Forum » Loža » Smešni izgovori
Smešni izgovori
Nejc Pintar ::
V šoli, pred starši, ...
Moj sošolec se je na koncu šolskega letaq vsaj enkrat na teden opravičeval da je ostal v dvigalu
Moj sošolec se je na koncu šolskega letaq vsaj enkrat na teden opravičeval da je ostal v dvigalu
Lahko je biti prvi, če si edini!
mtosev ::
Ne razumem.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Utk ::
Ni prvič niti zadnjič:)
Najbolj smešen izgovor je "nimam časa". Kot da nimamo vsi 24 ur na dan. Vprašanje samo kako jih razporedimo. Če jih nočemo porabit za nekaj, nekoga se pa reče "ne bom"
Najbolj smešen izgovor je "nimam časa". Kot da nimamo vsi 24 ur na dan. Vprašanje samo kako jih razporedimo. Če jih nočemo porabit za nekaj, nekoga se pa reče "ne bom"
nevone ::
Ravno zdaj sem hotel ...
Kot da telepatija že deluje.
o+ nevone
Kot da telepatija že deluje.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
darh ::
"sem pozabu uploudat (novo verzijo)" (webmaster) -- fant, nimaš kaj za uploudat, najprej naredi :)
Excuses are useless! Results are priceless!
apollo007 ::
res da sem podnevi malo "geek".......sam ponoči je pa čisto druga zgodba
pickup line ki deluje in je tudi smesen izgovor ko kera vprasa ce si iz racunalniske
pickup line ki deluje in je tudi smesen izgovor ko kera vprasa ce si iz racunalniske
... in še vseeno se vrti ...
gzibret ::
Nisem se mogel učiti, ker smo doma včeraj imeli sadjarja. To je bilo za kemijo v 3. letniku gimnazije.
Enemu sošolcu pa je zaradi opravičevanja pred spraševanjem trikrat v treh letih umrla stara mama. Profesor pa je imel dober spomin. Na sošolcevo žalost. Seveda ga je takoj vprašal in mu je dal 1.
Enemu sošolcu pa je zaradi opravičevanja pred spraševanjem trikrat v treh letih umrla stara mama. Profesor pa je imel dober spomin. Na sošolcevo žalost. Seveda ga je takoj vprašal in mu je dal 1.
Vse je za neki dobr!
jaz sem bil na koncu šolskega leta velikokrat pri ortodontu
Tear_DR0P ::
ej sori ko ne kličem, sam ti tud mene nč ne
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
bivša je bila ves čas "brez telefona" dokler nisva končala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Negativna konferencaOddelek: Šola | 5010 (4660) | lebdim |
» | Neopravičene ure.Oddelek: Šola | 7703 (6763) | Malajlo |
» | Pisanje testa-> neugodne razmere, primankanje časa itd.Oddelek: Šola | 2101 (1300) | JamesBond |
» | Igre med poukomOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5336 (3965) | Daliborg |
» | kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9727 (8307) | ERGY |