Forum » Programska oprema » Wordov dokument blokira
Wordov dokument blokira
exdrumer ::
Pozdravljeni.
Imam en hud problem. Pišem diplomsko in kar naekrat mi začne okoli 6, 7, 8, 9 strani ko prehajam iz strani na novo stran blokirat računalnik. Okoli 30 sekund zmrzne potem pa gre naprej (v časih tudi čisto zmrzne). CPE mi vrže na 100%. Ta dokument sem nesel nato na drug računalnik in tudi tam je isto. Imam ofice XP, računalnik sem poskeniral z nod-om in ad-aware pa nič ni najdu.
Imam en hud problem. Pišem diplomsko in kar naekrat mi začne okoli 6, 7, 8, 9 strani ko prehajam iz strani na novo stran blokirat računalnik. Okoli 30 sekund zmrzne potem pa gre naprej (v časih tudi čisto zmrzne). CPE mi vrže na 100%. Ta dokument sem nesel nato na drug računalnik in tudi tam je isto. Imam ofice XP, računalnik sem poskeniral z nod-om in ad-aware pa nič ni najdu.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
exdrumer ::
Mislim, da to ne bo pomagalo ker mi vse drugo dela normalno (vsi ostali dokumenti).
Na nek način sem že rešil problem, tako da sem stran po stran skopiral v nov prazen dokument in ta dela normalno. Ampak me živcira, ker ne vem kaj mu ni všeč v tem dokumentu, da mi cel računalnik zablokira.
Na nek način sem že rešil problem, tako da sem stran po stran skopiral v nov prazen dokument in ta dela normalno. Ampak me živcira, ker ne vem kaj mu ni všeč v tem dokumentu, da mi cel računalnik zablokira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3180 (2719) | jukoz |
» | zunanji trdi disk nagajaOddelek: Strojna oprema | 1733 (1626) | klinker |
» | pregrevanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2711 (1706) | stewo |
» | Odpiranje oken :)Oddelek: Loža | 2584 (1658) | krneki0001 |