Forum » Programska oprema » Spremljanje porabe časa
Spremljanje porabe časa
MaCoFaCo ::
Zanima me če kdo pozna kak preprost program za spremljanje časa posameznih opravil. Recimo da imaš v trayu eno ikonco, jo klikneš, vneseš opravilo in potem ti meri čas za to opravilo. Vmes recimo imaš možnost dati pavzo in na koncu seveda končati opravilo.
Super bi še bilo, da ti zna prikazati zgodovino za nazaj.
Program naj bi tekel na Windowsih, dobro bi bilo da ni prevelik, še bolje pa bi bilo da bi bil program odprtokoden da se da še kaj pohekat :p
Pozna kdo kaj takšnega/podobnega?
Če ne drugega, bom moral sam napisat, sam se mi ne da zdej po tej vročini, pa zihr kej tazga že obstaja :D
Super bi še bilo, da ti zna prikazati zgodovino za nazaj.
Program naj bi tekel na Windowsih, dobro bi bilo da ni prevelik, še bolje pa bi bilo da bi bil program odprtokoden da se da še kaj pohekat :p
Pozna kdo kaj takšnega/podobnega?
Če ne drugega, bom moral sam napisat, sam se mi ne da zdej po tej vročini, pa zihr kej tazga že obstaja :D
altered_ego ::
MapleXP sem uporabljal dokler ga nisem zamenjal z bolj zmogljivim Responsive Time Logger.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna kitara (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16903 (1258) | ReRMh |
» | Čemu imeti računalniške učilnice na fakultetah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9660 (6369) | Matevžk |
» | Pametni Boot LoaderOddelek: Programska oprema | 1110 (955) | darkolord |
» | matematicna nalogaOddelek: Šola | 1785 (1579) | Thomas |
» | [razvoj] klon windows commanderja za linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 6651 (4690) | napsy |