Forum » Pomoč in nasveti » windowsi XP zmrznejo (freeznejo)
windowsi XP zmrznejo (freeznejo)
vilko ::
Zdravo!
Imam en problem: prejšnji teden mi je tresnilo v računalnik in mi je šlo: grafična kartica (Radeon 9200 SE), usmernik in mrežna kartica (live one).
Sedaj sem kupil: usmernik 400W, grafično kartice (Radeon 9250) in mrežno kartico (live one).
Problem: ko sem en čas na internetu (predvsem kadar vklopim Emule) mi računalnik freezne.
Najprej sem testiral grafično s 3D Mark in mi ni javilo napake (ko nisem priklopljen na mrežo mi ne zmrzne). Nato sem delal vse mogoče z mrežno kartico in nastavljal vse mogoče drivere in sprobal v večih PCI vodilih (na plati). Vendar še problem vedno ni rešen.
A ima kateri kaki predlog oz. rešitev??
Meni več nič ne pade ana pamet edino da na novo inštaliram Windowse in upam na najboljše. Možno pa je tudi, da je kaj od strele dobila tudi plošča (vendar zakaj mi potem ne zmrzne ko nisem na mreži?
Hvala za vse odgovore!
Lep pozdrav,
Vilko
Imam en problem: prejšnji teden mi je tresnilo v računalnik in mi je šlo: grafična kartica (Radeon 9200 SE), usmernik in mrežna kartica (live one).
Sedaj sem kupil: usmernik 400W, grafično kartice (Radeon 9250) in mrežno kartico (live one).
Problem: ko sem en čas na internetu (predvsem kadar vklopim Emule) mi računalnik freezne.
Najprej sem testiral grafično s 3D Mark in mi ni javilo napake (ko nisem priklopljen na mrežo mi ne zmrzne). Nato sem delal vse mogoče z mrežno kartico in nastavljal vse mogoče drivere in sprobal v večih PCI vodilih (na plati). Vendar še problem vedno ni rešen.
A ima kateri kaki predlog oz. rešitev??
Meni več nič ne pade ana pamet edino da na novo inštaliram Windowse in upam na najboljše. Možno pa je tudi, da je kaj od strele dobila tudi plošča (vendar zakaj mi potem ne zmrzne ko nisem na mreži?
Hvala za vse odgovore!
Lep pozdrav,
Vilko
bergers ::
Jaz sem mel pred leti podoben problem pa mi je matična šla oz neki čip tako da sem pol matično menjal pa je blo ok.
Bergi
Upam, da pri meni ne gre za ta problem
Sedaj sem še dal RAM v drug slot. Drugega pa res več ne vem edino da na novo inštaliram XP-je in molim.
Še ma kdo kak predlog??
LP, Vilko
Sedaj sem še dal RAM v drug slot. Drugega pa res več ne vem edino da na novo inštaliram XP-je in molim.
Še ma kdo kak predlog??
LP, Vilko
Sedaj sem na novo inštaliral windowse XP!
Rezultat raznih preizkušanj:
- windowsi freeznejo pri emule ali torentu (programu, ki uporablja P2P)
- windowsi ne zmrznejo, če si vlečem kako datoteko dol preko strani WWW
- windowsi ne zmrznejo pri DC++, kjer sem prijavljen kot pasiven, vse dokler kateri ne začne vleči od mene dol.
Kaj je vaše mnenje, kaj je narobe?
Ko je tresnilo, smo menjali tudi router. Mogoče so ga moji šefovi hiše nastavili tako (oz. niso odprli porta za P2P), da ne morem vleči dol datotek.
Je možno, da bi zaradi tega windowsi freeznili?
LP, Vilko
Rezultat raznih preizkušanj:
- windowsi freeznejo pri emule ali torentu (programu, ki uporablja P2P)
- windowsi ne zmrznejo, če si vlečem kako datoteko dol preko strani WWW
- windowsi ne zmrznejo pri DC++, kjer sem prijavljen kot pasiven, vse dokler kateri ne začne vleči od mene dol.
Kaj je vaše mnenje, kaj je narobe?
Ko je tresnilo, smo menjali tudi router. Mogoče so ga moji šefovi hiše nastavili tako (oz. niso odprli porta za P2P), da ne morem vleči dol datotek.
Je možno, da bi zaradi tega windowsi freeznili?
LP, Vilko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7454 (6368) | acidos |
» | Zmrzavanje pcOddelek: Pomoč in nasveti | 736 (551) | rkajtn |
» | Win XP -> zmrzovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1027) | iMark |
» | Težave z gledanjem filmov vseh formatovOddelek: Zvok in slika | 2150 (1990) | zee |
» | Router Level One FBR-1417TX zmrzujeOddelek: Omrežja in internet | 947 (895) | strictom |