Forum » Programska oprema » Problem z inštalacijo programa.
Problem z inštalacijo programa.
neres ::
Program je WideBug, iz te strani.
Ko hočem inštalirat mi napiše:
"Cannot open C:\Windows\System32\msvcr71.dll for writing"
XP Home.
Z drugimi programi iste firme ni problemov.
Sem vprašal proizvajalce, ampak zaenkrat niso dobili rešitve.
Tako, če ima kdo kašno idejo, kaj bi lahko bilo...
Ko hočem inštalirat mi napiše:
"Cannot open C:\Windows\System32\msvcr71.dll for writing"
XP Home.
Z drugimi programi iste firme ni problemov.
Sem vprašal proizvajalce, ampak zaenkrat niso dobili rešitve.
Tako, če ima kdo kašno idejo, kaj bi lahko bilo...
bkreutz ::
sej pravzaprav ne vem; men včasih jav neki podobnega z dll, če je faile potegnjen iz neta in morm pol še enkrat vlečt (včasih pa tut to ne pomaga -->> drug program). tle pa tut ne morm inštalirat neč, k sem v službi tak ti tut ne morm pomagat...
edino, probi še enkrat potegnt...
edino, probi še enkrat potegnt...
Ja, sej sem hotu prepisat z enakim fajlom iz enega drugega računalnika, ampak se ne da prepisat/zbrisat tega fajla.
da ga ne gre zbrisat???? to pomeni, da ga nek program (oseba???, si na mreži???) uporablja. tud če na novo zaženeš kompjuter ti ga ne pusti zbrisat??? kakorkoli že, to ko ga uporablja (mogoče tudi kaki uni downloaderji).
aja, STOJ! kerga fajla se ne da brisat??? C:\Windows\System32\msvcr71.dll PUSTI NA MIRU!!!!
če se setup fajla (tega k si ga potegnu) ne da zbriast, pol ga sigurno neki uporablja. Preglej čez procese če je kej sumljivga, mogoče tudi virusa ali črviček, drugače pa potegni še enkrat dol setup fajl pa ga shrani pod neki druzga.
druga ti res ne vem povedat... sporoč ka si naredu.
aja, STOJ! kerga fajla se ne da brisat??? C:\Windows\System32\msvcr71.dll PUSTI NA MIRU!!!!
če se setup fajla (tega k si ga potegnu) ne da zbriast, pol ga sigurno neki uporablja. Preglej čez procese če je kej sumljivga, mogoče tudi virusa ali črviček, drugače pa potegni še enkrat dol setup fajl pa ga shrani pod neki druzga.
druga ti res ne vem povedat... sporoč ka si naredu.
Ja, uni .dll sem hotu prepisat...
No, setup (od programa) sem že pobral še enkrat, ampak ni pomagalo. V bistvu sem z istim setupom inštaliral na dveh računalnikih. Na enem je delalo, na drugem pač ne.
No, setup (od programa) sem že pobral še enkrat, ampak ni pomagalo. V bistvu sem z istim setupom inštaliral na dveh računalnikih. Na enem je delalo, na drugem pač ne.
pa maš isti sistem na obeh računalnikih?
čudno, čudno je to. jst bi tko naredu (jst namreč rešitve ne vem). sformatiru bi si disk na novo, ker je očitno neki narobe, in si lepo naložu vse lepo in prav in bi sigurno delalo. je pa res, da ti to pobere par ur časa...
tist dll pa po moje ni fajn prepisovat; razen če probaš če bo slučajno delalo, drugače pa pol sformatiraš....
jst mislim, da so tele dll-jčki mal različni od mašine do mašine.
čudno, čudno je to. jst bi tko naredu (jst namreč rešitve ne vem). sformatiru bi si disk na novo, ker je očitno neki narobe, in si lepo naložu vse lepo in prav in bi sigurno delalo. je pa res, da ti to pobere par ur časa...
tist dll pa po moje ni fajn prepisovat; razen če probaš če bo slučajno delalo, drugače pa pol sformatiraš....
jst mislim, da so tele dll-jčki mal različni od mašine do mašine.
Na enem (kjer dela) je XP Pro (slo), na nedelujočem pa XP Home (ita).
Vsekakor je čudno, tudi nisem opazil, da bi še kdo imel probleme s tem programom.
Zaenkrat pa ne bi vsega na novo formatiral..., ker mi sistem sicer dela brez kakršnihkoli problemov, in imam preveč stvari.
Vsekakor je čudno, tudi nisem opazil, da bi še kdo imel probleme s tem programom.
Zaenkrat pa ne bi vsega na novo formatiral..., ker mi sistem sicer dela brez kakršnihkoli problemov, in imam preveč stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL Developer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (837) | fokz8 |
» | Windows se ne boot-a.Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (873) | venklem |
» | 3dmark06Oddelek: Strojna oprema | 953 (873) | tropinovec |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3250 (2719) | nokia6310 |
» | zajedalski spywareOddelek: Operacijski sistemi | 2607 (2274) | hunter01 |