Forum » Omrežja in internet » Outlook VS internet
Outlook VS internet
triple cross ::
Ko odprem pošto se mi prekine internetna povezava. Zakaj je temu tako, ter kako naj problemćić odpravim? Hvala.
Myth ::
Preglej nastavitve. Nekje imaš nastavljeno da ko sprejmeš pošto, da ti prekine povezavo. Moj prijatelj je imel še bolj "tumast" problem. Je mel nastavljeno, da ko sprejme pošto, mu računalnik ugasne.
Žal se točne lokacije , kjer to spremeniš, ne spomnim.
en LP
Žal se točne lokacije , kjer to spremeniš, ne spomnim.
en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Sem pregledal vse vsaj trikrat, pa nič. Ne najdem, adijo pamet. Še kdo, naverjetno....?
Kekec ::
Pojdi tja kot ti je rekel seamaster in poglej če imaš obkljukano "Hang up when finished with manual Send/Recive" in če imaš potem odstrani kljukico!
OK, naredu sem tko kot sta djala....no, oz. nekako tako. Se pravi odprem OE, orodja/ možnosti/ povezava/ omrežje na klic, ter odstranil kljukico pri: "odloži po končanem pošiljanju in prejemanju". Trenutno deluje. Tnx. Nisem 100%, pač pa 80%, da sem to že probal prej, preden sem spraševal na 4umu, pa ni delovalo. Lahko pa da sem odstranil zgornjo kluko, za: "zahtevaj potrditev preklopa povezave omrežja na klic".
Kakorkoli že, trenutno deluje. Hvala vsem, ki ste si vzeli minuto.
Kakorkoli že, trenutno deluje. Hvala vsem, ki ste si vzeli minuto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6869 (3682) | solatko |
» | 3Com ISDN ext. in Pc Anywhere povezava ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1101 (1024) | Lith |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5217 (4453) | Klemenn |
» | Težava s povezavo na netOddelek: Pomoč in nasveti | 800 (691) | T(he) Boss |
» | modem ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 879 (805) | amper |