Forum » Pomoč in nasveti » Iwill
Iwill
tec ::
Imam jo namen menjat za Abit KT7A, pa bi rad vedel kako se obnese v praksi, predvsem glede navijanja.
Si delal voltage hack?
Predvsem pa, kako si ti zadovoljen
Si delal voltage hack?
Predvsem pa, kako si ti zadovoljen
Dobro sem dobil plato. Sem laufal malo teste in mi DIAGSjavi RTC Counting: Fail!
Ve kdo kaj to pomeni?
Ve kdo kaj to pomeni?
miranpozar ::
RTC je ponavadi Real Time Clock, ali po domače... ura. Nič pretresljivo hudega, pomojem .
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Yohan del Sud ::
Ja super je če ne moreš procesorja odklent, sicer pa dela bp. V bistvu jo imam zato ker sem hotel stabilno navijat. Zdele imam gor d600 na 792 (x132) in xp-je in dela povsem stabilno. Čakam na novo generacijo amd-jev, pol bomo pa zares navijal.
Jest trenutno laufam durona 750 na 1085 (7x155) pri 1.85v in 30 stopninjah. Sedaj grem delat se ta voltage mod, da vidim, ce bo slo se vec.
Se nekaj me zanima. VIO voltaza gre samo za 10% gor. Se jo da se kako zvisat, oz. ce bi kaj pridobil?
miranpozar: Upam, da imas prav, ker sem mislil ze nazaj nest, pa sem se premislil.
Se nekaj me zanima. VIO voltaza gre samo za 10% gor. Se jo da se kako zvisat, oz. ce bi kaj pridobil?
miranpozar: Upam, da imas prav, ker sem mislil ze nazaj nest, pa sem se premislil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | K7S5A Pro ali IWill KK266-R Plosca - Katero kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 1077 (867) | boštjan |
» | Matična za AMD z SDR ramom ???Oddelek: Kaj kupiti | 1615 (1275) | BustA |
» | Naj stabilna,bolsa,SDR plata.Kdo je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1096) | VASkO |
» | Kater motherboard?Oddelek: Kaj kupiti | 983 (794) | Sergio |
» | Osnovna PloščaOddelek: Strojna oprema | 1164 (919) | ABX |