Forum » Pomoč in nasveti » Čudežno izginilo namizje
Čudežno izginilo namizje
mat3jc3k ::
wtf?! Imam Win-XP SP1 ko sem prisel na LAN je po ene pol ure idlanja compa izginil
desktop , Start tray je se vedno prisoten medtem ko so ikone My Comp,Recycle Bin,...,Ventrilo izginile brez sledu kako jih dobim nazaj?!?!? Probal sem Skenirati Comp z Ad-Aware nic naslo
Imel sem FW prizgan stalno, what's the point? Probal sem tudi v Explorerju iti na Destkop in mi je najdlo vse kar sem prej imel gor. Ne vem kwa je to.
za ogled nastale situacije prosim kliknite link (mod-crew bi prosil naj naredi iz linka hyperlink)
PROSIM ZA POMOČ!!
LP
desktop , Start tray je se vedno prisoten medtem ko so ikone My Comp,Recycle Bin,...,Ventrilo izginile brez sledu kako jih dobim nazaj?!?!? Probal sem Skenirati Comp z Ad-Aware nic naslo
Imel sem FW prizgan stalno, what's the point? Probal sem tudi v Explorerju iti na Destkop in mi je najdlo vse kar sem prej imel gor. Ne vem kwa je to.
za ogled nastale situacije prosim kliknite link (mod-crew bi prosil naj naredi iz linka hyperlink)
PROSIM ZA POMOČ!!
LP
fRiK0 ::
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MEn se je pa soba cudezno pospravla!!!!
Kaj naj nardim??
MEn se je pa soba cudezno pospravla!!!!
Kaj naj nardim??
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fRiK0 ()
Daedalus ::
Desni klik na desktop - Arrange Icons By - obkjlukaj Show Icons. En ti jih je izklopo. Nauči se zaklepat mašino, če jo pustiš nenadzorovano na LANu
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
mat3jc3k ::
Hvala Daedalus ti friko pa drugic obdrz zase neumne komanterje, ce ne misls pomagat
aja sej res, frik ostane frik ce si pa bolan se pa pa pozdravis
TNX again bom drugič bolj pazil..
aja sej res, frik ostane frik ce si pa bolan se pa pa pozdravis
TNX again bom drugič bolj pazil..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat3jc3k ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik kot routerOddelek: Omrežja in internet | 2707 (1922) | king0001 |
» | Nonstop igranjeOddelek: Igre | 2887 (1823) | whatever55 |
» | SmajliOddelek: Loža | 2405 (2008) | Microsoft |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1875) | K0K0 |
» | Komunikacija med racunalniki v LAN-uOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (889) | glavic |