Forum » Pomoč in nasveti » Vibra sliak na monitorju
Vibra sliak na monitorju
Tzar ::
Ma kupu sem od Leadteka Winfast GeForce 2 PRO/GTS 32Mb DDR. Ma kakšno uro je delal vse normalno,pol pa je začela naenkrat slika ful migetat,skoraj vsakič ko sem premaknil miško, se je celotna slika na zaslonu zatresla(premik v levo in densno).OK bom sformatiral disk in nanovo postavu sistem.Naložim XP gor, isto,Ok format pa Win 98 isto, čim premaknem miško se celotna slika zatrese.
Me zaskrbi da ni monitor šel,k sem tolk grafikulj gor dajal zadne čase,pa ustavim svojga za starga GF MX400 64Mb,pa je slika normalna.WTF?!?!
Sem pa najprej probal z gonilniki 6.50, pol še 12.41 in nazadnje še z Detonator XP, pri PRO-ju skoz migeta slika.
Any ideas?
thnx
Tzar
Me zaskrbi da ni monitor šel,k sem tolk grafikulj gor dajal zadne čase,pa ustavim svojga za starga GF MX400 64Mb,pa je slika normalna.WTF?!?!
Sem pa najprej probal z gonilniki 6.50, pol še 12.41 in nazadnje še z Detonator XP, pri PRO-ju skoz migeta slika.
Any ideas?
thnx
Tzar
Življenje je lepo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov sistem - težave z miškoOddelek: Strojna oprema | 1877 (1324) | vozlov225 |
» | Windows ScreensaverOddelek: Operacijski sistemi | 507 (485) | jabolko |
» | Kje je cursor??Oddelek: Pomoč in nasveti | 702 (552) | d3n!5 |
» | Heker mi nonstop vdera v kompOddelek: Pomoč in nasveti | 2555 (1562) | Meizu |
» | Mouse lag v novejših igrahOddelek: Igre | 1500 (1177) | ]Fusion[ |