Forum » Loža » Kateri portal za zanimive/politčne etc razprave ?
Kateri portal za zanimive/politčne etc razprave ?
Brane2 ::
Dostikrat se pojavijo debatne teme, ki so preveč žgečkljive za zategnjena STjeva pravila.
Ker je brisanje postov včasih nadležno, me zanima kam v ta namen zahaja ST-jevo članstvo. Ste na IRCu ali kje drugje ?
Ker je brisanje postov včasih nadležno, me zanima kam v ta namen zahaja ST-jevo članstvo. Ste na IRCu ali kje drugje ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
- spremenil: Brane2 ()
Daedalus ::
Trenutno je IMO slo-tech edin primern kraj za bolj "časopisne" debate (beri - dolgi posti ). P tu pa tam se s kakim kolegom "skregam" ob kakem hladnem Laškem.
Moja malenkost že dalj časa načrtuje stran, ki bi se ukvarjala s političnimi zadevami - samo ne najdem časa. Ko bo, obvestim. Drugače pa irc kanal ni slaba ideja. Kak predlog?
Moja malenkost že dalj časa načrtuje stran, ki bi se ukvarjala s političnimi zadevami - samo ne najdem časa. Ko bo, obvestim. Drugače pa irc kanal ni slaba ideja. Kak predlog?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
Sergio ::
Postavit en CMS s forumom na nek streznik traja kaksn tedn (prilagajanje jezika, oblike, fine tuning). Lotite se, najbrz bo naval :).
Sicer sem pa mnenja, da je slotechov forum IDEALEN za take debate. Do sedaj so se vse prezivele :)
Sicer sem pa mnenja, da je slotechov forum IDEALEN za take debate. Do sedaj so se vse prezivele :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Poldi112 ::
Par let nazaj je bil precej kulturen forum na fdv-ju.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Thomas ::
Google kulturnejšega foruma od Slotecha na Slovenskem ne najde. Če pa že, a meni ne pove.
Tle smo.
Tle smo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Članki: star/novi slo-tech.Oddelek: Slo-Tech | 1913 (1319) | root987 |
» | Neuporaben iskalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6616 (4683) | xabre |
» | Še ena v vrsti pohekanihOddelek: Novice / Obvestila | 2125 (2125) | ]NME[ |