Forum » Strojna oprema » Philips jr4dvdrw problem
Philips jr4dvdrw problem
Preseren ::
LP!
Ko sem se spravil snemat DVDje z mojim philipsom rj4dvdrw mi stalno na koncu CDja javi session fixation erroc, incomplete track in session. Nero mi včasih celo javi, da je CD normalno zapekel. Seveda se na CDju ne pojavi nič, sam pekač ga ne prebere, enako ne DVD player priključen na TV. Probal sem peči z različnimi programi, pa nič.
Poizkušal sem naložit fireware, ki se kao naredi, pol pa na koncu piše, d ače lučka gori ni uspelo in seveda lučka gori, stvar ne dela.
Ideja kaka kdo mogoče?
P.
Ko sem se spravil snemat DVDje z mojim philipsom rj4dvdrw mi stalno na koncu CDja javi session fixation erroc, incomplete track in session. Nero mi včasih celo javi, da je CD normalno zapekel. Seveda se na CDju ne pojavi nič, sam pekač ga ne prebere, enako ne DVD player priključen na TV. Probal sem peči z različnimi programi, pa nič.
Poizkušal sem naložit fireware, ki se kao naredi, pol pa na koncu piše, d ače lučka gori ni uspelo in seveda lučka gori, stvar ne dela.
Ideja kaka kdo mogoče?
P.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ABS lučka v avtuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11826 (11328) | WarpedGone |
» | Monitor nič ne prikazujeOddelek: Pomoč in nasveti | 566 (479) | solatko |
» | Problem z internetno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1228 (1133) | Trdi |
» | DFI LanParty nf3 ultra-DOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (942) | misfit |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1389 (1015) | ToniT |