Forum » Pomoč in nasveti » Izginil Desktop
Izginil Desktop
mat3jc3k ::
wtf?! Imam Win-XP SP1 ko sem prisel na LAN je po ene pol ure idlanja compa izginil
desktop , Start tray je se vedno prisoten medtem ko so ikone My Comp,Recycle Bin,...,Ventrilo izginile brez sledu kako jih dobim nazaj?!?!? Probal sem Skenirati Comp z Ad-Aware nic naslo
Imel sem FW prizgan stalno, what's the point? Probal sem tudi v Explorerju iti na Destkop in mi je najdlo vse kar sem prej imel gor. Ne vem kwa je to.
za ogled nastale situacije prosim kliknite link (mod-crew bi prosil naj naredi iz linka hyperlink)
PROSIM ZA POMOČ!!
LP
desktop , Start tray je se vedno prisoten medtem ko so ikone My Comp,Recycle Bin,...,Ventrilo izginile brez sledu kako jih dobim nazaj?!?!? Probal sem Skenirati Comp z Ad-Aware nic naslo
Imel sem FW prizgan stalno, what's the point? Probal sem tudi v Explorerju iti na Destkop in mi je najdlo vse kar sem prej imel gor. Ne vem kwa je to.
za ogled nastale situacije prosim kliknite link (mod-crew bi prosil naj naredi iz linka hyperlink)
PROSIM ZA POMOČ!!
LP
- zaklenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 original težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2234 (1988) | lopov |
» | Monitor samsung 940BF in 6600GTOddelek: Strojna oprema | 1077 (876) | ender |
» | problem s SpySheriff-trojancemOddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1282) | Daedalus |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1838) | K0K0 |
» | Izginile ikone z namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2052 (1975) | kanabis |