» »

Kateri prenosnik?

Kateri prenosnik?

Temo vidijo: vsi
««
89 / 670
»»

bigbug ::

Billgates: OSX na PC

neoto ::

Ryker,
Ker se pri nas ne dobi drugih konfiguracij modela R61 sem poslal mail direktno na Lenovo Slovenija in dobil odgovor, da naj bi v oktobru ven prišle nove konfiguracije. Več pa ne vem. Če ne bom našel drugega, bom počakal do takrat.

Ryker ::

Samo bodo tiste nove konfiguracije verjetno tudi dražje, ali? :S

ynos ::

Upam, da bodo cenovo nadomestile švohnejšo varianto.

_Sajmon_ ::

Jaz sem se zagledal v tegale Acerja Extensa EX5610 (T5500/C2D/1GB/120GB) - v bivšem BOF-u sem ga našel. Ohišje in tipkovnica sta se mi zdela boljša kot pri drugih Acerjih, ki sem jih videl, tako da sem rekel to je to. Samo teste sem hotel pogledati na netu, pa na koncu ugotovim, da jih praktično ni. Tega modela (extense splojh) ni na Acerjevih spletnih straneh in kot se je kasneje izkazalo, se prodaja samo na recimo temu vzhodnih trgih (yu, sk, bo, ro...). Driverje sem sicer kasneje našel (XP in Vista), tako da se vseeno nagibam h nakupu.

Ima kdo izkušnje s to Extensa serijo Acerjev?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Sajmon_ ()

SynTax64 ::

_Sajmon_ :
Jaz sem se zagledal v tegale Acerja Extensa EX5610 (T5500/C2D/1GB/120GB) - v bivšem BOF-u sem ga našel. Ohišje in tipkovnica sta se mi zdela boljša kot pri drugih Acerjih, ki sem jih videl, tako da sem rekel to je to. Samo teste sem hotel pogledati na netu, pa na koncu ugotovim, da jih praktično ni. Tega modela (extense splojh) ni na Acerjevih spletnih straneh in kot se je kasneje izkazalo, se prodaja samo na recimo temu vzhodnih trgih (yu, sk, bo, ro...). Driverje sem sicer kasneje našel (XP in Vista), tako da se vseeno nagibam h nakupu.

Ima kdo izkušnje s to Extensa serijo Acerjev?

Evo jaz sem recimo pred kratkim nabavo tegale prenosnika pa ti moram rečt, da me je sama kvaliteta celotnega ohišja res pozitivno presenetila, edino kar me moti, da tipkovnica ni tak dobro vpeta kot pri recimo kakšnem Asus-u oziroma Toshibi. Grafična je že pri tem tudi not in sicer radeon-ova X1600 ki je me je tudi pozitivno presenetila s svojim delovanjem, tudi AMD-jev processor je lahko brez problema konkurenčen naprimer kakšnemu INTEL-ovem t5600 in to je to.
Če res nabavljaš prenosnika bi ti svetoval kar tega kot imam jaz.
Sicer je pa vse na tebi za katerega se boš odločo;)

SynTax64 ::

Aja še to : teste si lahko pogledaš tu in tu.

Ryker ::

neoto:
Ryker,
Ker se pri nas ne dobi drugih konfiguracij modela R61 sem poslal mail direktno na Lenovo Slovenija in dobil odgovor, da naj bi v oktobru ven prišle nove konfiguracije. Več pa ne vem. Če ne bom našel drugega, bom počakal do takrat.

Sem pa tudi jaz danes klical na Lenovo Slovenija pa so mi rekli, da nič ne vejo o kakih novih konfiguracijah modela R61, ker bi naj že itak imel vse najnovejše komponente, edino možno, da bi prišel ven še z AMD procesorji (samo to je bilo bolj ugibanje, niso mi vedeli točno povedati).

Dvomim, da so to ravno kakšne skrivnostne informacije... Tole sem dobil:

Pozdravljeni,

modeli so posebej narejeni za posamezne regije v Evropi.
Na žalost je od standardnih modelov pri nas najboljši ravno omenjeni model. Naslednji kvartal (oktobra) bodo pri nas na voljo tudi R61 z boljšimi procesorji.
Nestandardni modeli so pa dosti dražji in bi za ceno R61, ki ga želite dobili T61.

mmaestro ::

Zanima me, če je že kdo kupoval pri so-doo, kakšne ima kaj izkušnje. Videl sem, da majo nekatere prenosnike kar ugodne pa me zanima, če so to kaj popraskani modeli al kako? Vem da so to razstavni modeli, vendar me zanima kakšne imate kaj izkušnje v kakšnem stanju so. Pa tudi me zanima, če kupim prenosnik pri njih, če je možno dokupiti tudi 3 leteh care pace od HPja?

LP

oCTANE97 ::

http://trgovina.partners.si/
HP CQ 6710s T7300 1GB, 160GB HDD, BT
929€
za 5€ več ga nadgradiš na 2gb ... se splača??? Mel bi ga za filme, word, photoshop, internet.
Nisem še najdu boljše ponudbe. Pomagajte mi pri mojem prvem nakupu laptopa :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oCTANE97 ()

mazy ::

kako se obnese ta Intel Media Graphics Accelerator X3100?
je vredu zadeva ali pač intergrirana grafična in to je to?

lp

billgates ::

Intergirana je, it sux:D

parasit ::

oCTANE97

http://trgovina.partners.si/
HP CQ 6710s T7300 1GB, 160GB HDD, BT
929€
za 5€ več ga nadgradiš na 2gb ... se splača??? Mel bi ga za filme, word, photoshop, internet.
Nisem še najdu boljše ponudbe. Pomagajte mi pri mojem prvem nakupu laptopa :D

ČE SE TI SPLAČA NADGRADITI NA 2 GB ZA 5 EUR, KJE PA DOBIŠ PLOŠČICO KINGSTON ZA 5 EUR. Zagotovo se splača, mislim da je to top ponudba, jaz cenejše še nisem zasledil. kupujem pa redno v tej trgovini, do sedaj samo kapa dol, res so korektni, ter znajo svetovat.
To je to!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: parasit ()

Hvala.
Zanima pa me pri teh dveh (oba modela sta ista)
http://www.mimovrste.com
http://trgovina.partners.si
to je DDR2 ram je tko?
Ker pomoje so se zmotli. Ker ddr1 nima take frekvence, pa še na eni poljski trgovini sem najdu isti laptop, pri specifikacijah pa piše DDR2. Če je to to ga bom kr vzel.

mmaestro ::

Pol pa raje vzemi tu kjer imaš še 3 letno garancijo.

piše 1 leto
care pack 3leta - kaj je pa to???

Zheegec ::

Mmaestro je mislil podaljšanje garancije "se zgodi" (imaš napisano pod sliko prenosnika), 50€ za podaljšanje na 3 leta.

Care pack 3 leta pa pomeni HP podaljšanje garancije, ki ga lahko vzameš kjer koli za (skoraj) kater koli HP prenosnik, stane pa cca 140€ za 3 leta.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

parasit ::

oCTANE97 DOBRO SI PŠREBERI KAJ JE TO SE ZGODI, tudi drobni tisk, ker kolega je imel prave probleme, in je moral nekaj celo doplačati, da so mu uveljavili, ker je to nekako preko zavarovalnice, to ni čista HP garancija, oz. Care Pack, jaz bi vseeno še enkrat premislil, je pa res da ima prenosnik DDR2 ram, mislim da so na oni strani kot si omenjal to tudi že popravili.
To je to!

Doplačati je najbrž moral, ker ga je vrgel po tleh...
Janez Janša, 29.04.2014

atomc ::

Pozdravljeni, zanimam se za nakup prenosnika Toshiba A200-1MA, ali ima kdo ta prenosnik, predvsem me zanima hitrost diska, ali je res 5400, ker sem na različnih straneh videl različno navajanje hitrosti.
Hvala za odgovor

mare_ ::

mmaestro: Kakšni dve leti nazaj sem kupil pri njih en namizni računalnik (HP). Stvar je prišla zapakirana v škatli, skupaj z vsemi navodili, kabli, cd-ji, kot da bi prišla direkt iz trgovine. Prask ni bilo nobenih, obdrsano tudi ni bilo... v bistvu se sploh ni poznalo, da so ga že prej uporabljali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare_ ()

srch ::

lp

ker se zanimam za nakup enega izmed teh dveh prenosnikov, bi vas lepo prosil za vaše mnenje.
prenosnik bi večino uporabljal za šolo, ipd. tu pa tam pa (mogoče) za kakšno igro... :)

hvala za pomoč!

p.s.: aja, še povezavi :)
TUKAJ in TUKAJ

billgates ::

Če bi js od teh dveh izbiral bi vzel hp-ja. Najraje bi pa vzel acerja as5920g.

Bom kar namesto MEDENA:D : link

D-PaX ::

Pozdravljeni!!

Kupujem prenosnik največ dam 1200€-1500€ mislim, da je to srednja cena za prenosnike.
Kateri prenosnik mi priporočate za takšno ceno?

Prosim vas za hitri odgovor.

kaj pravite na tega

ACER
Technical Data:
General
Abmessungen (BxHxT) 400 x 43.3 x 290 mm
Herstellergarantie 24 Monate
Extended Technical Data:
Audio
Lautsprecher Stereo
Mikrofon integriert
Soundkarte MS Sound kompatibel
Besonderheiten
Besonderheiten 1 x Express Card; 5-in-1 CardReader Slot; integrierte Acer Crystal Eye Webcam
Bildschirm
Auflösung max. 1440 x 900
Bildschirmdiagonale 17 "
Darstellbare Farben 16.7 Mio.
Typ TFT WXGA+
Controller
S-ATA Ja
Eingabe
Eingabegerãt TouchPad
Tastatur 105 Tasten
Expansion Slots
PCMCIA 1 x Type II
Grafik
Grafikkarte Typ ATI Mobility Radeon HD 2400 XT
Videospeicher 256 - 768 MB
Kommunikation
LAN 10/100/1000
Modem 56K V.92 Modem
Massenspeicher
Festplatte 200 GB
Optische Laufwerke DVD-Supermulti Dual
Prozessor
CPU Core 2 Duo T7500
Cache 4096 KB
Front Side Bus 800 MHz
Taktfrequenz 2200 MHz
Schnittstellen
Bluetooth V2.0 + EDR
Externer Monitor 1
IEEE1394 1
Infrarot FIR
Line-IN 1
Mikrofoneingang 1
RJ-11 1
RJ-45 1
TV-Out S-Video
USB Port 4 x Typ 2.0
Wireless "WLAN Access-Point vorausgesetzt"; WLAN 802.11a/b/g
Software
Betriebssysteme Windows Vista Home Premium; "Recovery Version (nur lauffãhig auf diesem System)"
Mitgelieferte Software Acer Empowering Technologie; Acer GridVista; Acer Launch Manager; Adobe Acrobat Reader; Cyberlink Power DVD; Norton Internet Security; NTI CD Maker
Speicher
Hauptspeicher 2048 MB
Hauptspeicher max. 4096 MB
Speichertyp DDR2
Stromversorgung
Batterie Li-Ionen Akku
DC-In Ja
Paxy

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D-PaX ()

Prebral test Toshibe A200-1MA v monitorju, zvedel, da je disk 4200, razočaran nad baterijo, ki zdrži le 1,5 ure.Mogoče pridejo v septembru ali oktobru novi modeli HP-ja v Slovenijo.

HP 8510p

O čem se gre, pa lahko prebereš mislim, da eno stran nazaj....sem prilepil specifikacije...

ynos, imaš kakšne informacije, kako je s plačili v tisti ponudbi?

Ali pa če bo ta prenosnik dosegljiv tudi v trgovinah? ( tule je eden s podobno konfiguracijo, edino zaslon je slabši in 1GB RAMa ima manj...). V eneme mesecu mu bo cena še nekaj padla in prideš na tisto, kar ponujajo pri tvoji ponudbi.

Sem videl , hvala.Ali lahko napišeš še za ostale modele specifikacije in ceno?
Nekdo že prodaja na bolhi prenosnik št. 6.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: atomc ()

Disk je boljši tudi..., zaslon pa tudi vsaj 2 razreda...ta dva se ne moreta ravno primerjati, čeprav je isti model.

Baje da bodo tudi v prosti prodaji... med 1500 in 1600€, če se ne motim.

Plačilni pogoji še niso znani, znano je edino to:

AKCIJA SE ZAČNE 3.9.2007 ob 00:00 IN KONČA 17.09.2007 ob 12:00!

Dobava bo pa nekje v prvi polovici novembra šele.

Tole pa so vsi ponujeni modeli in cene (malo daljši spisek je, samo moram skopirati, ker je tista stran dostopna samo študentom EF.

Model 1 - Prenosni računalnik HP Compaq 6720s Intel Celeron

Slika je simbolična!

Sprejmite dobro poslovno odločitev
S svojim svežim novim izgledom, izjemna izbira za vašo mobilno pisarno pri teži samo 2,49kg predstavlja HP Compaq 6720s odličen in cenovno ugoden paket.

Razširite si svoj pogled
Izberite 15,4-palčni zaslon širokega formata, ki najbolje ustreza vašim potrebam – zaslon WSXGA+ WVA (wide-viewing angle – široki kot gledanja) s premazom proti bleščanju oziroma zaslon WXGA s premazom proti bleščanju po vaši izbiri ali s tehnologijo HP BrightView. Procesorji Intel pa zagotavljajo večjo učinkovitost pri delu z več aplikacijami hkrati ter podaljšujejo trajanje akumulatorja. Izbirni dvoplastni pogon DVD+/-RW SuperMulti s tehnologijo LightScribe pa vam omogoča zapisovanje lastnih oznak neposredno na diske.

Ostanite povezani tudi na poti
Računalnik HP Compaq 6720s vam z omrežno povezavo Wi-Fi in vgrajeno brezžično tehnologijo Bluetooth® omogoča povezavo kjer koli jo potrebujete za delo. Z omrežno povezavo Wi-Fi lahko pošiljate in prejemate e-poštna sporočila ali dostopate do interneta – v pisarni, doma ali na priljubljeni točki za dostop; tehnologija Bluetooth® pa omogoča brezžično povezovanje ali komunikacijo kratkega dosega z drugimi napravami s tehnologijo Bluetooth, kot so tiskalniki, miške in naglavne slušalke.

Inovacije HP Professional vam omogočajo osredotočanje na poslovanje
Izdelan za zaščito. Množica večplastnih varnostnih rešitev vam pomaga varovati vaše omrežje, aplikacije in podatke. Nova funkcija šifriranja pogonov v orodjih HP ProtectTools šifrira vse informacije na trdem disku. Tako jih nepooblaščene osebe ne morejo prebrati.

Izdelan za preprostost.
Vgrajeni čitalec Secure Digital (SD) kartic vam omogoča enostavno izmenjavo datotek.

Izdelan za trpežnost
Preko 95.000 ur testiranja po stadardizirani HP Total Test proceduri zagotavlja brezhibno delovanje vašega prenosnika v najrazličnejših delovnih okoljih.

Model 1 – P1GB902EA HP Compaq 6720s Cel 530 1024 160GB

* Procesor Intel Celeron Processor P530 (1.73-GHz, 533-MHz FSB, 1-MB L2 cache)
* Nabor vezij Mobile Intel GL960
* Pomnilnik 1024MB DDR2, SDRAM 667 MHz do 4096MB (1 prosta reža)
* 160.0GB SMART S-ATA HDD 5400rpm, HP DriveGuard
* Fiksni LightScribe DVD+/-RW DL SuperMulti dvoslojni pogon
* Brez disketnega pogona
* Grafična kartica Intel Graphics Media Accelerator X3100 do 384MB sistemskega pomnilnika v skupni rabi Microsoft DirectX 9 capable
* Zaslon 15.4'' TFT WXGA BrightView 1280 x 800 (16 mil. barv)
* Sledilna ploščica z drsnim območjem
* Omrežni vmesnik Intel Fast Ethernet Integrated Controller (10/100 NIC)
* WLAN 802.11 b/g mini-pci card
* Bluetooth 2.0 vmesnik
* Integriran modem 56 Kbps
* Baterija High Capacity LiON 6-celična (47Wh) avtonomija – sporočimo naknadno – NOV MODEL
* Zunanji pametni napajalnik HP za izmenično napetost 65 W, tehnologija HP Fast Charge
* Vmesniki: 3 vrata USB 2.0, priključek VGA, stereo vhod za mikrofon, stereo izhod za slušalke/zvok, priključek za napajanje, priključek RJ-11, priključek RJ-45, 1x ExpressCard/54 reža, čitalec SD Card pomnilniških kartic
* Dimenzije: VxŠxG 3,2 (spredaj) x 35,8 x 26,7 cm, teža: 2,49 kg ali več
* Operacijski sistem MS Windows Vista Home Basic SLO/ANG
* HP System Recovery Media Kit
* Vnaprej nameščena programska oprema: HP Backup and Recovery Manager, Roxio Creator 9 in izbirna zbirka Microsoft Office 2007 Small Business ali Professional SLO (60 dnevna preizkusna različica – možnost aktiviranja z dokupom aktivacijskega ključa)
* Mednarodna proizvajalčeva garancija 1 leto z možnostjo podaljšanja na 3 leta
* HP Osnovna Torbica za prenosnik RR314AA

Prodajna cena z 20% DDV: 619,00 €

Model 2 - Prenosni računalnik HP Compaq 6715b AMD Turion

Slika je simbolična!

Obširne možnosti povezovanja, 15,4-palčni zaslon širokega formata, procesorji AMD

Produktivnost se je pravkar izboljšala
Prenosni računalnik HP Compaq 6715b je poln najnovejših AMD-jevih mobilnih tehnologij in ponuja obširne možnosti povezovanja ter izboljšano varnost po izjemni ceni. Ta visoko zanesljivi, tanki in lahki prenosni računalnik je opremljen z naborom funkcij, skladnim izgledom za poslovna okolja in združljivostjo s pripomočki HP Universal za popolno poslovno rešitev.

Razširite si perspektivo
Izberite 15,4-palčni zaslon širokega formata, ki najbolje ustreza vašim potrebam – zaslon WSXGA+ WVA (wide-viewing angle – široki kot gledanja) s premazom proti bleščanju, zaslon WXGA s premazom proti bleščanju ali s tehnologijo HP BrightView.

Tehnologija uglašena z vašimi potrebami
Procesor AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology s tehnologijo AMD PowerNow!™ ponuja izjemne dvojedrne zmogljivosti, višjo varnost in daljšo življenjsko dobo akumulatorjev. Z vgrajenim bralnikom medijskih kartic lahko hitro shranite podatke in jih sinhronizirate z napravami različnih vrst; izbirni dvoplastni pogon DVD+/-RW SuperMulti s tehnologijo LightScribe pa vam omogoča zapisovanje lastnih oznak neposredno na diske.

Uživajte v brezžičnosti na več mestih
HP-jeve brezžične rešitve, vključno s tehnologijami 802.11 a/b/g WLAN, 802.11n (draft) WLAN + Bluetooth®, vam omogočajo povezavo na več mestih – v svoji pisarni ali pri strankah.

Model 2 – P2GB834EA HP Compaq 6715b TL-58 15.4 1024/120

* Procesor AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 (1.9-GHz, 2 x 512-KB L2 cache)
* Nabor vezij AMD M690T Chipset
* 120.0GB SMART S-ATA HDD 5400rpm, HP 3D DriveGuard
* Brez disketnega pogona
* Grafična kartica ATI Radeon X1250 do 512MB sistemskega pomnilnika v skupni rabi Microsoft DirectX 9 capable
* Zaslon 15.4'' TFT WXGA anti-glare 1280 x 800 (16 mil. barv)
* Omrežni vmesnik Broadcom NetLink Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000 NIC)
* Broadcom 802.11 a/b/g mini-pci card
* Bluetooth 2.0 vmesnik
* Baterija High Capacity LiON 6-celična (55Wh) do 4 ure 30 minut avtonomije
* Zunanji pametni napajalnik HP za izmenično napetost 90 W, tehnologija HP Fast Charge
* Vmesniki: 4 vrata USB 2.0, priključek VGA, stereo vhod za mikrofon, stereo izhod za slušalke/zvok, priključek Firewire (1394a), priključek za napajanje, priključek RJ-11, priključek RJ-45, TV izhod S-video, 1x PCMCIA Type I/II, 6 v 1 čitalec medijskih kartic, priključek za sekundarno baterijo, priključek za namizno podnožje
* Varnost: HP ProtectTools, TPM Embedded Security Chip 1.2, HP-jev bralnik prstnih odtisov
* Dimenzije: VxŠxG 3,5 (spredaj) x 35,7 x 26,5 cm, teža: 2,59 kg ali več
* Operacijski sistem MS Windows Vista Business 32/64 SLO/ANG
* Vnaprej nameščena programska oprema: HP Backup and Recovery Manager, HP QuickLook, Roxio Creator 9 in izbirna zbirka Microsoft Office 2007 Small Business ali
* Professional SLO (60 dnevna preizkusna različica – možnost aktiviranja z
* dokupom aktivacijskega ključa)

Prodajna cena z 20% DDV: 767,00 €

Model 3 – Prenosni računalnik HP Compaq 6715b AMD Turion

Slika je simbolična!

Obširne možnosti povezovanja, 15,4-palčni zaslon širokega formata, procesorji AMD

Produktivnost se je pravkar izboljšala
Prenosni računalnik HP Compaq 6715b je poln najnovejših AMD-jevih mobilnih tehnologij in ponuja obširne možnosti povezovanja ter izboljšano varnost po izjemni ceni. Ta visoko zanesljivi, tanki in lahki prenosni računalnik je opremljen z naborom funkcij, skladnim izgledom za poslovna okolja in združljivostjo s pripomočki HP Universal za popolno poslovno rešitev.

Razširite si perspektivo
Izberite 15,4-palčni zaslon širokega formata, ki najbolje ustreza vašim potrebam – zaslon WSXGA+ WVA (wide-viewing angle – široki kot gledanja) s premazom proti bleščanju, zaslon WXGA s premazom proti bleščanju ali s tehnologijo HP BrightView.

Tehnologija uglašena z vašimi potrebami
Procesor AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology s tehnologijo AMD PowerNow!™ ponuja izjemne dvojedrne zmogljivosti, višjo varnost in daljšo življenjsko dobo akumulatorjev. Z vgrajenim bralnikom medijskih kartic lahko hitro shranite podatke in jih sinhronizirate z napravami različnih vrst; izbirni dvoplastni pogon DVD+/-RW SuperMulti s tehnologijo LightScribe pa vam omogoča zapisovanje lastnih oznak neposredno na diske.

HP-jeve brezžične rešitve, vključno s tehnologijami 802.11 a/b/g WLAN, 802.11n (draft) WLAN + Bluetooth®, vam omogočajo povezavo na več mestih – v svoji pisarni ali pri strankah.

Model 3 – P3GB835EA HP Compaq 6715b TL60 15.4 2048/160 PC

* Procesor AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 (2.0-GHz, 2 x 512-KB L2 cache)
* Nabor vezij AMD M690T Chipset
* Pomnilnik 2048MB (2x1024)DDR2, SDRAM 667 MHz do 4096MB (ni proste reže)
* 160.0GB SMART S-ATA HDD 5400rpm, HP 3D DriveGuard
* Brez disketnega pogona
* Grafična kartica ATI Radeon X1250 do 512MB sistemskega pomnilnika v skupni rabi Microsoft DirectX 9 capable
* Zaslon 15.4'' TFT WSXGA+ WideViewAngle anti-glare 1680 x 1050 (16 mil. barv)
* Omrežni vmesnik Broadcom NetLink Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000 NIC)
* Broadcom 802.11 a/b/g mini-pci card
* Bluetooth 2.0 vmesnik
* Baterija High Capacity LiON 6-celična (55Wh) do 4 ure 30 minut avtonomije
* Zunanji pametni napajalnik HP za izmenično napetost 90 W, tehnologija HP Fast Charge
* Vmesniki: 4 vrata USB 2.0, priključek VGA, stereo vhod za mikrofon, stereo izhod za slušalke/zvok, priključek Firewire (1394a), priključek za napajanje, priključek RJ-11, priključek RJ-45, TV izhod S-video, 1x PCMCIA Type I/II, 6 v 1 čitalec medijskih kartic, priključek za sekundarno baterijo, priključek za namizno podnožje
* Varnost: HP ProtectTools, TPM Embedded Security Chip 1.2, HP-jev bralnik prstnih odtisov
* Vnaprej nameščena programska oprema: HP Backup and Recovery Manager, HP QuickLook, Roxio Creator 9 in izbirna zbirka Microsoft Office 2007 Small Business ali
* Professional SLO (60 dnevna preizkusna različica – možnost aktiviranja z dokupom aktivacijskega ključa)

Prodajna cena z 20% DDV: 925,00 €

Model 4 – Prenosni računalnik HP Compaq 6510b Intel Core 2 Duo 14.1''

Slika je simbolična!

Poslovni prenosni računalnik HP Compaq 6510b
Izjemno mobilen poslovni prenosni računalnik HP Compaq 6510b ima vse možnosti Brezžičnega povezovanja in varne poslovne funkcije, ki vam omogočajo pravo prenosno pisarno. Vgrajena ima najnovejša procesorja Intel® Core™2 Duo, združljiv pa je s številno nagrajeno dodatno opremo HP Universal, zato predstavlja popolno poslovno rešitev, ne glede na to, ali delate v bližini službe ali na drugem koncu sveta.

Tehnologija, prilagojena vašim potrebam.
HP 6510b je zasnovan tako, da dela prav tako trdo kot vi, procesorji Intel® Core™2 Duo pa zagotavljajo večjo učinkovitost pri delu z več aplikacijami hkrati ter podaljšujejo trajanje akumulatorja. Ta prenosni računalnik ima širok zaslon s 14,1-palčno diagonalo, izbirate pa lahko med premazom proti bleščanju (WXGA in WXGA9) ali tehnologijo HP BrightView (WXGA). Z vgrajenim bralnikom medijskih kartic lahko hitro shranite vaše podatke in jih sinhronizirate z napravami različnih vrst; izbirni dvoplastni pogon DVD+/–RW SuperMulti s tehnologijo LightScribe pa vam omogoča zapisovanje lastnih oznak neposredno na diske.

Ne glede na to, ali ste čez cesto ali na drugem koncu države, vam HP-jeve rešitve (vključujejo vgrajene tehnologije WWAN + 802.11n (draft) WLAN + Bluetooth®) omogočajo povezavo na več mestih.

Izdelan za zaščito. Množica večplastnih varnostnih rešitev vam pomaga varovati vaše omrežje, aplikacije in podatke. Nova funkcija šifriranja pogonov v orodjih HP ProtectTools šifrira vse informacije na trdem disku. Tako jih nepooblaščene osebe ne morejo prebrati.

Izdelan za preprostost.
Povečajte svojo produktivnost in čim bolj poenostavite svoje delo s funkcijami, kot je HP QuickLook. S pritiskom samo enega gumba lahko hitro prebrskate svojo pošto, koledarje in podatke o stikih ne glede na to, ali je računalnik vklopljen ali ne.

Izdelan za trpežnost.
Zanesljive funkcije, kot sta HP DuraKeys in HP 3D DriveGuard, zagotavljajo trpežnost vašega prenosnega računalnika.

Model 4 – P4GB868EA HP Compaq 6510b T7100 14.1 1024/160 PC

* Procesor Intel Core 2 Duo Processor T7100 (1.8-GHz, 800-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
* Nabor vezij Mobile Intel GM965 Chipset
* Fiksni DVD+/-RW DL SuperMulti dvoslojni pogon
* Brez disketnega pogona
* Grafična kartica Intel® Graphics Media Accelerator X3100; do 384 MB sistemskega pomnilnika v skupni rabi, Microsoft DirectX 9 capable
* Zaslon 14.1'' TFT WXGA anti-glare 1280 x 800 (16 mil. barv)
* Intel 802.11 a/b/g mini-pci card
* Bluetooth 2.0 vmesnik
* Baterija High Capacity LiON 6-celična (55Wh) do 5 ure 15 minut avtonomije
* Dimenzije: VxŠxG 3,4 (spredaj) x 33 x 24,3 cm, teža: 2,27 kg ali več
* Vnaprej nameščena programska oprema: HP Backup and Recovery Manager, HP QuickLook, Sonic Digital Media Plus in izbirna zbirka Microsoft Office 2007 Basic, Small Business ali Professional SLO (60 dnevna preizkusna različica – možnost aktiviranja z dokupom aktivacijskega ključa)

Prodajna cena z 20% DDV: 934,00 €

Model 5 – Prenosni računalnik HP Compaq 6710b Intel Core 2 Duo T7300

Slika je simbolična!

Poslovni prenosni računalnik HP Compaq 6710b ponuja cenovno ugodno poslovno računalništvo brez ovir pri povezljivosti ali produktivnosti. Ta tanek in lahek prenosni računalnik je oblikovan, da dela tako naporno kot vi ter vsebuje najnovejše procesorje Intel® Core™2 Duo, 15,4-palčni zaslon širokega formata in celo vrsto mobilnih poslovnih funkcij.

Razširite si svoj pogled
Izberite 15,4-palčni zaslon širokega formata, ki najbolje ustreza vašim potrebam – zaslon WSXGA+ WVA (wide-viewing angle – široki kot gledanja) s premazom proti bleščanju oziroma zaslon WXGA s premazom proti bleščanju po vaši izbiri ali s tehnologijo HP BrightView.

Tehnologija, prilagojena vašim potrebam.
Procesorji Intel® Core™2 Duo pri izvajanju več aplikacij omogočajo izboljšano zmogljivost ter podaljšano življenjsko dobo akumulatorja. Z vgrajenim bralnikom medijskih kartic lahko hitro shranite vaše podatke in jih sinhronizirate z napravami različnih vrst; izbirni dvoplastni pogon DVD+/–RW SuperMulti s tehnologijo LightScribe pa vam omogoča zapisovanje astnih oznak neposredno na diske.
Uživajte v brezžični povezavi na več mestih. Ne glede na to, ali ste čez cest ali na drugem koncu države, vam HP-jeve rešitve 1 (vključujejo vgrajene tehnologije WWAN + 802.11n (draft) WLAN Bluetooth®) omogočajo povezavo na več mestih.

Z inovacijami HP Professional se lahko osredotočite na poslovanje.
Izdelan za zaščito. Množica večplastnih varnostnih rešitev vam pomaga varovati vaše omrežje, aplikacije in podatke. Nova funkcija šifriranja pogonov v orodjih HP ProtectTools šifrira vse informacije na trdem disku. Tako jih nepooblaščene osebe ne morejo prebrati. Izdelan za preprostost. Povečajte svojo produktivnost in čim bolj poenostavite svoje delo s funkcijami, kot je HP QuickLook. Zdaj lahko s pritiskom enega gumba hitro prebrskate svojo pošto, koledarje in podatke o stikih ne glede na to, ali je računalnik vklopljen ali ne. Izdelan za trpežnost. Zanesljive funkcije, kot sta HP DuraFinish in HP 3D DriveGuard, zagotavljajo trpežnost vašega prenosnega računalnika.

Model 5 – P5GB891EA HP Compaq 6710b T7300 15.4 1024/160 PC

* Procesor Intel Core 2 Duo Processor T7300 (2.00-GHz, 800-MHz FSB, 4-MB L2 cache)
* Nabor vezij Mobile Intel GM965 Chipset
* Brez disketnega pogona
* Grafična kartica Intel® Graphics Media Accelerator X3100; do 384 MB sistemskega pomnilnika v skupni rabi, Microsoft DirectX 9 capable
* Intel 802.11 a/b/g mini-pci card
* Bluetooth 2.0 vmesnik
* Baterija High Capacity LiON 6-celična (55Wh) do 5 ure 15 minut avtonomije
* Vnaprej nameščena programska oprema: HP Backup and Recovery Manager, HP QuickLook, Sonic Digital Media Plus in izbirna zbirka Microsoft Office 2007 Basic, Small Business ali Professional SLO (60 dnevna preizkusna različica – možnost aktiviranja z dokupom aktivacijskega ključa)

Prodajna cena z 20% DDV: 1.037,00 €

Model 6 – Prenosni računalnik HP Compaq 8510p z Intel Core 2 Duo T7500

Slika je simbolična!

Zmogljiv poslovni prenosni računalnik HP Compaq 8510p s širokim 15,4-palčnim zaslonom zagotavlja izjemno grafiko in učinkovitost pri samo 2,77 kg teže in 28 mm širine.

Izkusite delo z visoko ločljivostjo
Grafična kartica naslednje generacije s podporo za DirectX 10 in Dual Link DVI (prek dodatnega priključka) omogoča ter podpira hitrejšo povezavo z zasloni z zelo visoko ločljivostjo. Izbirni dvoslojni pogon Blu-ray DVD+/-RW SuperMulti omogoča igranje in zapisovanje vsebin z visoko ločljivostjo, velikosti do 50 GB (petkrat večjo od tradicionalnih DVD-jev) na enem samem dvoslojnem disku Blu Ray (omenjeni optični pogon v času te ponudbe še ni na voljo). Priročen kabel HDMI (na voljo posebej za doplačilo) omogoča povezavo s televizorji in zasloni z visoko ločljivostjo.

Povečajte zmogljivost svojega poslovanja
Mobilna tehnologija Intel® Centrino® Pro z vgrajenimi funkcijami za oddaljeno upravljanje in proaktivno varnost zmanjšuje skupne stroške delovanja in upravljanja vaših računalnikov.

Izdelan za zaščito. Množica večplastnih varnostnih rešitev vam pomaga varovati vaše omrežje, aplikacije in podatke. Nova funkcija šifriranja pogonov v orodjih HP ProtectTools šifrira vse informacije na trdem disku. Tako jih nepooblaščene osebe ne morejo prebrati. Izdelan za preprostost. Združljivost s številno dodatno opremo in funkcije za enostavno upravljanje povečujejo vašo produktivnost.
Izdelan za trpežnost. Zanesljive funkcije, kot so HP DuraKeys, HP DuraFinish, dodatki iz magnezijeve zlitine in HP 3D DriveGuard, zagotavljajo trpežnost vašega prenosnega računalnika.

Model 6 – P6 RQ555AV3 HP Compaq 8510p T7500 15.4 2048/120 PC

* Procesor Intel Core 2 Duo Processor T7500 (2.2-GHz, 800-MHz FSB, 4-MB L2 cache)
* Nabor vezij Mobile Intel PM965 with 800-MHz front side bus
* Intel Centrino Pro tehnologija
* Pomnilnik 2048MB (2x1024 MB) DDR2, SDRAM 667 MHz do 4096MB (ni proste reže)
* 120.0GB SMART S-ATA HDD 7200rpm, HP 3D DriveGuard
* LightScribe DVD+/-RW DL SuperMulti dvoslojni pogon
* Brez disketnega pogona
* Grafična kartica ATI Mobility Radeon HD 2600 z 256MB lastnega spomina (512MB HyperMemory) , Microsoft DirectX 10 capable
* Sledilna ploščica z drsnim območjem in kazalna palica
* Omrežni vmesnik Intel Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000 NIC)
* Intel Wireless WiFi Link 4965AG
* Bluetooth 2.0 vmesnik
* Baterija High Capacity LiON 8-celična (55Wh) do 5 ur avtonomije
* Vmesniki: 4 vrata USB 2.0, priključek VGA, stereo vhod za mikrofon, stereo izhod za slušalke/zvok, priključek Firewire (1394a), HDMI, priključek za napajanje, priključek
* RJ-11, priključek RJ-45, TV izhod S-video, 1x PCMCIA Type I/II, reža za SecureDigital pomnilniške kartice, priključek za sekundarno baterijo, priključek za namizno podnožje
* Varnost: HP ProtectTools, TPM Embedded Security Chip 1.2, HP-jev bralnik prstnih odtisov, integriran bralnik pametnih kartic SmartCard
* Dimenzije: VxŠxG 2,75 (spredaj) x 35,7 x 26 cm, teža: 2,77 kg ali več
* Operacijski sistem MS Windows Vista Business 32/64 ANG/SLO
* Slovenska tipkovnica
* Vnaprej nameščena programska oprema: HP Backup and Recovery Manager, HP QuickLook, Roxio Creator 9, Intervideo WinDVD – DVD Disc Player
* Triletna ( 3 ) mednarodna proizvajalčeva garancija

Prodajna cena z 20% DDV: 1.373,00 €

Dodatna oprema

Podaljšanje osnovne mednarodne enoletne proizvajalčeve garancije na 3 (tri) leta

To garancijo lahko uveljavljate v vseh pooblaščenih servisnih centrih proizvajalca po celem svetu. Nakup garancije je možen takoj ob nakupu prenosnika oziroma najkasneje v roku veljavnosti osnovne garancije – vendar najkasneje 9 mesecev po nakupu.

G1U4395E HP CarePack paket za podaljšanje mednarodne proizvajalčeve garancije na 3 leta

Prodajna cena z 20% DDV: 127,00 €

Doplačilo za zavarovalni paket »Podaljšana brezskrbnost« za dobo 3 in 5 let

Vsak prenosnik že ob nakupu pridobi mednarodno proizvajalčevo garancijo. Novost je, da se sedaj kupci lahko odločite za dodatno zaščito in hkrati z izdelkom za izjemno ugodno ceno kupite še podaljšano garancijo,ki presega običajen proizvajalčev garancijski rok. Izbiramo lahko med 3 ali 5-letno zaščito ter tako izdelek zaščitite pred morebitnimi napakami v materialu oziroma napakami, ki so nastale pri izdelavi izdelka, in celo pred nepredvidenimi poškodbami. V času veljavnosti zaščite »podaljšana brezskrbnost« bo celtoen strošek ali del stroška rezervnih delov in delovnih ur za popravilo izdelka ob predložitvi originalnega računa o nakupu izdelka in dokumenta o SRC.SI-jevi popolni zaščiti krila SRC.SI popolna zaščita izdelka, ki smo jo poimenovali »Podaljšana brezskrbnost«. To zaščito je mogoča le hkrati z nakupom prenosnika pri SRC.SI. V primeru nezgode ali okvare prenosnika pogoji paketa veljajo na ozemlju cele Evrope, vendar se jih lahko uveljavlja le v SRC.SI.

Doplačilo z 20% DDV za prenosnike:

* do vrednosti 1.000,00 EUR za dobo 3 leta: 49,00 €
* do vrednosti 1.500,00 EUR za dobo 3 leta: 69,00 €

* do vrednosti 1.000,00 EUR za dobo 5 let: 69,00 €
* do vrednosti 1.500,00 EUR za dobo 5 let: 98,00 €

Torbice za prenosnike

Cene vseh prenosnikov vključujejo tudi torbico HP Value Nylon Case.
V nadaljevanju so navedena doplačila v primeru, da bi namesto priložene imeli raje drugo torbico oziroma nahrbtnik iz spodnje ponudbe.

T1RR314AA Torbica za prenosnik HP Value Nylon Case

Prodajna cena z 20% DDV: Vključeno v ceno prenosnika!

T2RR315AA Torbica za prenosnik HP Universal Nylon Case

Doplačilo z 20% DDV: 17,00 €

T3RR316AA Torbica za prenosnik HP Executive Leather Case

Doplačilo z 20% DDV: 36,00 €

T4RR317AA Nahrbtnik za prenosnik HP Deluxe Nylon Backpack

Doplačilo z 20% DDV: 17,00 €

Dodaten delovni spomin

R1EM994AA HP 1-GB 667-MHz DDR2 SDRAM spominski modul

Prodajna cena z 20% DDV: 65,00 €

Programska oprema

Microsoft programska oprema – 60 dnevna preizkusna različica MS Office 2007 Pro ali Small Business Edition v slovenskem jeziku je že prednaložena na prenosnikih – za aktivacijo morate kupiti aktivacijski ključ:

O1RZ364A Aktivacijski ključ MS Office 2007 Professional MLK (EMEA) SW
(Excell, Word, PowerPoint, Publisher, Access, Outlook & Business Contact Manager)

Prodajna cena z 20% DDV: 291,00 €

O2RZ366A Aktivacijski ključ MS Office 2007 Small Business Edition MLK (EMEA) SW (Excell, Word, PowerPoint, Publisher, Outlook & Business Contact Manager)

Prodajna cena z 20% DDV: 232,00 €

O379G-00058 Office Home and Student 2007 SLO (medij in licenca)
(Excell, Word, PowerPoint, OneNote)

Prodajna cena z 20% DDV: 125,00 €

Antivirusna zaščita Symantec Norton Internet Security 2007:
Norton Internet Security™ 2007 je avtomatizirana zaščita pred najnovejšimi grožnjami varnosti v internetu. Stalno deluje v ozadju, tako da lahko odkriva in zaustavlja vohunske programe, viruse in črve ter vas varuje pred spletnimi mesti, katerih namen je kraja zasebnih podatkov, in tudi pred hekerji.

AVSYMNIS Norton Internet Security 2007 upgrade z enoletno naročnino
(medij in licenca – licenca dovoljuje namestitev kot polna verzija)

Prodajna cena z 20% DDV: 26,00 €

Financiranje

Tudi letos bo urejeno ugodno financiranje preko Nove ljubljanske banke d.d. za nakup prenosnikov iz te akcije. Pogoji financiranja še niso dokončni, le te bomo objavili tik pred pričetkom naročanja.

Sam bom po vsej verjetnosti kupil oktobra dodelani model Thinkpad R61 15,4.

Hvala za c/p, sedaj moram samo še enega študenta najt, da mi "kupi" prenosnik.

cougar ::

A ma kdo izkušnje s prenosnikom TOSHIBA Satellite Pro L40-139? Predvsem me zanima kvaliteta ohišja, zaslona in tipkovnice.

http://www.bolha.com/oglas2600997

Eno vprašanje... Se lahko pričakuje mogoče v izboljšani varianti R61, ki naj bi prišla cca. oktobra, mogoče tudi BlueRay?

ynos, nisem še videl BlueRay pogonov v kakršni koli ponudbi pod 2k€ pri nas...

eržo ::

V teh dneh kupujem nov vprenosnik, uporabljav ga bom predvsem za catio, proE in autocad
V mislih sem imel HP 6710s

cpu novi : 2.0GHz, Core2 Duo, T7300
cpu 2 : FSB 800MHz, L2 4MB
ram : 2x1GB, 667MHz, DDR2
hdd : 160GB, SATA, vrt.5400min-1
pom : DVD±RW DL LS
vga : int. Intel X3100 do 384MB
lcd : 1280x800, 15.4'', Bright V.
i/o : BT, USB 2.0, Wlan54Mb
dod : Vista Home Basic SLO
bat : 6 celična, Li-Ion
teža : 2.6 kg
I/O 2 : 56k modem, Lan 100Mbit, VGA, audio out-stereo, mikrofon

Konfiguracija se mi za 950€ zdi dobra, edino grafiččna kartica mi ni všeč.;(
Zanimam me ali bo grafična kartica kos nalogam?
Ali mogočče kdo pozna kakšno boljšo alternativo za ta prenosnik?

Omejen sem na 1000€.

Hvala za mnenja in odgovore.;)
Muki

Pozdravljeni, ali so že objavljeni pogoji plačila za prenosnike na EF.

Sunprincess ::

Poslala sem povpraševanje na Zelinka&sinovi d.o.o. za Lenovo R61. Dobila sem naslednji odgovor, vendar nekih bistvenih razlik s starim nisem zasledila....mi ponujajo še stari model :S ?

Pozdravljeni,

Novi ThinkPad R61 model imamo že na zalogi. Pri novem modelu je izboljšana oblika (prenosnik je lažji in tanjši), vsebuje močnejši procesot (Core 2 Duo 2,00GHz), ima 1GB spomina, vgrajeno kamero, ločeno grafično kartico 128MB ter 120GB trdega diska. Dodatna specifikacija se nahaja v ponudbi, ki jo najdete v priponki.

LP, Damir Babič, Zelinka d.o.o.

Vsebina priponke:

ThinkPad R61 Core2 Duo 2,00GHz 1GB 120GB 15,4" WSXGA PC DOS Model 8919-CTO
Display TFT 15,4" WSXGA 1680x1050, Camera
Procesor Intel Core 2 Duo T7300 2.00GHz 800MHz
Memory 1GB / 4GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
Hard Disk 120GB Serial ATA 5400rpm
Graphics nVIDIA Quadro NVS 140M 128MB
DVD Recordable 8x Max Ultrabay Enhanced
Intel High Definition Audio
56Kbps data/14.4Kbps fax
Intel PRO/Wireless 3945 a/b/g and Bluetooth
Network Gigabit Ethernet 10/100/1000
Battery 6 Cell Lithium-Ion 2,4h
Ports: Docking/Port Replicator, VGA, Headphone Out,
Microphone In, RJ-11,RJ-45, S-Video out, IEEE 1394
3 USB 2.0, PC Card/Smart card, Fingerprint Reader
PC DOS 2000, Teža: 2,9 Kg
Garancija 3 leta (Baterija 1 leto)
Cena za prenosnik z Windows Vista Business: 1.170,00 € +DDV
20% DDV
Skupaj EUR brez DDV
Skupaj EUR z DDV
1.070,00
214,00
1.284,00

Hvala

Glede na to, da piše na ostalih straneh, da ima "stari" model

masa 2,83 kg

Na tem novem pa 2,9kg, ki naj bi bil lažji...., so te mislim, da malo naplahtali, ali pa so se sami zajeb...

Drugače pa isto rama, isto diska, isti monitor, več CPU namesto 1,8 je 2,0... Ista grafična... mislim, da je webcam vgrajen dodatno...nikjer ne piše wifi standard /n.

Ne štekam "drugačna oblika"... Nekako močno dvomim, da je drugačen od tega, k ga zdaj ponujajo.

Aja, cena pa je 150€ višja z Visto, kot "stari" model. :\

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ynos ()

hvala..., sem tudi sama opazila razlike v performansih in ceni... zanimalo me je, če je možno, da se lahko nek model izboljša samo z dodatkom kamere in močnejšim procesorjem. sicer pa sem jim še enkrat pisala, in me prav zanima njihov odgovor..

Zgodovina sprememb…

On pravi, da to je nov model:

Modeli, kar se tiče konfiguracije, medsebojno varirajo, odvisno od vgrajenih komponent. V priponki vam pošiljam porobno specifikacijo.

EDIT: očitno to ni nov model,....dobila odgovor od IBMja:

Pozdravljena,

novi R61 bo pri naših distributerjih predvidoma začetek oktobra. Novost bo procesor (namesto T7100, 1,8GHz bo T7250 in namesto 120GB disk bo 160GB).

Zgodovina sprememb…

gewet ::

pozdravljeni!

Na voljo imam cca 1000 € in nujno potrebujem prenosnik. Zanima pa me neslednje, ogledana imam dva zelo podobna prenosnika in sicer hp 6710s in hp 6715b. imel pa bi ga za predvsem za študij, kdaj pa kdaj pa tudi za kakšno igrco v stilu COD2.

Kaj priporočate? In ali je za navadnega uporabnika razlika med intelovim in amd-jevim procesorjem

Lp

moowy123 ::

Za igrice ni noben ql. Sam bi raje vzel Hp 6715b zaradi boljšega ekrana.

zcetrt ::

b in s serije se razlikujejo tudi po firewire priključku (b da s ne), b 4 USB s le 2, b ima cardreader in s video, s ne.
4.

gewet ::

se pravi da sta dual core 2 in amd-jev dvojedrnik skoraj enaka, zanima pa me še kakšna je razlika med obema grafičnima karticama?
Pa saj ni primarno igrat igrce na lap topih, vsaj na 15,4 ne! mislim samo da dela!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gewet ()

markk1 ::

pozdravljeni. zanima me kaj vi menite ce se splaca kupit tale prenosnik
* procesor Intel® Pentium® Dualcore T2130, 1.86 GHz, 1MB L2 medpomnilnika, 533 MHz FSB
* ogromen trdi disk 160 GB za do 30.000 glasbenih datotek ali 30.000 digitalnih fotografij
* grafična kartica Intel® Graphics Media Accelerator 950 na podlagi tehnologije PCI-Express
* delovni pomnilnik 2.048 MB DDR2 SDRAM
* 8 x multistandardni zapisovalnik DVD-/CD-jev z DVD-RAM-om in podporo dvoslojnega zapisovanja
* 3 leta garancije

Link do ponudbe

D-PaX ::

Se splača to nabavit za 1500€

Intel Core™ 2 Duo für Mobile T7500 2,20 GHz
Cache 4 MB
Front Side Bus 800 MHz
Technologie Intel® Centrino® Duo Prozessortechnologie
Arbeitsspeicher
Größe 2048 MB DDR2 Dual Channel
Taktung PC 5300 (667 MHz)
max. Erweiterung auf 4096 MB Aufrüstung
Verbaut 2 von 2 Modulen
Formfaktor SODIMM 200-Polig
Display
HDTV Full HD (1080p)
17" 1920x1200 Pixel (WUXGA TFT)
Besonderheit
toInfo
Grafik
Besonderheit DirectX 10
Hersteller ATI
Grafikkarte
ATI Mobility Radeon HD 2600
toInfo
Speicher 1280MB TurboCache™ (512MB Video RAM + bis zu 768MB shared)
S-Video
VGA
DVI DVI-D (HDCP-Support)
PCI-Express
Festplatte
Anzahl 2
Kapazität 500 GB
Umdrehung 5400rpm
S-ATA
Laufwerk
Besonderheit Schauen Sie sich hochqualitative HD DVDs mit bis zu 30 GByte Speicherkapazität (bei HD DVD-ROMs – gepresste Medien - 2 Schichten) an!
HD DVD Laufwerk HD DVD
Schnittstellen
AV-in Anschluß für Audio/Video
Card Reader 5in1 (MMC/SD/Memory Stick (Pro)/xD-Card)
ExpressCard-Slot
RF-in für Antennenanschluß
USB 2.0 4x
Kommunikation
56K V.92 Modem
Bluetooth 2.0
Ethernet LAN 10 MBit/s, 100 MBit/s, 1000 Mbit/s
IEEE 1394 Firewire
Wireless Lan Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11n, 300Mbit)
Sound
Besonderheiten Dolby® Home Theater Audio Enhancement mit Dolby® Digital, Dolby® Digital Live, Dolby® Pro Logic® II, Dolby® Digital Stereo Creator, Dolby® Headphone und Dolby® Virtual Speaker Technologie
Chipsatz SoundBlaster-Pro und MS-Sound kompatibel
Mikrofon-in
Line-in
Kopfhörer-out
Audio-out
S/PDIF
integriertes Mikrofon
Besonderheiten Dolby® Digital Live Unterstützung
Weitere Merkmale Dolby®-certified Surround Sound System mit zwei eingebauten 3D Stereo Lautsprechern und einem Subwoofer
Ausstattung
Besonderheit1 Brandneues, spektakuläres Gemstone Design!
Besonderheit2 Digital( DVB-T) TV-Tuner unterstützt Hardware MPEG-2 Stream encoding und DVB-T
Fernbedienung
integr. Webkamera
Kensington-Schloss Buchse
Office Home und Student 2007 Trial
TV-Tuner TV-Tuner DVB-T Mit Fernbedienung
Garantie
Bring-In
24 Monate
toInfo
International
12 Monate
toInfo
Betriebssystem/Software
Betriebssystem
Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
» hier erfahren Sie mehr zu Windows Vista™ Windows Vista™
Software Acer Launch Manager, Acer Arcade Deluxe, Acer GridVista™, Adobe Acrobat® Reader®, Norton® Internet Security™ (90 Tage Trial-Version), NTI CD-Maker™, CyberLink® PowerProducer®, Microsoft® Works 8.5 (Vollversion), Office Home and Student 2007 Trial (60 Tage)
Achtung! Betriebssystem wird nicht auf CD mitgeliefert. Eine Recovery-CD kann jedoch beim ersten Systemstart selbst erstellt werden (Recovery Informationen belegen Festplattenplatz!).
Notebookeigenschaften
Abmessungen 404 (B) x 298 (T) x 38/43 (H) mm (mm)
Akkulaufzeit bis zu 3,0 Stunden
Akkuleistung 4.800,0 mAh
Gewicht 3,6 kg

Prosim Vas za odg. :)
Paxy

1500? Definitivno :) kera ferma pa je to? Maš link?
Janez Janša, 29.04.2014

Po moje je od Acer-ja, tukaj je celo 1400€.

Ne, njegov ima 1920x1200 ločljivost ekrana in mislim da celo HD DVD pogon.
Janez Janša, 29.04.2014
««
89 / 670
»»