Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev win 98
Namestitev win 98
miki16 ::
Nisem nasel sorodne teme, zato sprasujem slednje:
Ko zane pregledovati sistemski imenik(napredno se zazene namestitev) mi napise :
zacasnega imenika ni mogoce ustvariti.ce imate na trdem disku namescen HPFS ali NTFS, boste za namestitev programa windows
morali ustvariti ms-dos-ovo zagonsko particijo.Particiji sta fat32.
Ce kdo najde kako temo na to je link dobrodosel
LP
Ko zane pregledovati sistemski imenik(napredno se zazene namestitev) mi napise :
zacasnega imenika ni mogoce ustvariti.ce imate na trdem disku namescen HPFS ali NTFS, boste za namestitev programa windows
morali ustvariti ms-dos-ovo zagonsko particijo.Particiji sta fat32.
Ce kdo najde kako temo na to je link dobrodosel
LP
Myth ::
Jaz ne vidim problema. Enostavno bi pred tem zagnal zagon z cd podporo in z fdiskom formatiral disk(seveda v fat32 formatu) zatem pa bi šel lepo na e: (bilokeri pogon za cd) in setup.exe zagnal.
Tak da poskusi prvo formatiral, pa zatem namestit.
Tak da poskusi prvo formatiral, pa zatem namestit.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bootcamp ne pokaže v start-upu (MAC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (2051) | luky |
» | Particije - najboljša postavitevOddelek: Operacijski sistemi | 1792 (1646) | Pegaz |
» | Namestitev Linux-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4940 (4030) | Roadkill |
» | Formatiranje diska ter install WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 7423 (7296) | PrimozR |
» | MS Dos particija pri instalaciji Win XP!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (976) | zaj_tam |