Forum » Šola » Studentsko delo in potni stroski
Studentsko delo in potni stroski
dnapas ::
Pozdravljeni!
Preko studenta delam precej na terenu in delodajalec mi placuje potne stroske. Ma koncu meseca jih enostavno pristejemo k rednim uram in tako povecamo stevilo ur dela.
Kolikor mi je znano naj bi bili potni stroski neobdavceni, ampak v tem so normalno obdavceni!!
Ima kdo kaksno idejo, kako je s tem ozr. kako jih izplacati,da ne bodo obdavceni?
Verjetno bi se tudi dalo pri dohodnini nekako jih zahtevat nazaj?
lp,
Damjan
Preko studenta delam precej na terenu in delodajalec mi placuje potne stroske. Ma koncu meseca jih enostavno pristejemo k rednim uram in tako povecamo stevilo ur dela.
Kolikor mi je znano naj bi bili potni stroski neobdavceni, ampak v tem so normalno obdavceni!!
Ima kdo kaksno idejo, kako je s tem ozr. kako jih izplacati,da ne bodo obdavceni?
Verjetno bi se tudi dalo pri dohodnini nekako jih zahtevat nazaj?
lp,
Damjan
Arrivo ::
Delodajalec ti pravilno plačuje potne stroške .
Potni strošk ter nekateri drugi stroški, so do zakonsko določene višine ne obdavčeni za zaposlene v delovnem razmerju...
Potni strošk ter nekateri drugi stroški, so do zakonsko določene višine ne obdavčeni za zaposlene v delovnem razmerju...
Ja ja to drži !!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Arrivo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povračilo stroškov za prevoz na delo - PomočOddelek: Loža | 2362 (1896) | Alien123 |
» | Potni stroški - sankcije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19666 (13536) | SeMiNeSanja |
» | Študentsko delo - potni stroškiOddelek: Loža | 8487 (5618) | St235 |
» | Naša vlada_ukintev malic in potnih stroškov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18220 (16079) | Tarzan |
» | Plačevanje stroškov prevoza po fakultetahOddelek: Loža | 3806 (3124) | St235 |