Forum » Zvok in slika » Počeno stekelce na Teac mp3 playerju
Počeno stekelce na Teac mp3 playerju
SaXsIm ::
Pozdravljeni!
Lastim si tale predvajalnik mp3_player, ki pa mi je padel na tla pri tem pa je počilo stekelce pred oled displayom. Sedaj potrebujem novo steklce, pa me zanima če se ga da kje dobiti, ali pa vsaj kje bi dobil pleksi ustrezne debeline ki si ga sam zrežem v primerno obliko
Lastim si tale predvajalnik mp3_player, ki pa mi je padel na tla pri tem pa je počilo stekelce pred oled displayom. Sedaj potrebujem novo steklce, pa me zanima če se ga da kje dobiti, ali pa vsaj kje bi dobil pleksi ustrezne debeline ki si ga sam zrežem v primerno obliko
SaXsIm
mja, piše v garanciji da le-ta v primeru fizičnih poškodb ne velja... Kupljen je pa player pri mimovrste
SaXsIm
TribesMan ::
Sej ni treba garancije uveljavljat... sam vprašaj če ti lahko popravijo... sicer boš plačal, sam popravili ti bodo pa skor zagotovo... Še najhitreje bo šlo če se obrneš direkt na uvoznika Teaca... To so bli včasih Iskra računalniki sam o tej firmi že dolgo ne duha ne sluha...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
CaqKa ::
>>> Sedaj potrebujem novo steklce, pa me zanima če se ga da kje dobiti,
vprašaj kakega kolega, ki ima enak player, če bi ga res rad kar dobil.
>>> ali pa vsaj kje bi dobil pleksi ustrezne debeline ki si ga sam zrežem v primerno obliko
pleksi imajo v obiju pa baumaxu.. pa verjetno v še kaki gradbeni trgovini. sicer imamo v mariboru še neonart, firmo ki se bavi z delanjem reklam iz pleksija med drugim.. ziher imajo kaj več debelin kot v zgoraj omenjenih trgovinah.. aja pa za manjši kos, se res lahko zgodi, da ti ga dajo.
vprašaj kakega kolega, ki ima enak player, če bi ga res rad kar dobil.
>>> ali pa vsaj kje bi dobil pleksi ustrezne debeline ki si ga sam zrežem v primerno obliko
pleksi imajo v obiju pa baumaxu.. pa verjetno v še kaki gradbeni trgovini. sicer imamo v mariboru še neonart, firmo ki se bavi z delanjem reklam iz pleksija med drugim.. ziher imajo kaj več debelin kot v zgoraj omenjenih trgovinah.. aja pa za manjši kos, se res lahko zgodi, da ti ga dajo.
hvala obema, se bom spravil mailat naokol, ker bi res rad "popravil" predvajalnik. sploh sedaj ko so izdali now firmware na teac.de in vse dela tak k treba
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti pleksi steklo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24038 (23197) | flameir |
» | Kje kupit pleksi steklo?Oddelek: Kaj kupiti | 35846 (25513) | francek1 |
» | Pleksi oknoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1288 (1159) | Jackal |
» | Par vprasanj glede modifikacije ohisja.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1394 (1255) | IR Babun |
» | Kje lasersko razrežejo pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4645 (4250) | Misty |