Forum » Operacijski sistemi » Windows XP "Nemški v Angleši jezik"
Windows XP "Nemški v Angleši jezik"
nojus ::
Imam laptopa, ki je bil kupljen v avstriji. Zato imam xp-je Home Edition "German".
Ali je možno "mora biti legalno" spremeniti oz. jih nadgraditi v angleške, ter kako.
Hvala lepa, LP
Ali je možno "mora biti legalno" spremeniti oz. jih nadgraditi v angleške, ter kako.
Hvala lepa, LP
sovražim Gargamela.
TribesMan ::
Mislim da bi se moralo dati... samo najdi tisti MUI pack za nemščino...
pol boš pa imal možnost da odinštaliraš nemščino dol... in boš mel angleščino...
Ko sem svoj sistem "pretvoril" v slovenskega, je šlo komot nazaj v angleškega...
LP
TribesMan
pol boš pa imal možnost da odinštaliraš nemščino dol... in boš mel angleščino...
Ko sem svoj sistem "pretvoril" v slovenskega, je šlo komot nazaj v angleškega...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Baja ::
kolko se jaz seznanjen Home verzija ne podpira MUI-ja. Vprasaj na MS ce jih je mozno zamenjati za angleske.
Utk ::
Aber nemška verzija je totalno prevedena, ne tako kot slovenščina na angleških. In ne pusti ostalih jezikov gor. Po njihovi logiki kupiš tiste ki jih rabiš, ne jih pa spreminjaš vsak teden. Neumna logika.
seamaster ::
Po moje tuki ne bi smel bit problem, če si čist eno x kopijo gor naložiš. Nalepko maš gor, licenco plačano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows home premium eng. kako lahko nastavim slovensko različicoOddelek: Operacijski sistemi | 2157 (1960) | luky |
» | Laptop z Windows Home v ITA -> kako zamenjati jezik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1050) | gofra |
» | Windowsi in laptop iz tujine?Oddelek: Operacijski sistemi | 1204 (1039) | Mirč |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14079 (13022) | SaXsIm |
» | Windows xp home GER-->SLO??Oddelek: Operacijski sistemi | 1624 (1510) | Utk |