Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi

fras ::
A je mogoče kateri od lastnikov HP nc8430 odkril program za nastavljanje FSB (clockgen ne deluje). Pa tudi kašnega za štelanje latenc ramov se ne bi branil. Z RM clock utility sem si znižal porabo na ful load za 15w, kar je super proti pregrevanju med igranjem iger, pa tudi baterija drži dlje (1,8GHz pri napetosti 0,965v, ali pa 2,0GHz pri 1,0v). Še vedno me moti, da je poraba v idle med 41-44w, kar bi se dalo omejiti z nižanjem idle frekvence.

miha22 ::
Mene pa zanima če ima kdo od lastnikov hp nx9420 tudi probleme z gretjem prenosnika. Temperature proca pridejo tudi do 88 stopinj (z benhmarkom Prime), verjetno bi prišlo tudi do več, ampak sem stvar raje prekinil, da se ne bi še kaj pregrelo....

thesayer ::
No tema ima naslov kateri prenosnik...glede na to,da je bila odprta kar nekaj časa nazaj,bi na novo vprašal..kateri prenosnik?
pomembno je da bo dobro lovil internet(nameravam kupiti buffalo whr-hp-g54),cena naj bi bila nekje do 800 Evrov,garancija naj bi bila 2 leti.
Torej,kaj je najboljše kar se da dobiti?
pomembno je da bo dobro lovil internet(nameravam kupiti buffalo whr-hp-g54),cena naj bi bila nekje do 800 Evrov,garancija naj bi bila 2 leti.
Torej,kaj je najboljše kar se da dobiti?

roli ::
Jaz bom povedal kako je kaj z Acerjem.Sem pa tudi nabavil router Buffalo whr-hp-g54.Tisti HP (link malo nazaj) izgleda tudi dobro vendar je za moj budget predrag.Meni je vse skupaj z routerjem,torbo,miško,dodatnim ramom in prenosnikom prišlo 735€.
http://www.r00li.com

Celeborn ::
A se splača za prenosnik vzet 3GB RAM-a?
If air travel is so safe, why do they call it a "terminal"?

mainman ::
Pri trenutnih cenah, da. Seveda pod pogojem, da ga rabiš.Tudi sam sem naročil za svojega nc8430 dodatnih 2GB rama. Problem pa je, da bom moral čakati 1 mesec, da jih dobavijo.

Kibby ::
Vem da so 1gb palcke ddr2 667 za notebooke ze kr pocen... kako pa akze glede 2gb? Kje se najbolj splaca iskat in vzet? Tnx

Jaz imam naročeno pri partners 2GB ddr2 667Mhz kingston rama. Cena je 113 EUR. Je pa problem, da jih trenutno ni v Sloveniji in bo trajalo 1 mesec, da jih dobijo. Ceno mi je garantiral ker sem plačal po predračunu. Upam, da ne bo problemov.

bond007 ::
2GB v eni palčki? Ali 2*1GB? Ti podpira notebook 2GB palčko?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bond007 ()

Zheegec ::
Ja NC8430 podpira 4GB RAM, tako kot skoraj vsi novi prenosniki.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

LojzePek ::
Za HP 6715 me zanima, če kdo ve kateri "docking station" se da gor priklopit. Kolikor sem gledal noben ni omenjen da podpira 67xx modele.
Tale bi sicer bi šel zelo ugodna varijanta link
Tale bi sicer bi šel zelo ugodna varijanta link

matej_jack ::
Mi lahko kdo svetuje prenosnik do 700€? Uporabljal se bo za vsakodnevne stvari (net pa to)
hvala
hvala

spenstar ::
Mi lahko kdo pove, zakaj pri nas ne prodajajo HP Pavilion-e notebooke. Res da so na Bolhi, sam zakaj za nas trg ne?!
SPENSTAR--builder

parasit ::
Pozdravljen
Mislim da imam rešitev zate, ugoden prenosnik FSC V3515 in še za povrh Intel Core Duo z kar 1gb rama in 120 gb pomnilnika z5raven pa še gratis tiskalnik vreden vsaj 70 eur, če ga ne rabiš, ga prodaš. Koliko sem gledal, za ta prenosnik daleč najboljša cena, ne vem če ga dobiš kje ceneje:
Še link: FSC Siemens V3515
Mislim da imam rešitev zate, ugoden prenosnik FSC V3515 in še za povrh Intel Core Duo z kar 1gb rama in 120 gb pomnilnika z5raven pa še gratis tiskalnik vreden vsaj 70 eur, če ga ne rabiš, ga prodaš. Koliko sem gledal, za ta prenosnik daleč najboljša cena, ne vem če ga dobiš kje ceneje:
Še link: FSC Siemens V3515
To je to!

Ali pa mogoče ta najnovejši model HP-ja
link: HP HP Compaq 6715b (GC070ES)
Jaz bi se raje odločil za Siemensa, je pa mikavna tudi ponudba HP-ja.
Upam da ti bo prišlo kaj prav, drugače pa za to kar si napisal, je en in drug več kot preveč.
link: HP HP Compaq 6715b (GC070ES)
Jaz bi se raje odločil za Siemensa, je pa mikavna tudi ponudba HP-ja.
Upam da ti bo prišlo kaj prav, drugače pa za to kar si napisal, je en in drug več kot preveč.
To je to!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: parasit ()

e_boy ::
kupujem prenosnik..pa mal gledam po netu, nove, rabljene, itd...pa sm zagledu tegale:
http://www.bolha.com/oglas2478184
al pa mogoce ta:
http://www.bolha.com/oglas2471522
kako mnenje??
kar se tice uporabe pa povprecna, predvsm net pa kak film, itd..;)
Hvala, Lp!
http://www.bolha.com/oglas2478184
al pa mogoce ta:
http://www.bolha.com/oglas2471522
kako mnenje??
kar se tice uporabe pa povprecna, predvsm net pa kak film, itd..;)
Hvala, Lp!

Primakni malo zraven in imaš novega Acer TN 2493NWlmi za 525 € dokupi za 25 eur ram in imaš dokaj soliden poceni prenosnik z 2 leti garancije. Pri rablenih je edini problem, baterija in dejanska funkcionalnost. Kolega se je enkrat že nasral.

To je to!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: parasit ()

Jaz sem z svojim Acerjem zelo zadovoljen saj deluje dobro in hitro! Kvaliteta ohišja je malo slabša (poklopec se uvija na pritisk vendar ne preveč) ampak drugače je OK.

trdoreh ::
Moje mnenje je, da je nakup Acerja, stran vržen denar. Sem imel dva prenosnika in kvaliteta ohišja je bila porazna! Trenutno imam HP nx7400 in sem več kot zadovoljen.
Lp, Jan
Lp, Jan

BigBoss_ ::
Kaj pa tale nova serija od Acerja?
Majo čist nov design ohišja. Zgledajo ful boljše kot prejšnji.
GEMSTONE DESIGN
Majo čist nov design ohišja. Zgledajo ful boljše kot prejšnji.
GEMSTONE DESIGN

Saj tudi ohišje mojega Acerja je OK samo malenkost škriplje in poklopec se na pritisk uvija. Drugače je samo ohišje dokaj dobro narejeno. Zdaj, če nisi preveč pikolovski bo tudi to zate OK. Tale Gemstone pa izgleda tudi lepo ampak cena sigurno ni lepa. Pač razen uvijanja poklopca in škripanja dela prenosnika pod tipkovnico ostalih problemov z ohišjem ni! Tipkovnica sama pa je kar kvalitetna.
Nimam pojma kaj tako moti ljudi pri Acerju! Edino DVD pogon v mojem prenosniku je glasen in počasen kot sto hudičev. Spušča pa enake glasove kot tisti printerji, ki tiskajo na pole papirja. Oziroma na iglične printerje.
Še en minus pa so postrani nalepljene nalepke znotraj ohišja (tiste AMD turion 64...).
Drugače pa je prenosnik OK!
tok..tok..tok
Nimam pojma kaj tako moti ljudi pri Acerju! Edino DVD pogon v mojem prenosniku je glasen in počasen kot sto hudičev. Spušča pa enake glasove kot tisti printerji, ki tiskajo na pole papirja. Oziroma na iglične printerje.
Še en minus pa so postrani nalepljene nalepke znotraj ohišja (tiste AMD turion 64...).
Drugače pa je prenosnik OK!
tok..tok..tok

Že to kar si napisal je zadosten razlog, da zadeve ne kupiš, še posebej za ta denar ne! Da je pogon tako glasen je žalostno, da je ohišje tako majavo pa še bolj! No pri meni je šla še tipka ob miški k vragu!
Lp, Jan
Lp, Jan

Vendar za ta denar, ki sem ga dal ne bi mogel dobiti nič boljšega z enako konfiguracijo. Saj bi lahko vzel Lenova ali Toshibo ampak je bil ta boljši. Toshiba je bila sicer OK vendar je imela slabšo grafiko in samo eno leto garancije. Tukaj pa imam vsaj dve leti, če gre kaj narobe možnost dati stvar v popravilo.
Majavo ohišje je žalostno ja ampak tudi boljšim se lahko zgodi! Spodnji del ohišja se sicer uvija čisto malo in moreš resno pritisnit, da opaziš uvijanje. Zgoraj na poklopcu pa moraš biti malo bolj pazljiv. Če bi jaz imel več denarja bi zagotovo kupil tistega HPja, ki ga je nekdo predlagal vendar ga nisem imel in sem vzel Acerja.
Majavo ohišje je žalostno ja ampak tudi boljšim se lahko zgodi! Spodnji del ohišja se sicer uvija čisto malo in moreš resno pritisnit, da opaziš uvijanje. Zgoraj na poklopcu pa moraš biti malo bolj pazljiv. Če bi jaz imel več denarja bi zagotovo kupil tistega HPja, ki ga je nekdo predlagal vendar ga nisem imel in sem vzel Acerja.

AceD ::

Potrjujem, da zadeva res ne zgleda slabo, cena je solidna, specifikacije dobre, mmmm. Še posebej pa mi je všeč tisi HDMI priključek ob strani!
Je pa Acer...
Lp, Jan

Lp, Jan

nurmaln ::
Zdele sm ga imel v rokah, ohišje veliko boljše od starih, tipkovinca se upogiba samo še če nanjo res pritisneš, ne pa pri tipkanju.
Kar nekaj ima dodatnih gumbov ob klasični tipkovnici, na levi strani za dostop do Acerjeve programske opreme Empowering Technology, na desni pa multimedijske.
Kot je žđe povedal Jan ima na levi strani HDMI konektor, tudi vsi ostali konektorji so pri strani (USBji so štirje).
Vgrajena tudi spletna kamera in mikrofon tako da je nekaj manj šare za priklapljat pri domači uporabi.
prvi vtis - hudo
Kar nekaj ima dodatnih gumbov ob klasični tipkovnici, na levi strani za dostop do Acerjeve programske opreme Empowering Technology, na desni pa multimedijske.
Kot je žđe povedal Jan ima na levi strani HDMI konektor, tudi vsi ostali konektorji so pri strani (USBji so štirje).
Vgrajena tudi spletna kamera in mikrofon tako da je nekaj manj šare za priklapljat pri domači uporabi.
prvi vtis - hudo

AceD ::
nurmaln: A si ga preiskusill v kaki trgovini al si ga na kak drug način dokopal do njega?
Kakšna se ti zdi kej debelina v primerjavi z drugimi laptopi, je opazno debelejši?
Kakšna se ti zdi kej debelina v primerjavi z drugimi laptopi, je opazno debelejši?

Lepo, da ti je všeč! mi je pa na mojem prenosniku zelo všeč tipkovnica, ker lahko zelo hitro pišem na njej. kljub temu, da imam tudi na namizniku flat tipkovnico je ta boljša. Bluetooth pa tudi deluje dobro. Tako, da Acerji niti niso slabi morda malo šepa kvaliteta ohišja to je pa tudi vse. Zaslon je supr edino malo me moti, ker je bleščeč.Prav tako pa so mi všeč dodatki kot so čitalec kartic, bluetooth, zelo dober vgrajen mikrofon....
Prenosnik pa v Visti doseže 2,4 oceno! samo zaradi grafike, ki ni super za Aero. Drugače bi imel 3 (grafična za igre in posel).
Prenosnik pa v Visti doseže 2,4 oceno! samo zaradi grafike, ki ni super za Aero. Drugače bi imel 3 (grafična za igre in posel).

zcetrt ::
Pretekel je en teden, odkar sem kupil HP 6715b prenosnik. Če koga zanima, podajam svoje občutke:
++) Zaslon (1680x1050, mat), razporeditev priključkov, touchpad
+) Ohišje, tipkovnica, zmogljivost (grafična je ati x1250 ki je v igrah kar občutno slabše od prej posedovane 9600 mobility radeon, čeprav roko na srce, boljše ne potrebujem), opremljenost s priključki.
+-) Tihost delovanja. Ventilator je sicer tih, a pričakoval sem, da se bo zaganjal redkeje. Kapacitivne tipke (niso mehanske) za WiFi, Mute, Volume in bližnice so sicer velik fetiš, a ne nudijo dovolj povratne informacije o pritisku in v temi se jih ne vidi.
-) Mogoče grafična, a le za potrebne le-te. Nima DVI-ja
--) Priložena Vindows Vista Business 32bit (zakaj ne 64, če že?) in posledično nobenih priloženih gonilnikov za XP-je. V visti periferne strojne opreme ni bilo mogoče usposobiti, za gonilnike raztovoriti iz interneta pa sem porabil kar nekaj časa.
Baterije še nisem testiral.
Vista je sicer dala oceno 3 (grafična).
Morebitne lastnike prenosnikov, po možnosti celo HP-jev, s C2D procesorji pa sprašujem, kako pogosto se jim zaganja ventilator za hlajenje pri minimalni (skoraj idle) uporabi računalnika. Napetost sem sicer spustil na 0.8V, frekvenco na 800MHz.
++) Zaslon (1680x1050, mat), razporeditev priključkov, touchpad
+) Ohišje, tipkovnica, zmogljivost (grafična je ati x1250 ki je v igrah kar občutno slabše od prej posedovane 9600 mobility radeon, čeprav roko na srce, boljše ne potrebujem), opremljenost s priključki.
+-) Tihost delovanja. Ventilator je sicer tih, a pričakoval sem, da se bo zaganjal redkeje. Kapacitivne tipke (niso mehanske) za WiFi, Mute, Volume in bližnice so sicer velik fetiš, a ne nudijo dovolj povratne informacije o pritisku in v temi se jih ne vidi.
-) Mogoče grafična, a le za potrebne le-te. Nima DVI-ja
--) Priložena Vindows Vista Business 32bit (zakaj ne 64, če že?) in posledično nobenih priloženih gonilnikov za XP-je. V visti periferne strojne opreme ni bilo mogoče usposobiti, za gonilnike raztovoriti iz interneta pa sem porabil kar nekaj časa.
Baterije še nisem testiral.
Vista je sicer dala oceno 3 (grafična).
Morebitne lastnike prenosnikov, po možnosti celo HP-jev, s C2D procesorji pa sprašujem, kako pogosto se jim zaganja ventilator za hlajenje pri minimalni (skoraj idle) uporabi računalnika. Napetost sem sicer spustil na 0.8V, frekvenco na 800MHz.
4.

nurmaln ::
@AceD
ja mal debelejši je kot prejšnja oblika Acerjev, vendar še vedno tam nekje ali malo manj kot npr HP 6710.
Na sprednjem delu ima višino 30,8 mm, HP 6710 pa na primer 35mm ("S" verzija še malo več).
edit
Če kdo razmišlja o nakupu se pomoje splača počakat še kak teden ali dva. Glede na to da je novost na trgu bo sigurno kje v akcijah v začetku meseca.
ja mal debelejši je kot prejšnja oblika Acerjev, vendar še vedno tam nekje ali malo manj kot npr HP 6710.
Na sprednjem delu ima višino 30,8 mm, HP 6710 pa na primer 35mm ("S" verzija še malo več).
edit
Če kdo razmišlja o nakupu se pomoje splača počakat še kak teden ali dva. Glede na to da je novost na trgu bo sigurno kje v akcijah v začetku meseca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nurmaln ()

se zmer mi ni noben odgovoru, kater je bols od teh dveh...??
prenosnik 01
pr tem ne dela dvd pogon (samo cd), tko da bi moru kuput nov dvd pogon..pa nima nobene garancije, ima pa vec diska in boljsi procesor....
prenosnik 02
ta ma slabsi prcesor, malo mn diska, vec rama ima pa se eno leto garancije....

prenosnik 01
pr tem ne dela dvd pogon (samo cd), tko da bi moru kuput nov dvd pogon..pa nima nobene garancije, ima pa vec diska in boljsi procesor....
prenosnik 02
ta ma slabsi prcesor, malo mn diska, vec rama ima pa se eno leto garancije....

zcetrt ::
Za Solonote vem, da tipkovnica pušča poškodbe na ekranu. Sicer pa ga ima kolega, in je z njim dosti zadovoljen. Po specifikacijah bi imel morda raje Solonota, za garancijo pa Acerja. Vprašaj pa še za ločljivost zaslona pri Solotu.
Nakup preko bolhe pa je pri takih zneskih tveganje zase. Če je prodajalec normalen, se sicer da zmeniti recimo za kakšne vsaj tri tedne garancije in tudi pridobiš zaupanje. Meni je, denimo, prenosnik crkoval brez razloga tam nekje enkrat tedensko in bi ga lahko enostavno prodajal kot delujočega in s tem nategnil kupca.
Nakup preko bolhe pa je pri takih zneskih tveganje zase. Če je prodajalec normalen, se sicer da zmeniti recimo za kakšne vsaj tri tedne garancije in tudi pridobiš zaupanje. Meni je, denimo, prenosnik crkoval brez razloga tam nekje enkrat tedensko in bi ga lahko enostavno prodajal kot delujočega in s tem nategnil kupca.
4.

Hmmmm, če še malo dodaš lahko dobiš novega Lenova pri mimovrste z malo slabšimi specifikacijami vendar z dve leti garancije in dobro firmo.Prenosnik te tam stane 138.000 SIT (grrrr ne morem se navadit na €) ima 512 MB RAM, Intel Celeron M procesor, Intel Graphic... 950, ....
Jaz bi v takem primeru raje kupil Lenova kot pa nekaj rabljenega na bolhi.
Jaz bi v takem primeru raje kupil Lenova kot pa nekaj rabljenega na bolhi.

Zcetrt: saj je 64-bit vista zraven, če narediš restore ti ponudi opcijo 64-bit ali 32-bit.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Ja to je ko ga prvič prižgeš, oziroma po tem, ko narediš full restore v HP Backup & recovery, oziroma iz restore DVD če si jih naredil. Vsaj kolega je imel to opcijo, tako in tako ima isti model kot ti.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

001 pozabi saj je solonote crap.
002 in 003 pa sta pod garancijo. Acer ni tako slaba firma.
002 in 003 pa sta pod garancijo. Acer ni tako slaba firma.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mainman ()

Ta Acer sem imel jaz in ohišje je tako sranje, da je nakup nesmiseln! Dodas se malo in kupis nov prenosnik, vsaj veš kaj se je dogajalo z njim in seveda baterijo.
Lp, Jan
Lp, Jan

Čisto mimogrede kaj je narobe z ohišjem? Tisto malo škripanje pa ja menda ne gre nikomur na živce. Z prenosnikom pa menda lepo delaš in ga ne razmečeš okoli, da bi rabil kaj iz toughbook serije! Za terensko delo pa pač vzameš kaj boljšega.Dokler pa se stvar ne razpade pa ni problemov.

Vsak kmet hvali svoj krompir, če pa hočeš bit objektiven in realen, pač napišeš svoje mnenje in izkušnje na forumih, ki so namenjeni temu, da se razpravlja.
Rolih Andrej, če si zadovoljen špilaj se s to zadevo, pa ne komentiraj preveč!
Lp, Jan
Rolih Andrej, če si zadovoljen špilaj se s to zadevo, pa ne komentiraj preveč!
Lp, Jan

Tatanka ::
Pozdravljeni!
Sem tik pred nakupom prenosnika, vendar ker bom za to namenil precej denarja se ne morem odločiti, predvsem zato, ker nisem ravno profi (izobražujem se sproti).
Torej prenosnik bom rabil prvenstveno za Cad program (torej risanje) in internet (če bo čas pa še za kakšen špil [:)] ! Dnevno bo na relaciji dom-služba, doma pa bo tudi namesto namiznega računalnika, saj bo veliko zmogljivejši, namizni pa bo sedaj zasedla žena.
Želje so:
- naj bo HP (nekako zaupam renomeju in želim triletno garancijo)
- core 2 duo
- 1-2GB rama
- cca 100GB diska
- grafična vsaj 256MB, kakšne so pa razlike pa prosim za vaša pomoč (največkrat zasledim ATI Mobility Radeon X1600, a nisem prepričan, da je to optimalno)
- vsaj 15,4, ali še bolje 17" zaslon
- nujno WIN XP (pro)
- ostalo zadeve so pa ponavadi v mejah želja (zvok, mrežna, priključki za dock station in ostali...)
Budget je do 1500 eur, vendar bi rad ceno še znižal, da bi za ta denar dobil še vso dodatno opremo (ali vsaj večino), ki jo rabim (miška, torba, dock station?)
Prosim še za pomoč pri dock postaji. Kakšen je njen prvenstveni namen in ali je mogoče nemoteno delati z računalnikom, ko je le ta na njej? Kaj vse se prikljaplja na to postajo? Ali lahko printam z wireless povezavo s printerjem v skupni rabi ali le preko postaje?
Hvala za pojasnila!
P.S.: Kaj pravite na HP Compaq nx9420? Obstaja v več različicah, med katerimi pa so vsaj po moje razlike manjše kot se odražajo v ceni!? Kateri bi bil po vaše zame?
HP Compaq nx9420 1,83GHz (RH441EA) 1200eur
HP Compaq nx9420 2,16GHz (RH457EA) 1500eur
HP Compaq nx9420 2,16 GHz (ES446EA) 1750eur
Razlike med njimi so, če nisem kaj spregledal, le v procesorju!?
Tale je tut zelo zanimiv: HP nw8440 T7200 RH41 1570 eur
Sem tik pred nakupom prenosnika, vendar ker bom za to namenil precej denarja se ne morem odločiti, predvsem zato, ker nisem ravno profi (izobražujem se sproti).
Torej prenosnik bom rabil prvenstveno za Cad program (torej risanje) in internet (če bo čas pa še za kakšen špil [:)] ! Dnevno bo na relaciji dom-služba, doma pa bo tudi namesto namiznega računalnika, saj bo veliko zmogljivejši, namizni pa bo sedaj zasedla žena.
Želje so:
- naj bo HP (nekako zaupam renomeju in želim triletno garancijo)
- core 2 duo
- 1-2GB rama
- cca 100GB diska
- grafična vsaj 256MB, kakšne so pa razlike pa prosim za vaša pomoč (največkrat zasledim ATI Mobility Radeon X1600, a nisem prepričan, da je to optimalno)
- vsaj 15,4, ali še bolje 17" zaslon
- nujno WIN XP (pro)
- ostalo zadeve so pa ponavadi v mejah želja (zvok, mrežna, priključki za dock station in ostali...)
Budget je do 1500 eur, vendar bi rad ceno še znižal, da bi za ta denar dobil še vso dodatno opremo (ali vsaj večino), ki jo rabim (miška, torba, dock station?)
Prosim še za pomoč pri dock postaji. Kakšen je njen prvenstveni namen in ali je mogoče nemoteno delati z računalnikom, ko je le ta na njej? Kaj vse se prikljaplja na to postajo? Ali lahko printam z wireless povezavo s printerjem v skupni rabi ali le preko postaje?
Hvala za pojasnila!
P.S.: Kaj pravite na HP Compaq nx9420? Obstaja v več različicah, med katerimi pa so vsaj po moje razlike manjše kot se odražajo v ceni!? Kateri bi bil po vaše zame?
HP Compaq nx9420 1,83GHz (RH441EA) 1200eur
HP Compaq nx9420 2,16GHz (RH457EA) 1500eur
HP Compaq nx9420 2,16 GHz (ES446EA) 1750eur
Razlike med njimi so, če nisem kaj spregledal, le v procesorju!?
Tale je tut zelo zanimiv: HP nw8440 T7200 RH41 1570 eur
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tatanka ()

miha22 ::
Jaz sem imel HP Compaq nx9420 2,16GHz (RH457EA) 1500eur v lasti 1 teden in sem ga potem vrnil saj je bila stvar precej glasna, predvsem se je pa segreval procesor do 90 stopinj (potem sem raje prekinil z igro.... ). Drugače je stvar ql, če lahko odmisliš segrevanje in glasnost.

Mih@@ ::
HP nx9420 ima bratranec... meni zelo všečen prenosnik, predvsem mi je kul tipkovnica, ki ima zakon razpored. Pa v primerjavi z nekaterimi drugimi 17-colarji mi deluje vsaj na uč malo manjši... sem najprej mislil, da je 15,4", dokler nisem videl numerične tipkovnice.

Olajuwon ::
Freud
Da spet mal povprašam o mojem prenosnem izbrancu. Torej ogledanga mam HP 8710p, na netu sm izsledil podatke, da naj bi pršel v štecune nekje sredi julija, zasledil pa sm tudi, da naj bi se osnovna izvedba tržla za okol 1600$. Zdej kok lahko prčakujem da bo to evrov pr nas? Najbrš kr 1600 ?
Torej sem opazil malo pozno tvoj post, ampak kolikor je meni znano, bo v Italiji osnovna verzija dotičnega prenosnika stala nekaj manj kot 2000€. Sicer tudi jaz ga mam namen kupit, vendar s konfiguracijo 2 Giga ramov...
Da spet mal povprašam o mojem prenosnem izbrancu. Torej ogledanga mam HP 8710p, na netu sm izsledil podatke, da naj bi pršel v štecune nekje sredi julija, zasledil pa sm tudi, da naj bi se osnovna izvedba tržla za okol 1600$. Zdej kok lahko prčakujem da bo to evrov pr nas? Najbrš kr 1600 ?
Torej sem opazil malo pozno tvoj post, ampak kolikor je meni znano, bo v Italiji osnovna verzija dotičnega prenosnika stala nekaj manj kot 2000€. Sicer tudi jaz ga mam namen kupit, vendar s konfiguracijo 2 Giga ramov...
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Olajuwon ()