Forum » Igre » 3dmark2001-igrca
3dmark2001-igrca
Kid ::
please, če mi poveste kako se v 3d marku 2001 odpre lov na krave al ovce kar pa so, vem da se nek napiše, nevem pa kaj...
hvala..
hvala..
freesat ::
Kolikor se spomnim lahko igraš igrico ki je prva v benchmarku (vožnja s tovornjakom). Moraš pa zato imeti registrirano verzijo 3dmarka. Poglej na www.astalavista.box.sk in poišči crack.
Binji ::
Za krave mors odpret easter egg. Neki mors napisat ke v ime benchmarka ma se ne spomnem tocno kaj. Probaj poiskat easter egg+3d mark 2001.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
rc-car ::
V ime benchmarka moraš napisat Holy Cow! al nekaj takega, link pa dobiš, če v slo-techovih novicah iščeš zgoraj omenjeno kravo
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Jst ::
Ce imas reg verzijo 3damrka igras un spil, ki ga vidis v benchmarku. ce pa nimas pa pod project description napises "Holy Cow!" seveda brez " in mors sestrelt 3 krave na nekem polju.
Binji ::
Ma kako sploh namers une rakete? Jst jim z njimi se blizek ne pridem, sam mene skenslajo na hitru.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozolj?Oddelek: Loža | 1616 (995) | PaX_MaN |
» | Pirhi v programihOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4135 (3031) | Looney |
» | Kiberpipa, sezonaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3774 (2964) | stb |
» | 3D Mark 2001 game crack?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1233) | PsiHO |
» | 3D Mark 2000/2001 rezultatiOddelek: Strojna oprema | 1752 (1381) | R0K |