Forum » Strojna oprema » Kam s staro šaro?
Kam s staro šaro?
abstinent ::
No zanima me kam vi dajete stare računalniške zadevce ki niso več uporabne (kartice, čipi,....) Namreč meni se bo tega počasi nabralo za 3 predale in ne vem...
Primer: Ati radeon 9200 ki deluje samo v 2D načinu (igrce in ostalo kar zahteva 3D render crkne compjutr ) bom zdj zamenjal sam problem je ker je nimam kaj dat in vse mečem na podstrešje kjer je precej vlažno in bo hmalu šlo v 3 pisane
No, torej kaj v naredite v takem primeru
Primer: Ati radeon 9200 ki deluje samo v 2D načinu (igrce in ostalo kar zahteva 3D render crkne compjutr ) bom zdj zamenjal sam problem je ker je nimam kaj dat in vse mečem na podstrešje kjer je precej vlažno in bo hmalu šlo v 3 pisane
No, torej kaj v naredite v takem primeru
jest10 ::
Jaz sem iz takega "odvečnega" materjala sestavil drugo kišto. Dodatno sem nabavil le procesor in matično.
No sj jz sm tud mislu drugo kišto narst sam mi ni še nben monitor crknu
Je pa res d bo sestri k gre zdj ljubljano najbrž neki skup vrgu skupi s temi komponentami (sj itak ne bo opazila )
Sam kako pa vi kj to shranjujete (v vrečke, škatle,.. ) namreč jz mam kr enepar škatl za čevle pa okol pokrito in podložene z deko pa ne vem če jo to glih fajn (ponoč je mrzlo ko pes podnev pa vroče ko pes )
Je pa res d bo sestri k gre zdj ljubljano najbrž neki skup vrgu skupi s temi komponentami (sj itak ne bo opazila )
Sam kako pa vi kj to shranjujete (v vrečke, škatle,.. ) namreč jz mam kr enepar škatl za čevle pa okol pokrito in podložene z deko pa ne vem če jo to glih fajn (ponoč je mrzlo ko pes podnev pa vroče ko pes )
Dead_Eye ::
hehe, ma ne kompliciraj preveč, če stvari ne delajo po mojem tudi vlaga ne mi smela škodit. LAhko edino kontakti malo oksidirajo. V škatli bo ok, če imaš še kej antistatičnih vrečk(kjer so komponente ko jih kupiš) pa še boljše...
The one and only
Pyr0Beast ::
Kondijem to glih ne korist, pa malokatera matična preživi take ekstreme, tudi diskom to ne paše.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
@dead eye : Ma fora je v tem d mora vse to k bom nucu funkcionirat stran pa tud ne morm vržt ker kdaj pa kaki uporček al pa kj nucam ( al pa kdo sprašuje če mam kak star procesor zanga pa ugotovim d sm ga včeri stran vrgu
In me sam zanima kak drugi to rešujete
Pyro beast: sj vem d ni to dobr sj zato sprašujem ker tak sm že enepar stvari mogu stran vržt (sam drgje ne morm shranjevat) in mi je škoda V bistvu pa ne vem kako bi jih vsaj mal zaščitu
In me sam zanima kak drugi to rešujete
Pyro beast: sj vem d ni to dobr sj zato sprašujem ker tak sm že enepar stvari mogu stran vržt (sam drgje ne morm shranjevat) in mi je škoda V bistvu pa ne vem kako bi jih vsaj mal zaščitu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modding ekrana al bolš da novga kupim?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2873 (2095) | Unknown_001 |
» | nakup računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1383 (1009) | TehDucky |
» | Računalnik za gostišče (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5150 (4178) | Groove |
» | MacMini kot video snemalnikOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3807 (3004) | Stepni Volk |
» | crossover povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1948 (1855) | dope |