» »

ATI Radeon 9600 XT 256Mb

ATI Radeon 9600 XT 256Mb

itsmeanthony ::

Jaz mam eno vprašanje!
Za ventilatorjem na tej grafični se mi vedno nabira prah, jaz to poskušam kolk se da sčistit, vendar pa to ne pomaga. Ventilator se na začetku sploh ne vrti, in mu moram jaz dat zagon, potem čez nekaj časa se komaj začne vredu vrtet. Zdaj pa me zanima, če se da ventilator za to grafično kje kupit ali ne, ali je potrebno kupiti celotno novo grafično?
Za grafične sem popoln NOOB, tako da ..... pomagajte!

Hvala!

vres.ales ::

tu maš en link pa poglej za ventilatorje:http://www.cool-pc.org/

Hvala vseeno za ta link, ampak jaz bi rabo prav za grafo ventilator. To so ti navadni ventilatorji kok se men zdi, ta ki ga imam jaz na grafi je čisto drugačn!

;(

Sem prav jezn, ker nove grafične si kr tak ne morn privoščit, ventilator bi si pa sigurno lahko!
Mene samo zanima če se da kupit ventilator za grafično?

Hvala še enkrat!

Sami ::

Mene samo zanima če se da kupit ventilator za grafično?

Seveda, da se da kupit samo ventilator, potem bi vsi metali grafične stran, če bi jim crknil ventilator8-O Če je grafična še v garanciji jo nesi na servis, drugače pa nabavi recimo kakšnega ZALMAN ZM80D-HP VGA ali ZALMAN VF700-Cu, ki so tihi hladilniki in super hladijo.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Sami ::

Evo en prodaja originalni cooler od R9600XT. Link!
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Hvala za odgovore!

LP :)

Caligula ::

Ce mas kartico v garanciji jo nesi na servis in NIC drugega. Ker ce ma se garancijo naj ti ga zamenjajo. Ce bos ti sam kaj delal bos brez garancije ostal.

Ja sej razumem, sam fora je v tem, da jaz nimam več garancije, je že potekla.

msms ::

Kupiš navaden 4x4 ventilator kot je ta.
Uporabiš ščipalke in odščipaš stran okvir ventilatorja. Nakar zamenjaš priključka na ventilatorju ali pa še lažje spojiš ventilator direktno na napajalnik. In nakoncu ga zalepiš z močnim dvostranskim lepilim trakom ali z super atakom na mesto starega ventilatorja in to je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP Probook 4730s

Oddelek: Pomoč in nasveti
254044 (2836) maestroarte
»

Arctic Silver

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
14723 (587) IvoJan
»