» »

NA POMOČ ! Hude težave z monitorjem !!!

NA POMOČ ! Hude težave z monitorjem !!!

JC_DENTON ::

Ok...tole je pa samo še za v X-Files.

sedim za kompm chattam prek MSN nakar mi ekran flashne kokr fleš in potem vse črno.
izklopm in prklopm nazaj slika je ampak bl "rožnata"
probov sm degauss (razmagnetenje) pa ni nobene razlike.

kva bi to lohk blo !!!???!!!

a je stvar preveč naelektrena in jo morm samo izklopt al je kej drucga (hujšga) ?
My Ignorance Amuses Me :)

gfighter ::

Pomojem je to prvi znak, da bo šel monitor k vragu. Kdaj bo pa šel, je pa lahko vprašanje nekaj tednov ali nekaj let. Moja zgodba je šla nekako takole: Imel sem 14-ko ki je po cca. petih letih začela občasno kazati rumenkasto sliko. Sprva je pomagal izklop in ponovni vklop, kasneje pa samo še orenk udarec. Potem sem pa nekoč ravno igral Dune 2 (Ja, res je že dolgo nazaj :D ), in puf, slika je spet postala rumena. Sem tolkel po monitorju, pa ni pomagalo, nato sem malo znorel, prijel monitor in ga spustil s kake 30cm na mizo. In je pomagalo, slika je bila spet normalna. In tako sem igral naprej, ko naenkrat zavoham tisti značilen vonj po zažganem. V glavnem, monitor se je poslovil s takšnim dimom, kot da bi dobili novega papeža. Ta agonija je trajala kake pol leta, tako da če se bo stvar začela ponavljati, ti priporočam da začneš šparat...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

mi lahko razložiš koko gre lohka Hansolov flat-screen monitor k je še v garanciji kr tko k vragu ?:\

ni nbenga dima al pa smradu po plastiki.
a je kšn drug način da tale roza "foto filter" odpravm kokr pa direktna fizična sila ?

#000000 ::

Če je v garanciji, nej bo to vprašanje, problem trgovcev. Takoj zjutri se oglasi v štacunu, kjer si ga kupil in če je kokr tolk normalna štacuna ti bo dala na posojo, kak monitor dok tvojga ne zrihtajo. Pomaga pa tud če sam rečeš, pomojem ne bi smel met problema. LP

ok...this world is a strange place

fuknu sm vn ceu sistem iz hišnga omrežja za 5 minut prkurblov nazaj in vse dela lepo kokr prej.
chew on this!

a ma gdo kšno logčino razlago ? :P

Utk ::

Morda kaj bi moral samo diffusat al kako se že reče, če še nisi.

degauss ? sm že pa ni blo nč...

zgleda da sm ga mogu čist od štroma stran spravt da se je stabilizirov :D

zanima me a bi to lohka nardila 2 srednje velika zvočnika...sm že razmišlov da bi jh dau bl stran samo je kabl glih tok prov dovg da tega ne dopušča...

Han ::

You have been flashed by Men in Black. 8-)

Emm... a si zase čist prepričan, da si navaden človek? :D

Goodspeed ::

zanima me a bi to lohka nardila 2 srednje velika zvočnika...sm že razmišlov da bi jh dau bl stran samo je kabl glih tok prov dovg da tega ne dopušča...

Definitivno... Sem že mislil da mi je ekran crknil,pol pa sn samo zvočnik(300w) premaknil !!!
Lp

ah ja...tako torej. jh bom mogu čimprej premaknt :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evga 8800GT overclocked problem

Oddelek: Navijanje
361211 (1211) SrBo
»