Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi

_marko ::
Jaz na svojem HPju (Pavilion dv5188eu) ne slišim popolnoma nič - pa mam ternutno 4 usbje priključene!
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Brainstorm ::
Ja pa a ga trenutno laufaš prek baterije?
Sicer pa mislim, da se to piskanje sliši samo pri business serijah.
Sicer pa mislim, da se to piskanje sliši samo pri business serijah.

snajper_SLO ::
Saj to ni samo pri HP-jih sem bral, da se to pri večini l dogaja (le na napajanje preko baterije) na adapter se ne pojavla. Kaj pa to piska pa nebi vedel!
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

Brainstorm,
tudi če ga prek baterije mi ne piska.
tudi če ga prek baterije mi ne piska.

Eto to je z foruma kjer majo debato o tem pisaknju!
You should be able to hear all kinds of noise coming from your notebook. Harddrive noise, voltage conversion, ac adapter noise and any number of noises that are generated by the electric process. I am not an electrcian by any means but hearing noise from your laptop is pretty normal. Sensetive or not I personally would not warrant an rma for what you described. Use your laptop and worry about warranty when you actually need it. If you really cant stand it i doubt that your laptop is unique. I hear the noise too.......in every laptop. You have to stop listening for noises then your laptop works a whole lot better. Thats my take on it and being picky....sorry
You should be able to hear all kinds of noise coming from your notebook. Harddrive noise, voltage conversion, ac adapter noise and any number of noises that are generated by the electric process. I am not an electrcian by any means but hearing noise from your laptop is pretty normal. Sensetive or not I personally would not warrant an rma for what you described. Use your laptop and worry about warranty when you actually need it. If you really cant stand it i doubt that your laptop is unique. I hear the noise too.......in every laptop. You have to stop listening for noises then your laptop works a whole lot better. Thats my take on it and being picky....sorry

kirc ::
Jackass:
Tud sam sem ogledoval prenosnike, ki jih omenjaš. Na koncu sta v ožji izbor prišla NC8430 in pa Z61m. Ker mi več pomeni tipkovnica, ohišje ter nekaj večji disk, kot pa grafična kartica, sem se odločil za Z61m, pa četudi ima NC8430, tako tipkovnico kot ohišje zelo zelo dobro. Ampak tole piskanje me je tudi do neke mere odvrnilo od nakupa. Drugo zakaj me je na nek način odvrnilo od nakupa HP-ja je pa to, da je NX7400 praktično identičen, le da ima intergirano grafiko, je pa 100K cenejši za isto konfiguracijo, ter ima ravno tako samo 1 leto vključene garancije. Kolikor vem bi moral imeti NC8430 že v osnovi 3 leta garancije, to pa bi že nekoliko popravilo vtis. Ima pa HP serijski port, ki vsaj meni zelo prav pride.
Odločitev gotovo ni tako zelo lahka, je pa res, da je tu v igri že kar zelo veliko denarja in napak ravno ne želiš. Ko dobim prenosnika, bom kaj več napisal.
Tud sam sem ogledoval prenosnike, ki jih omenjaš. Na koncu sta v ožji izbor prišla NC8430 in pa Z61m. Ker mi več pomeni tipkovnica, ohišje ter nekaj večji disk, kot pa grafična kartica, sem se odločil za Z61m, pa četudi ima NC8430, tako tipkovnico kot ohišje zelo zelo dobro. Ampak tole piskanje me je tudi do neke mere odvrnilo od nakupa. Drugo zakaj me je na nek način odvrnilo od nakupa HP-ja je pa to, da je NX7400 praktično identičen, le da ima intergirano grafiko, je pa 100K cenejši za isto konfiguracijo, ter ima ravno tako samo 1 leto vključene garancije. Kolikor vem bi moral imeti NC8430 že v osnovi 3 leta garancije, to pa bi že nekoliko popravilo vtis. Ima pa HP serijski port, ki vsaj meni zelo prav pride.
Odločitev gotovo ni tako zelo lahka, je pa res, da je tu v igri že kar zelo veliko denarja in napak ravno ne želiš. Ko dobim prenosnika, bom kaj več napisal.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

alien:
Kakšen je ekran pri V3505 AMILO PRO?
Glede na to, da ta ekran nima premaza - kakšna je slika?
Kakšen je ekran pri V3505 AMILO PRO?
Glede na to, da ta ekran nima premaza - kakšna je slika?

mainman ::
Lastniki nc8430. Sedaj imam že drugega nc8430, prvi je bil defekten. Pri novem sem opazil da je disk dokaj glasen in sicer se sliši vrtenje plošč. Je to pri vseh prenosnikih tega tipa ali pa moram spet na servis? Disk je od Fujitsu-ja.
Glede piskanja ima tudi moj probleme. Piska če je priklopljena usb miška in prenosnik laufa na bateriji. Mene sicer to ne moti saj uporabljam miško samo ko ga imam doma na mizi, takrat pa je skoraj vedno priklopljen na elektriko.
Nekaj sem bral po forumih glede glasnega ventilatorja in so pisali, da bi naj nadgradnja biosa to rešila. Bios sem nadgradil ampak stvari se niso nič izboljšale.
Glede piskanja ima tudi moj probleme. Piska če je priklopljena usb miška in prenosnik laufa na bateriji. Mene sicer to ne moti saj uporabljam miško samo ko ga imam doma na mizi, takrat pa je skoraj vedno priklopljen na elektriko.
Nekaj sem bral po forumih glede glasnega ventilatorja in so pisali, da bi naj nadgradnja biosa to rešila. Bios sem nadgradil ampak stvari se niso nič izboljšale.

Keri disk ma not ker jaz mam tudi Fujitsu in je tih.

Jackass ::
kirc:
Jaz sem ravno zaradi tega, ker začenjam ugotavljati, da ima praktično vska model svojo hibo (ali več), začel razmišljati o tem, da bi dal 100k manj za prenosnik (npr. HP 7400), ker za 270k lažje preneseš, če prenosnik piska, je nekoliko glasnejši itd. kot če daš 400k. Poleg tega me moti pri HP nc8430 in Lenovo z61m velika ločljivost zaslona.
Iger ne nemeravam igrati, vseeno pa žeim, da bi bil prenosnik zmožen poganjati Visto (z Aero-om) tudi na zunanjem zaslonu z višjo ločljivostjo.
Vendar mi še vedno ni točno jasno kakšne so dejanske zahteve Aero-ta. Nekateri pravijo, da potrebuje več kot 128MB VRAM-a za ločljivost 1280*1024, nekje sem bral, da bo tudi za ločljivost 1600*1200 dovolj 128MB VRAM-a.
Čudno mi je tudi to, da ima zelo malo dragih prenosnikov (nc8430, z61m...) oznako Viste Premium Ready, ki bi po mojem mnenju, glede na konfiguracijo, morali poganjati Visto brez težav.
Jaz sem ravno zaradi tega, ker začenjam ugotavljati, da ima praktično vska model svojo hibo (ali več), začel razmišljati o tem, da bi dal 100k manj za prenosnik (npr. HP 7400), ker za 270k lažje preneseš, če prenosnik piska, je nekoliko glasnejši itd. kot če daš 400k. Poleg tega me moti pri HP nc8430 in Lenovo z61m velika ločljivost zaslona.
Iger ne nemeravam igrati, vseeno pa žeim, da bi bil prenosnik zmožen poganjati Visto (z Aero-om) tudi na zunanjem zaslonu z višjo ločljivostjo.
Vendar mi še vedno ni točno jasno kakšne so dejanske zahteve Aero-ta. Nekateri pravijo, da potrebuje več kot 128MB VRAM-a za ločljivost 1280*1024, nekje sem bral, da bo tudi za ločljivost 1600*1200 dovolj 128MB VRAM-a.
Čudno mi je tudi to, da ima zelo malo dragih prenosnikov (nc8430, z61m...) oznako Viste Premium Ready, ki bi po mojem mnenju, glede na konfiguracijo, morali poganjati Visto brez težav.
jAcKaSS

IgorM ::
mainman: jaz sem imel par teh 8430 na na testu, pa nekaj sem jih rihtal in sem ugotovil, da če si zahteven oz. če veš kaj kupuješ moraš žal sprobat par mašin da si najdeš optimalno, sem imel tud enga ko je disk rušil kot stari 5400, drugi je imel zlo slabo vpeto tipkovnico, ... je kr nekaj teh težav. Pa še ena malenkost ki je mene tud med drugim odvrnila od nakupa, dvd pekač je tak kot je, baje ni updejtov, ni patchov, tako da upam da bo čez kako leto še znal prebrat nove serije dvdjev, kak nec za zamenjavo pa je spet dodatnih 20k sit. Pa motilo me je tudi, da prenosniki s x1600 nimajo dvi izhoda in v kombinaciji vga + 193p+ ravno nisem bil preveč zadovoljen s kavliteto slike.
Edino sem pa poslovenil enga mislim da 9420, ki je bil res superca samo žal je bil že prodan, tako da zanekrat ostajam na klasični kišti, edino procesor bom menjal na x2 3600, baje zna autocad 2007 že delat z dvema jedroma.
Edino sem pa poslovenil enga mislim da 9420, ki je bil res superca samo žal je bil že prodan, tako da zanekrat ostajam na klasični kišti, edino procesor bom menjal na x2 3600, baje zna autocad 2007 že delat z dvema jedroma.

Hvala na odgovoru. Očitno se bom spet moral zajebavati s pooblaščeni servisi, ki so nesposobni v nekem humanem roku dobaviti rezervne dele. Bom spet nekaj tednov brez prenosnika.
Osebno sem zelo razočaran, da za velik denar človek dobi opremo s takimi napakami.
Osebno sem zelo razočaran, da za velik denar človek dobi opremo s takimi napakami.

nagec ::
Vaše mnenje o
LG Electronics F-1
Toshiba Satellite Pro M70-326
Bral sem mal temo ampak nism pršu do pametnga zaklučka. Namen mam kupt notebooka do 1000€. Zavedam se tega da mal dnarja mal muske ampak kaj je najboljše trenutno za ta denar.
LG Electronics F-1
Toshiba Satellite Pro M70-326
Bral sem mal temo ampak nism pršu do pametnga zaklučka. Namen mam kupt notebooka do 1000€. Zavedam se tega da mal dnarja mal muske ampak kaj je najboljše trenutno za ta denar.
naked is nature
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nagec ()

Torej ma očitno HP tako zelo slabo proizvodnjo, da je težko rečt kaj je napaka serije in kaj je napaka posameznega izdelka. Pol bo treba očitno pregledat 10 izdelkov in izbrt najbolšga.
Aja kdaj nej bi pa pršu novi Lenovo z61m?
Aja kdaj nej bi pa pršu novi Lenovo z61m?
jAcKaSS

butcher ::
Kakšen se vam zdi ASUS A6KM Ultra oz. Pro, ki jih prodaja comtron?
Prenosnik bi potreboval za bol pisarniške programe (precej tipkanja), obdelovanje podatkov (1GB ram), internet in za kakšen film (TV-out). Torej ne za igre.
P.S. Izbira pa se za ceno do 200k. Če je kaj boljšega na trgu za tako uporabo in ceno, se priporočam za linke.
Hvala
Prenosnik bi potreboval za bol pisarniške programe (precej tipkanja), obdelovanje podatkov (1GB ram), internet in za kakšen film (TV-out). Torej ne za igre.
P.S. Izbira pa se za ceno do 200k. Če je kaj boljšega na trgu za tako uporabo in ceno, se priporočam za linke.
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butcher ()

BoZo ::
Sem se tudi sam kar navduševal nad temi Comtronovimi Asusi, predvsem zaradi cene dokler nisem dobil informacije, da so ti Asusi dejansko barebone prenosniki sestavljeni pri nas. Osnova je zagotovo spodobna, kvaliteto ostalih komponent pa lahko zgolj ugibaš.

V nedeljo sem imel enega v rokah. Ohišje je plastično in izredno občutljivo na praske. DVD pogon je dokaj glasen. Ventilator ni niti tako glasen.

butcher ::
hmmm... torej verjetno obstaja za tako ceno bolj kvalitetn prenosnik, z mogoče malce slabšo konfiguracijo...
kakšen prijazen predlog mogoče?
hvala
kakšen prijazen predlog mogoče?
hvala

jeebač ::
Zdravo. Kopujem prenosnik, pa bi me zanimalo, če naj kupim TOLE, ali pa naj kupim ToLe; pa a kdo ve ka je to firewire in pa port replikator (al neki v tem smislu)?! Pa če se mi zaradi tega dvojega splača dat 10 000sit več. Pa še to: ka je razlika med Bright View in pa TrueLife zaslonom. Pa če kdo ve, prb. kok dolgo zdrži 6 celična Li-lon baterija, naj tud napiše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jeebač ()

miguelslo ::
a je možno nadgraditi grafično kartico (če je sedaj notri integrirana) z novo? Ta model
_____

Zheegec ::
Firewire - priključek s podobno funkcijo kot USB (priklop zunanjih naprav), v glavnem to uporabljajo digitalne videokamere.
Port replikator/dock station - postaja s celim kupom priključkov (USB, tv-out, SPDIF, DVI, VGA, serijski in paralelni port, bla bla...), ki jo imaš doma, gor priključene vse naprave (miška, tipkovnica, monitor, zvočniki, tiskalnik,...), tako da ko prideš domov daš prenosnika gor in imaš namizni PC.
Splača se ti dati 10k več sploh zaradi boljšega ohišja pri HP.
BrightView in pa TrueLife sta dejansko isti zadevi, samo drugačno ime, ker je pač druga ferma
Baterija pri obeh prenosnikih zdrži cca 3.5h ob osvetlitvi na 50% in WLAN na off, za Della se dobi za 20k 9-cell baterija (5h ob enakih pogojih), HP ima pa za ~40k možnost dodatne baterije (dve naenkrat).
Port replikator/dock station - postaja s celim kupom priključkov (USB, tv-out, SPDIF, DVI, VGA, serijski in paralelni port, bla bla...), ki jo imaš doma, gor priključene vse naprave (miška, tipkovnica, monitor, zvočniki, tiskalnik,...), tako da ko prideš domov daš prenosnika gor in imaš namizni PC.
Splača se ti dati 10k več sploh zaradi boljšega ohišja pri HP.
BrightView in pa TrueLife sta dejansko isti zadevi, samo drugačno ime, ker je pač druga ferma

Baterija pri obeh prenosnikih zdrži cca 3.5h ob osvetlitvi na 50% in WLAN na off, za Della se dobi za 20k 9-cell baterija (5h ob enakih pogojih), HP ima pa za ~40k možnost dodatne baterije (dve naenkrat).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

HP ma precej boljši zaslon. Barve so bolj intenzivne in odboj je nekoliko manjši. Preizkušeno!
Js priporočam HP.
LP,
Js priporočam HP.
LP,
jAcKaSS

svetnik ::
MSI Megabook M677
http://www.teal.si/iShop.asp?mode=PR00C...
ali
ASUS A6T TR52
Kirga od teh dveh mi priporočate? Po konfiguraciji sta tako podobna, razen razlika je firmi.
ali
ASUS A6T TR52
Kirga od teh dveh mi priporočate? Po konfiguraciji sta tako podobna, razen razlika je firmi.

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

procesor: Turion ML-37 (35W) 2.0Ghz
zaslon: 15,4'' WXGA, Color Shine
disk: 100GB
RAM: 1GB DDR
grafična kartica: VGA nVidia Go 7300 256MB TurboCache
optična enota: DVD +/- RW zapisovalnik Super Multi DoubleLayer
802.11 b/g WLAN
integrirana Web kamera 1.3m pixel
Ethernet 10/100TX
Modem 56K
Li-Ion baterija
za 200k
zaslon: 15,4'' WXGA, Color Shine
disk: 100GB
RAM: 1GB DDR
grafična kartica: VGA nVidia Go 7300 256MB TurboCache
optična enota: DVD +/- RW zapisovalnik Super Multi DoubleLayer
802.11 b/g WLAN
integrirana Web kamera 1.3m pixel
Ethernet 10/100TX
Modem 56K
Li-Ion baterija
za 200k

opeter ::
mtosev, ta izgleda super!
Če bi potreboval prenosnik, bi tega verjetno kupil!

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Turion ML-37 (35W) 2.0Ghz
Če bi bil procesor boljši bi blo vredno kuput, tako pa se mi ne zdi najbolj.
Raje to: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Če bi bil procesor boljši bi blo vredno kuput, tako pa se mi ne zdi najbolj.
Raje to: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Jaz bi ga tud mel samo ni $$$$.

MasterSPi ::
bok
Moj kolega ma problem na prenosniku in ko pritisne tipko a mu kar napise ay isto ce prtisne y mu napise ay .. to tut dela za tipke s ,d,f .. rata kar sx dc fv ... ce pogledate na tipkovnico so to sosednje tipke ... Ksna ideja kaj je narobe?
lp
Moj kolega ma problem na prenosniku in ko pritisne tipko a mu kar napise ay isto ce prtisne y mu napise ay .. to tut dela za tipke s ,d,f .. rata kar sx dc fv ... ce pogledate na tipkovnico so to sosednje tipke ... Ksna ideja kaj je narobe?
lp
I dont wanna talk to you I just want BANG BANG BANG!

zee ::
poročam bom, kako je s prenosnikom Lenovo IBM Thinkpad X60S z 2GB rama
ocene po spletu so zelo pohvalne.

zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

TeraSonic++ ::
Kje v ljubljani prodajajo Lenovote, tako da jih lahko sprobaš (predvsem z61m me zanima )
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"

destiny ::
Jest pa kupujem prenosnik za punco. V osnovi naj bi bil nadomestek za namizni računalnik. Najbolj se nagibam k Toshibi, konkretno A110-195 T2250.
Ima kdo kaj izkušenj z omenjeno serijo? Kakšna je kvaliteta ohišja, tipkovnice in kako dober je Toshibin zvočni sistem, s katerim se tako hvalijo?
Ima kdo kaj izkušenj z omenjeno serijo? Kakšna je kvaliteta ohišja, tipkovnice in kako dober je Toshibin zvočni sistem, s katerim se tako hvalijo?

Prenosnike Lenovo ima Mlacom (trenutno samo enega) in Comtron.
Mimogrede: kje bi lahko dobil kakšnen nahrbtnik za prenosnik z diagonalo 12.1'' ? V nahrbtniku naj bi bilo prostora za prenosnik, adapter in dva kabla.
Mimogrede: kje bi lahko dobil kakšnen nahrbtnik za prenosnik z diagonalo 12.1'' ? V nahrbtniku naj bi bilo prostora za prenosnik, adapter in dva kabla.
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()

bigbug ::
Grafična kartica: Intel Graphics Media Accelerator 950 do 128MB
Vem da graficna ni nic posebnega vendar me vseeno zanima ce je zmozna pognati kaksno igro?
Vem da graficna ni nic posebnega vendar me vseeno zanima ce je zmozna pognati kaksno igro?

kakšne Simse zagotovo, Warcraft 3 verjetno tudi.
zee

AS-Cyrus ::
Lp, tut js kupujem prenosnik največ nekje do 400k in se nekak, po tem kar sem tuki prebral, nagibam k z61m; najdu sem tole ponudbo:
KLIK
Gledal sem tut tistega HP, ki ste ga na prejšnih straneh precej popljuval, ki je nekoliko cenejši in še mnoge druge.
Gledal sem tudi tablične (za Ilustrator, Photoshop in te zadeve verjetno pride prav?) ampak so nekako predragi, že 330, kolikor je cena brez DDV se mi zdi veliko, par jurjev bi še šlo ampak tablični so več kot 100 jurjev dražji in imajo tut precej manjše zmogljivosti.
Torej tale z61m mi je do zdaj še najbolj všeč, me pa še malo moti, da za tak denar ni Vista Premium ready (grafa ni ravno nek čudež za ta denar) in tehta čez 3 kilograme.
Je mogoče še kakšna alternativa, ki je tudi kvalitetna in mogoče za podobno ceno ponuja več?
KLIK
Gledal sem tut tistega HP, ki ste ga na prejšnih straneh precej popljuval, ki je nekoliko cenejši in še mnoge druge.
Gledal sem tudi tablične (za Ilustrator, Photoshop in te zadeve verjetno pride prav?) ampak so nekako predragi, že 330, kolikor je cena brez DDV se mi zdi veliko, par jurjev bi še šlo ampak tablični so več kot 100 jurjev dražji in imajo tut precej manjše zmogljivosti.
Torej tale z61m mi je do zdaj še najbolj všeč, me pa še malo moti, da za tak denar ni Vista Premium ready (grafa ni ravno nek čudež za ta denar) in tehta čez 3 kilograme.
Je mogoče še kakšna alternativa, ki je tudi kvalitetna in mogoče za podobno ceno ponuja več?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AS-Cyrus ()

Men te stvari glede Viste niso več jasne. Bral sem da naj bi Vista delala tudi na Intel Grafic Accelerator 950, sicer iz specifikacij nisem uspel sam ugotoviti ali naj bi delala ali ne, ker nekaterih podatkov Intel ni izdal. V specifikacijah od Intelove najnovejše grafične - IGA 3000, pa piše da je zmožna poganjati Aero.
Če IGA 950 poganja Aero potem ga tudi vse boljše grafične kot npr. ATI X1400, nVidia 7400...
Vendar pa na nobenem prenosniku razen na prenosnikih z grafičnimi kot npr. nVidia 7600 nisem opazil napisa (nalepke) Windows Vista Premium Ready. Pravzaprav je tudi oznak Vista Capable razmeroma malo. Kar je zelo zanimivo, saj je praktično vsak nov prenosnik zmožen poganjati Visto v navadnem načinu.
Poleg tega sem bral na nekem forumu, da bo potrebna količina grafičnega spomina odvisna od ločljivosti. In en uporabnik je celo napisal, da je tu IGA 950 v prednosti.
Če se komu kaj več svita glede tega, ali pa je morda preizkusil Visto z Aero-m, naj prosim napiše svoje izkušnje!
Če IGA 950 poganja Aero potem ga tudi vse boljše grafične kot npr. ATI X1400, nVidia 7400...
Vendar pa na nobenem prenosniku razen na prenosnikih z grafičnimi kot npr. nVidia 7600 nisem opazil napisa (nalepke) Windows Vista Premium Ready. Pravzaprav je tudi oznak Vista Capable razmeroma malo. Kar je zelo zanimivo, saj je praktično vsak nov prenosnik zmožen poganjati Visto v navadnem načinu.
Poleg tega sem bral na nekem forumu, da bo potrebna količina grafičnega spomina odvisna od ločljivosti. In en uporabnik je celo napisal, da je tu IGA 950 v prednosti.
Če se komu kaj več svita glede tega, ali pa je morda preizkusil Visto z Aero-m, naj prosim napiše svoje izkušnje!
jAcKaSS

CWIZO ::
Men aero deluje popolnoma tekoče na nx7400, ki ima 945GM integrirano grafično. Tako da nehi se sekerat. Dela skor povsod.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

CWIZO: A si puskusu tut na zunanjem zaslonu? Zanima me namreč če dela tut na večji ločljivosti od 1280*800.
jAcKaSS

CWIZO ::
Mensezdi da sem. Nisem pa ziher.
Probat pa ne morem, ker sem visto odstranil
Probat pa ne morem, ker sem visto odstranil
hancic.info

kirc ::
ATI X1400 gotovo poganja Vista Aero. Z61m res ni biser kar se tiče teže, je pa biser kar se tiče kvalitete, vsaj po mojih izkušnjah. Jaz upam da ga dobim ta teden in sicer ravno model UA0HAVM. Dejstvo pa je da je potrebno povsod iskat nek kompromis, saj idealnega prenosnika ponavadi ni. Osebno sem se odločil, da rajši 0.5kg več, kot pa da imam slabše ohišje, saj ne iščem prenosnika v rangu do 1.5kg, pa tudi z grafično X1400 sem čisto zadovoljen, ker za to kar jaz potrebujem je zaenkrat vrh glave dovolj. Mi je pa močno všeč tudi NC8430, a so neki ne preveč dobri odzivi spremenili želje po njem.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

janne ::
mam vprašanje oz dilemo,ve kdo kdaj bodo začeli visto vgrajevat v prenosnike?kaj vi mislite o tem,če se splača počakat,da bo vista originalno v prenosniku??
hvala za odgovor
lp
hvala za odgovor
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: janne ()

nurmaln ::
nima smisla čakat, če zdaj kupiš boš itak lahko nadgradil (doplačat bo treba en drobiž za medij če se ne motim)

Js pa nekolk kolebam med tem Lenovo z61m z core 2 duo 7200 in HP nx7400 s Core 2 duo 5600 in Toshibo Tecra A8 Core 2 Duo 7200.
Tale HP mi je precej všeč, saj ima precej dobro konfiguracijo, edino kar me moti je to, da nima S-videa, in pa precej slabih izkušenj drugih upoirabnikov s HP-jem. Poleg tega ne vem kaj je zdej s tem piskanjem ob priklopu USB napreve (ko deluje na bateriji). Sam sm prou jezn, k jih praktično več nimajo v BB-ju, niti nobenga nimajo raztavlenga, da bi lahko kšn test zmogljivosti pognou gor al pa probu kaj je s tem piskanjem.
Tale HP mi je precej všeč, saj ima precej dobro konfiguracijo, edino kar me moti je to, da nima S-videa, in pa precej slabih izkušenj drugih upoirabnikov s HP-jem. Poleg tega ne vem kaj je zdej s tem piskanjem ob priklopu USB napreve (ko deluje na bateriji). Sam sm prou jezn, k jih praktično več nimajo v BB-ju, niti nobenga nimajo raztavlenga, da bi lahko kšn test zmogljivosti pognou gor al pa probu kaj je s tem piskanjem.
jAcKaSS

nurmaln
hvala za odgovor.zanima me ali bo treba formatirat disk na novo ali bo treba samo nadgradit trenutne windows xp z visto.pa še to ali ve kdo kdaj se začnejo znižanja za prenosnike, je že to pred božičem??
lp

lp

se že našel,samo medij se bo moral plačat,za ta upgrade program za visto.če kdo ve kdaj bodo kakša znižanja se priporočam!
lp

lp