Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalniški trik
Tiskalniški trik
Borci ::
Povedal vam bom, kako izkoristiti zadnje kaplje barve pri Epsonu 480.
Ko mi je tiskalnik nehal tiskati, namreč javil je, da je črna kartuša prazna, sem izvedel operacijo menjava kartuše. Pri Epsonu 480 gre to kar programsko, saj nima nobene tipke. Kartuše seveda nisem zamenjal, ampak sem samo potrjeval korake menjave kartuše.
Ko je končal, je kazalo da je barve polno. Barve seveda ni toliko, vendar je več kot dovolj, da natisneš še kakšno stran.
Ponavadi zmanjka barve ravno takrat, ko jo najbolj rabiš, zato poskusite ta trik.
Pri ostalih tiskalnikih, bi lahko podobno prelisičili driver tako, da bi kartušo vzeli ven ter jo dali nazaj noter (preverjeno pri Epsonu 640).
Tale trik uporabite na lastno odgovornost.
Ko mi je tiskalnik nehal tiskati, namreč javil je, da je črna kartuša prazna, sem izvedel operacijo menjava kartuše. Pri Epsonu 480 gre to kar programsko, saj nima nobene tipke. Kartuše seveda nisem zamenjal, ampak sem samo potrjeval korake menjave kartuše.
Ko je končal, je kazalo da je barve polno. Barve seveda ni toliko, vendar je več kot dovolj, da natisneš še kakšno stran.
Ponavadi zmanjka barve ravno takrat, ko jo najbolj rabiš, zato poskusite ta trik.
Pri ostalih tiskalnikih, bi lahko podobno prelisičili driver tako, da bi kartušo vzeli ven ter jo dali nazaj noter (preverjeno pri Epsonu 640).
Tale trik uporabite na lastno odgovornost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3880 (3309) | 1309976 |
» | HP vs EPSONOddelek: Kaj kupiti | 1079 (1032) | cekr |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3914 (3338) | TheJack |
» | Printer - EPSON ali HP?Oddelek: Kaj kupiti | 2369 (2177) | Pisk |
» | epson ali hp ali kaj drugega?Oddelek: Kaj kupiti | 1698 (1460) | 1309976 |