Forum » Omrežja in internet » razširitev omrežja za switchem
razširitev omrežja za switchem
BYB ::
Pozdravljeni
Z prijatlom imava deljen internet preko routerja. Router je pri njem v drugi hiši. Mene pa zanima ali je možno linijo, ki pride v našo bajto iz routerja deliti še naprej z switchem? Ker bi rad na internet priključil še en računalnik poleg mojega. Z čim bi to šlo?
Hvala
Z prijatlom imava deljen internet preko routerja. Router je pri njem v drugi hiši. Mene pa zanima ali je možno linijo, ki pride v našo bajto iz routerja deliti še naprej z switchem? Ker bi rad na internet priključil še en računalnik poleg mojega. Z čim bi to šlo?
Hvala
byb
OldSkul ::
Čist enostavno. Ti samo vtakni UTP kabel, ki prihaja iz routerja v uplink port v switchu. To je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vleči še en UTP kabel ali kupiti Switch?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11453 (4986) | SN1P3R |
» | Povezava RJ45 konektorjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2021 (1822) | 20sdfj093f |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5421 (5095) | hobbit |
» | Je taka mreža možna?Oddelek: Omrežja in internet | 1588 (1342) | Hair |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1605 (1399) | Zm3-D3n |