» »

monitor sam skace med 60 in 75HZ!

monitor sam skace med 60 in 75HZ!

Lizard ::

mam problem! nikakor ne morm monitorju preprecit, da ne bi menjal frekvence. tam pod lastnosti je vse lepo in prav(taisti monitor je zbran), a se zgodi, da ob ponovnem zagonu kar sam skoci na 60HZ in pol moram spet rocno nazaj ruknt na 75HZ.
razlage ne najdem tudi pri tem, da tam v XP lahko sam zbiras frekv(pa ma moznost "show frequency that monitor can show"-neki tazga) in tamle mam moznost tud do 100HZ in ko nastimam 100HZ, kliknem v dig nastavitvah v monitorju in se zmer mi pise da je na 75hZ. a ni to cudn? ampak monitorjeve specifikacije so take, da bi pri moji resoluciji moral tud na 100hz, pa noce:(
kako naj ga prisilim da bo delal pol tud nad 75(ker to je sposoben)& kako naj mu preprecim, da ne bo vec sam menjaval frekvence(do zdaj mi se ni uspelo ugotovit kdaj in ZAKAJ menja ob novem zagonu!). fora je v tem, da ne menja vsakic!?!
Pijani gost se kar nekaj časa trudi na zobotrebec natakniti čevapčič. Natakar ga nekaj časa opazuje, nato pa pristopi, vzame zobotrebec in nanj natakne čevapčič: 'Vidite gospod, povsem preprosto!' 'Seveda, ko sem ga pa že jaz utrudil.'

Kebab ::

Poišči in uporabi nvrefresh tool (če imaš nvidia kartico). Ta ti fiksira osvežitev. Je tudi zelo enostaven za uporabiti.

Lizard ::

imam ati radeon 9550 (SE)
Pijani gost se kar nekaj časa trudi na zobotrebec natakniti čevapčič. Natakar ga nekaj časa opazuje, nato pa pristopi, vzame zobotrebec in nanj natakne čevapčič: 'Vidite gospod, povsem preprosto!' 'Seveda, ko sem ga pa že jaz utrudil.'

Matek ::

Klik. Ista zadeva, kot je omenil Kebab, samo da je za vse kartice.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FPSji in refresh rate

Oddelek: Igre
444445 (2751) gumby
»

Kaj pa vaše oči?

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
382538 (2538) Mr.B