Forum » Strojna oprema » Kako Samsung 1710P laser tiskalniki ne znajo printati ovojnic:
Kako Samsung 1710P laser tiskalniki ne znajo printati ovojnic:

miha_ravnikar ::
Torej, sem ponosni in presrecni lastnik ML-1710P.
Laserski tisklanik. Po 6 mesecih uporabe se odlocim natisniti kuverto, v prihodnosti jih bom moral natisniti kar nekaj. Ampak glej ga zlomka, kuverta je sicer natisnejna, naslov in vse, vendar je namesto crnega, vse sivo. Priblizno tako, kakor ce ne bi bilo vec tonerja, ali ce bi nastavil 50% sivino barve pisave. Tisklanik, Word, vse sem skoraj razstavil, vse mozne opcije, kaj bi lahko bilo narobe, poizkusil tudi na drugem racunalniku pod Win2k.. isto. Klicem kolega, ki ima isti printer, tipo sproba, ista napaka.
.... Zadeva je precej komicna. Ce v Wordu nastavim tiskanje kuverte in v rezo vstavim kuverto, natisne vse sivo. Ce v rezo kuverte ne dam in pustim, da vzame papir kar iz predala (ne da se, da bi kuverte vlekel iz predala), natisne kuverto, sicer na papir A4, in vse stima. Izgleda, kakor da je tehnicno-konstrukcijska napaka. Mislim, da bom sel zahtevati priznanje stvarne napake in zahteval enakovreden tiskalnik, ki omogoča normalno navadno printanje kuvert. Saj vendar ne morem naokoli posiljati prosenj za sluzbo, katerih crke na kuverti izgledajo, kakor da so bile oprane v pralnem stroju.
A ni to kriminal?

A ni to kriminal?

OldSkul ::
Jaz mam taisti tiskalnik pa nimam nobenih problemov s tiskanjem kuvert, razen tega, da pridejo ven zmečkane.

TribesMan ::
Mogoce maš pa ti kakšne čudne kuverte ki ne ustrezajo laserskemu tiskalniku... Probaj dobit kakšno dugo kuverto.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem s tiskalnikom samsung scx-4521fOddelek: Strojna oprema | 2505 (410) | zvonko |
» | Printanje kuverte s HP-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1722) | Yossarian |
» | Printer problem,naslov na kuvertah!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3629 (2797) | DontPanic |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5508 (4977) | destiny |
» | kateri laserski printerOddelek: Kaj kupiti | 2903 (2430) | mersol |