Forum » Operacijski sistemi » Windows XP in spreminjanje ikon?
Windows XP in spreminjanje ikon?
Nocko ::
Rad bi vas vprašal, če mi lahko kdo pove, če obstaja kak trik kako bi lahko odstranil tekst pod ikonami?
Aja, pa nekaj malega sem gledal po netu in večina lepih ikon je v .png formatu, če pa jih želih uporabit jih je potrebno pretvorit v .ico sem probal z programom Axialis Iconworkshop ampak kolikor sem sam ugotovil gre spreminja vsako ikono posebaj, jaz bi pa rad da mi spremeni vse na 1x!
Aja in če obstaja kaka možnost da bi si lahko samo na namizju povečal ikone npr 48x48 in da mi ne bi spremenilo drugih ikon, kot npr. v nadzorni plošči?
Hvala za pomoč
Aja, pa nekaj malega sem gledal po netu in večina lepih ikon je v .png formatu, če pa jih želih uporabit jih je potrebno pretvorit v .ico sem probal z programom Axialis Iconworkshop ampak kolikor sem sam ugotovil gre spreminja vsako ikono posebaj, jaz bi pa rad da mi spremeni vse na 1x!
Aja in če obstaja kaka možnost da bi si lahko samo na namizju povečal ikone npr 48x48 in da mi ne bi spremenilo drugih ikon, kot npr. v nadzorni plošči?
Hvala za pomoč
- spremenilo: Myth ()
minko ::
ikone lahko spremeniš spremeniš z programom any to icon od aha softa v demotu jih lahko spreminjaš po 5 na enkrat pa prosim če najdeš ki serijsko številko mi jo prosim pošlji na minko@mail386.com
hvala za nezanimive informacije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz .srt kot .txt, želim v .srt kot .srtOddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (1933) | mihco |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2497 (1970) | misek |
» | IkoneOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1081) | veteran |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2142 (1943) | CaqKa |
» | Win XP-mali hack?Oddelek: Programiranje | 1347 (955) | CaqKa |