujoč ATX napajalnik. Kje je problem?

Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Fizikalko ::
Pravila so jasna: v primeru prodaje je cena obvezna. Pa naj gre za avto ali pokvarjen napajalnik.

In če napišem: cena v rangu delujočega ATX napajalnika. Je to cena ali ni cena?

No, številčne cene za ta oglas NE MISLIM NAVAJATI! Bo pač izbrisan. Se najde dosti drugih strani, kjer lahko objavim oglas, brez da bi zahtevali neke nesmiselne pogoje.
Hvala za rešitev pritožbe in drugič prosim, če moderator ob izbrisu pripiše vzrok izbrisa. Namreč tako do te debate v temi verjetno sploh ne bi prišlo.
Hvala za rešitev pritožbe in drugič prosim, če moderator ob izbrisu pripiše vzrok izbrisa. Namreč tako do te debate v temi verjetno sploh ne bi prišlo.

Matev ::
koliko sploh stane delujoč atx napajalnik
jaz bi namreč mogoče kupil zadevo od reedemeerja
če bi vedel kakšna je cena
jaz bi namreč mogoče kupil zadevo od reedemeerja
če bi vedel kakšna je cena

Poldi112 ::
Mu pa piši ZS.
To je pravilno da se briše oglase brez cene, ker tisti ki beremo oglase hočemo videti ceno.
To je pravilno da se briše oglase brez cene, ker tisti ki beremo oglase hočemo videti ceno.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

matjash ::
V temi o xbox360 vs ps3 mi je tilen izbrisal sporočilo kjer sem iz znane novičkarske strani kopiral tekst ki razlaga da je en heker razbil zaščito tako za hddvdje in bluraye.
V torek 16. januarja 2007 ste objavili novico - prvi HD-DVD fim na BitTorrentu zdej bi pa prosil naj mi kakšen moderator razloži razliko med mojim prispevkom in vašo novico, ter obrazloži kje so bila kršena pravila.
V torek 16. januarja 2007 ste objavili novico - prvi HD-DVD fim na BitTorrentu zdej bi pa prosil naj mi kakšen moderator razloži razliko med mojim prispevkom in vašo novico, ter obrazloži kje so bila kršena pravila.
... bolje pozno kot nikoli.

Tilen ::
Po posvetu s TP je bilo ugotovljeno moje napacno posredovanje v doticnem primeru.
Se opravicujem. Post sem ti tudi ponovno objavil.
Se opravicujem. Post sem ti tudi ponovno objavil.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

trdoreh ::
Debata v temi Full HD TV- lcd je od 14.1 do 9.2 normalno potekala, dokler se podtalje ni vmešal in sicer šele dne 11.2 s svojim barvanjem. V zacetku mi ni bilo jasno kaj se gre, kasneje sm ugotovil, da sm pozabu dodat ... (beri: 3 pikice) v zadnjem delu naslova teme. Ker sem temo sam odprl, dobro vem cemu je bila namenjena, torej barvanje ni opravičeno. Predlagam, da se temi spremeni naslov oz. podtalje preneha s tem nesmislnim barvanjem...
Prosim, da se ta zadeva uredi, lp!
Jan999
Prosim, da se ta zadeva uredi, lp!
Jan999

podtalje ::
Še enkrat sem pregledal celotno temo in v njej je večinoma govora o HD LCD TVjih.
Pravzaprav sem opazil, da si bil ti tisti, ki je v tej temi največkrat začel govoriti o drugih stvareh.
Ponavadi pustim, če je kakšno vprašanje delno off-topic, v kolikor se tema kasneje povrne h prvotnemu namenu. Ker si v temi ponovno hotel začeti razpravljavo o HD-DVD vs. Blue-ray, sem ti dne 11.02.2007 ob 10:47:20 zbrisal tvojo objavo in pogovor je ponovno stekel o HD LCD TVjih.
Danes si v tej temi ponovno hotel začeti pogovor o Sony hišnem kinu, čemur tema ni namenjena in zato je bila tuda ta tvoja objava tudi izbrisana.
Kljub temu, da si ti odprl temo, še ne pomeni, da lahko v njej pišeš o čemerkoli. Iz naslova in tudi tvoje
prve objave je jasno razvidno, da je govora o HD LCD televizorjih.
Za spreminjanje naslova teme tudi ne vidim smisla, še posebej zato, ker je tema za splošni pogovor o HD tehnologiji že odprta:
High Definition/HDTV/HD Ready/1080 Full HD/HD DVD/BlueRay...
[Še v vednost: rdeča barva pomeni, da je bila tvoja objava izbrisana. Ostali uporabniki te objave ne vidijo.]
Pravzaprav sem opazil, da si bil ti tisti, ki je v tej temi največkrat začel govoriti o drugih stvareh.
Ponavadi pustim, če je kakšno vprašanje delno off-topic, v kolikor se tema kasneje povrne h prvotnemu namenu. Ker si v temi ponovno hotel začeti razpravljavo o HD-DVD vs. Blue-ray, sem ti dne 11.02.2007 ob 10:47:20 zbrisal tvojo objavo in pogovor je ponovno stekel o HD LCD TVjih.
Danes si v tej temi ponovno hotel začeti pogovor o Sony hišnem kinu, čemur tema ni namenjena in zato je bila tuda ta tvoja objava tudi izbrisana.
Kljub temu, da si ti odprl temo, še ne pomeni, da lahko v njej pišeš o čemerkoli. Iz naslova in tudi tvoje
prve objave je jasno razvidno, da je govora o HD LCD televizorjih.
Za spreminjanje naslova teme tudi ne vidim smisla, še posebej zato, ker je tema za splošni pogovor o HD tehnologiji že odprta:
High Definition/HDTV/HD Ready/1080 Full HD/HD DVD/BlueRay...
[Še v vednost: rdeča barva pomeni, da je bila tvoja objava izbrisana. Ostali uporabniki te objave ne vidijo.]

trdoreh ::
Ves kaj podtalje najraje bi kaj vec napisal, mpak se bom vzdrzal! Lepo sm napisal, da je tema namenjena vsemu Full HD materjalu...
Tema se je res zacela s tv-ji , nadaljevala s t2 HD, sledil je sky HD, pa HD in Blue predvajalniki...
Zase dobro vem kaj pisem in s kaksnim namenom in tudi dobro vem cemu sem temo namenil, mislim, da boljse kot ti, al ne?!
Zato prosim, da se naslov teme popravi, ker bi bilo tako pravicno do vseh, ki smo v temi do sedaj sodelovali in razglabljali splošno Full HD tehnologijo...
Hvala, Jan999
Tema se je res zacela s tv-ji , nadaljevala s t2 HD, sledil je sky HD, pa HD in Blue predvajalniki...
Zase dobro vem kaj pisem in s kaksnim namenom in tudi dobro vem cemu sem temo namenil, mislim, da boljse kot ti, al ne?!
Zato prosim, da se naslov teme popravi, ker bi bilo tako pravicno do vseh, ki smo v temi do sedaj sodelovali in razglabljali splošno Full HD tehnologijo...
Hvala, Jan999

podtalje ::
Moja obrazložitev je jasna, tako da je z moje strani zadeva zaključena.
Lahko pa nekdo od TP (OwcA) poda svoje mnenje.
Lahko pa nekdo od TP (OwcA) poda svoje mnenje.

Slo-One ::
Smrad po nelegalnosti....
Omg kere nube mamo na S-T.
Hitro pobrisat.
EDIT:
07:49:26 Tema nastane
07:56:05 Tema zaklenjena
Now that was fast...
Omg kere nube mamo na S-T.
Hitro pobrisat.

EDIT:
07:49:26 Tema nastane
07:56:05 Tema zaklenjena
Now that was fast...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slo-One ()

Fizikalko mi lohk pojasneš zakva si mi brisu mali oglas?

Najprej se navadi dajati link na temo, kjer se ti je bojda zgodila krivica. Skratka: kateri oglas?

Res bi si lahko vsaj pravila prebral. Prvič - ni kontakta. Drugič - oglas z isto vsebino lahko ponoviš po 7 dneh. Priporočam branje pravil, resno.

Ko bi ti mal druge oglase gledu bi blo tut dobr..

Prvič: na ST je ogromno oglasov, vsak dan jih pregledujem vsaj 10x. Ko si boš ti vzel vsaj milijoninko časa, ki ga jaz zapravljam zaradi tebi podobnih, za to, da si prebereš tistih par členov v pravilih, se pa oglašaj. Pa še takrat ne. Napiši oglas v skladu s pravili - velja tako zate kot vse ostale.
Drugič: če najdeš kakšnega, ki ne ustreza pravilom, bom hvaležen, če na to opozoriš.
Drugič: če najdeš kakšnega, ki ne ustreza pravilom, bom hvaležen, če na to opozoriš.

Goldee ::
And Now for Something Completely Different...

;-) ::
Tukaj in v skoraj vsaki temi kjer se pojavi BladE_ (the biggest spamer of dežele slovenske) trosi svoje nevmesne komentarje po forumu. Ma dajte že enkrat ukinit dostop to ST mlajšim od 12 let.

opeter ::
Prosim za obrazložitev, zakaj je WarpedOne izbrisal moj post v temi Bolne fore. Naslov teme pove vse in mislim, da nisem prekoračil meje. So dosti hujše "fore" v tisti temi.

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 563152 (12028) | delavec44 |