Forum » Strojna oprema » USB telefon za navadno linijo?
USB telefon za navadno linijo?
Imposibl ::
Lep pozdrav!
Zanima me kako in na kakem principu delujejo taku USB telefoni?
Ali ga je mozno priklopit samo preko USB ali je lahko tudi samostojen?
Kaj pravite na ta izdelek? Ali ima kdo že kake izkušnje s tem?
http://www.nakupi.net/buy.php?&productI...
LP,Sandi
Zanima me kako in na kakem principu delujejo taku USB telefoni?
Ali ga je mozno priklopit samo preko USB ali je lahko tudi samostojen?
Kaj pravite na ta izdelek? Ali ima kdo že kake izkušnje s tem?
http://www.nakupi.net/buy.php?&productI...
LP,Sandi
Tudi mali so lahko veliki!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Caligula ::
Tile so samo preko USB.
Za klice v Sloveniji se ne splaca.
Splaca se za klice v tujino prek Skypa al pa za klice med folkom, ki ima namescen Skype, ker je potem pogovor brezplacen.
Jaz sem za cca 5.500 SIT kupil takega z zaslonom pri Rolanu. Zelo vredu zadevca. Dela kot mora.
Za klice v Sloveniji se ne splaca.
Splaca se za klice v tujino prek Skypa al pa za klice med folkom, ki ima namescen Skype, ker je potem pogovor brezplacen.
Jaz sem za cca 5.500 SIT kupil takega z zaslonom pri Rolanu. Zelo vredu zadevca. Dela kot mora.
Najlepše hvala!
Zanima me ali se navaden tel. lahko priklopi preko rač. ?
A je mogoči fax?
Lp,sandi
Zanima me ali se navaden tel. lahko priklopi preko rač. ?
A je mogoči fax?
Lp,sandi
Jah, ce mas fax modem lahko z racunalnika tudi klices, posiljas, sprejemas faxe,.. in potem tudi USB telefon lahko uporabljas kot navaden telefon pac preko fax modema in racunalnika. Bi ti pa priporocal telefon z zaslonom. Se vedno je bolj prakticen.
Se opravicujem da gnjavim samo na tem podrocju pa sem res mrtev.
mam fax modem in torej lahko preko navadnega telefona preko računalnika kličem, sprejemam fax in podobno?
Kje dobim software?
Hvala!
mam fax modem in torej lahko preko navadnega telefona preko računalnika kličem, sprejemam fax in podobno?
Kje dobim software?
Hvala!
#000000 ::
Men se zdi brez veze, klicat preko PC / fax modem / obični tel zakva ? Sej ni zastonj, zastonj so samo klici iz PC-PC za kar rabiš nek software ( jih je kar nekaj ) in če uporabljaš to zadevo je fino imet USB telefon ker se bolj lepo sliš kot čez slušalke, če pa si nafilaš račun pol pa lahko kličeš tud na stacionarno in mobilna onrežja kjerkoli na svetu, to se splača samo če imaš dosti klicev v tujino (30 min v ameriko je 200 sit) itd. Da pa bi klical po sloveniji pa se ne splača. LP
Dober program je RVS fax. Jaz mam verzijo, ki bi jo ti downloadal v obliki fila velikega cca 320 megabajtov, ce ti ga uploadam na kak server.
Res bi te lepo prosil samo jaz nimam nič takega servera?
Bi bil ful hvaležen?
P abi potem lahko preko navadnega telefona in preko fax modema to laufalo?
Bi bil ful hvaležen?
P abi potem lahko preko navadnega telefona in preko fax modema to laufalo?
nokia6310 ::
Tudi mene to zanima USB telefon vtakneš v kišto naložiš software pa kličeš al moraš še navadno linijo notr pripeljat?
Kako zadeva v praksi deluje?
Kako zadeva v praksi deluje?
Matek ::
Kot je že bilo povedano, lahko deluje preko Skypea ali podobnega programa, kjer kličeš nekoga, ki ima isti program, ali pa pripelješ še navadno linijo preko dial-up modema in kličeš (ter plačaš) enako, kot z navadnim telefonom, le da lahko uporabljaš računalnik kot dodaten vmesnik za shranjevanje številk itd. Stroškovno ne prideš v nobenem primeru boljše skoz, gre se le za praktičnost.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
monaco ::
caligula: a lahko prosim razbiješ na 2 dela in naložiš na megaupload.com ter mi zaupaš link, ker tudi jaz bi rabil ta programček.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klicne nastavitve za fax modemOddelek: Omrežja in internet | 1887 (1791) | Duhec |
» | Kater USB telefonOddelek: Kaj kupiti | 2095 (1759) | Lincolin |
» | Prvi Free SkypeOut DayOddelek: Loža | 2960 (2268) | Caligula |
» | Voip TELEFONSKI aparatOddelek: Strojna oprema | 3016 (1984) | Caligula |
» | Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5473 (4093) | sketch |