Forum » Hlajenje in modifikacije » Program za nastavljanje napetosti ventilatorjev na plati rabm
Program za nastavljanje napetosti ventilatorjev na plati rabm
ni3t ::
Enkrat je bil na strani program s katerim si lahko nastavljal hitrost ventilatorjev ki so prikljopljeni na plato. A mi lahko kdo da link, ali pa vsaj ime programa.
10x
10x
msmiha ::
Če je res bli ta program na Slo-techu poglej v arhiv. Vem pa, da je res enkrat nekaj takega pisalo. Jaz sem si pol ta program dol potegnu in ni deloval.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
ni3t ::
V arhivu ga ni!
Meni na Abitki be6 je program delal, je pa res da na dveh drugih platah ni delal.
Lp
Meni na Abitki be6 je program delal, je pa res da na dveh drugih platah ni delal.
Lp
alien-w ::
Jest ne vem, ce je to cist mozno... Po moje je bla finta samo v tem, da je ta program napisal, da kao dela vent z drugimi obrati, pa ceprav je delal enako hitro... sem probal, pa ni bilo razlike na Abit BE6-II... no ja, mogoce pa po kaksnem cudezu vseeno samo ne verjamem.
zupi ::
To cist lepo dela(vendar ne na vseh platah).
Sam mal je zajeban pogruntat ko vse nastimat:)
Link:
http://www.almico.com/speedfan.php
lp
Sam mal je zajeban pogruntat ko vse nastimat:)
Link:
http://www.almico.com/speedfan.php
lp
Marjan ::
to ni mozno, RAZEN v primeru ce mas ventilatorja prkloplene direktno na maticno s tistim 3 pinskim konektorjem!
Tiste vente k mas pa molex konektor - pa ne bo delal!
ja taku je
Tiste vente k mas pa molex konektor - pa ne bo delal!
ja taku je
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3957 (3169) | antraxxx |
» | Visoka temperatura diska in preveliko obremenjevanje procesorja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1021) | rockeye |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3149 (2121) | sidney |
» | ?? Temperatura grafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2314 (1928) | mmisv |
» | Trdi disk IBM 30GB - ribanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (1275) | zile |