Forum » Programska oprema » MS Wort - problem s tabelo
MS Wort - problem s tabelo
Inja ::
Živjo!
Torej... v Wordu imam narejeno tabelo, ki sega že čez več strani. Ko dodajam nove podatke, na koncu tabele dodam nove vrstice, nato pa celotno tabelo sortiram po abecedi. Težava pa je v tem, da mi Word kar malo po svoje dela prelom tebele. Namesto da bi na prvo stran dav toliko vrstic kolikor je prostora in nato spet preostanek na naslednjo in tako naprej, mi da na prvi strani na primer vrstice samo do polovice lista, na nasldnji zapolni cel list, spet na naslednji npr dve tretjini.. in tako naprej.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj se to dogaja in kako se lahko to popravi?
Lp
Torej... v Wordu imam narejeno tabelo, ki sega že čez več strani. Ko dodajam nove podatke, na koncu tabele dodam nove vrstice, nato pa celotno tabelo sortiram po abecedi. Težava pa je v tem, da mi Word kar malo po svoje dela prelom tebele. Namesto da bi na prvo stran dav toliko vrstic kolikor je prostora in nato spet preostanek na naslednjo in tako naprej, mi da na prvi strani na primer vrstice samo do polovice lista, na nasldnji zapolni cel list, spet na naslednji npr dve tretjini.. in tako naprej.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj se to dogaja in kako se lahko to popravi?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word (pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 791 (627) | ferdov |
» | [ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugoOddelek: Programiranje | 940 (799) | Cvenemir |
» | Noga in glava-WordOddelek: Programska oprema | 5519 (5414) | CitroX |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11766 (9398) | Jst |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3183 (3003) | Racunalnik |